| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Race... - 15/09/2002 15:26
> > czasami to mi sie wydaje ze macie fiola albo nie macie poczucia humoru.
> bywalem
> na waszym stadionie i wiem ze sa odpalane race, a smile to sa emotikony, jak
> zartuje to ich uzywam. dajcie na luz a nie sie napinacie. jak ja jestem z
> Poz.
> to co caly czas na was jade Panowie wyluzowac....
A wiec to my sie
> napinamy , sadze ze te twoje pytanie,czy my odpalalismy race bylo napinaniem,
> a czy ktos ci sugerowal w tym temacie ze na nas jedziesz bo jestes z
> Poznania,Speed napisal ze sa tacy ale nie wszyscy .I jeszcze jedno co ty
> myslisz ze my bedziemy sie smiali z twoich dowcipkow w naszym kierunku , smiac
> to ty sie mozesz ale z Arki i Cracovii. A wiec 3maj sie i nie pier* wiecej
> takich glupot czy to zartem czy tez serio. NARA
moim zdaniem to nie jest p..... glupot tylko co innego. daje sobie obciac palec ze Masz z kibicowaniem tyle wspolnego co ja z baletem. nawet nie wiesz ze szacunek obowiazuje miedzy kibolami w zyciu na pewno nie miales racy w reku, a wnioskuje to tylko z tresci Twoich postow, w ktorych zamiast konkretow sa bluzgi.
Forum jest od tego zeby pisac co sie chce i co sie mysli, jak bedzie mi sie chcialo zartowac, to na pewno Ty mi w tym nie przeszkodzisz, jak juz to Moderator, a poki co to raczej nikogo oprocz Ciebie tu nie urazilem. wiec jeszcze raz apeluje do Ciebie o rozsadek, wiadomo ze w necie jest najlatwiej poudawac kibica i najlatwiej sie pobluzgac. Ile ty masz lat ?? bo tak czasami to mi sie wydaje ze z 12.
ponownie sorry jak cie obrazilem. moze faktycznie jestes czolowym szczecinskim Ultras, albo robisz dla Pogoni chociaz polowe tego co n.p. RAFek czy ktokolwieg z EG, wtedy okazuje sie ze ewidentnie palnalem glupote, ale jestem wiecej niz pewny, ze tak nie jest. Wiedzialbys o tym ze zawsze z wnoszeniem pirotechniki sa klopoty i walka o race nie trwa od kilku dni, tylko znaczenie dluzej...
Panowie rozmawiajmy a nie sie wyzywajmy.
pozdrawiam wszystkich kibicow.
szczegolne pozdro dla Kocka
|
A-L-C-oholik
|
|
|
|
Odp: Race... - 15/09/2002 15:35
A wiec wnioskuje ze jestes bardzo dobry w balecie hm co ty mozesz o mnie wiedziec , te twoje wnioski dotyczace mojej osoby sa smieszne . Na Pogon chodze od 6 lat, biore udzial w oprawie meczow,jezdze na wyjazdy a wiec mi tu nie pierdol takich farmazonow jak mnie nie znasz!. Ciekawe czy ty masz duzo wspolnego z kibicowaniem na Bulgarskiej , jednak mi to zwisa pierdole ciebie i twojego Lecha! 3maj sie !
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
Odp: Race... - 15/09/2002 16:40
Dobra koniec panowie !!!! Wystarczy tych klotni. Po co konwersowac na tak niepowazne tematy. I jeden i drugi napewno cos dla Pogoni/lECHA zrobili (wyjazdy itp. itd.). Jeszcze jeden bezsensowny wpis i ... no wlasnie co ?? Moze zablokuja temat
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Race... - 17/09/2002 00:23
A wiec to my sie
> napinamy , sadze ze te twoje pytanie,czy my odpalalismy race bylo napinaniem,
> a czy ktos ci sugerowal w tym temacie ze na nas jedziesz bo jestes z
> Poznania,Speed napisal ze sa tacy ale nie wszyscy .I jeszcze jedno co ty
> myslisz ze my bedziemy sie smiali z twoich dowcipkow w naszym kierunku , smiac
> to ty sie mozesz ale z Arki i Cracovii. A wiec 3maj sie i nie pier* wiecej
> takich glupot czy to zartem czy tez serio. NARA
to sprawdz ten topic:
http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=1&id=3015
pozdro
|
A-L-C-oholik
|
|
|
|
Odp: Race... - 17/09/2002 10:41
YOUngF: hm co ty mi tu cytujesz?, chyba czytales moja ostatnio wypowiedz a wiec jak juz sie odzywasz to do niej sie odnos,a tak wogule to po co caly czas kontynujuesz ten temat widze ze lubisz sie klocic, jednak nie ktorzy mieli racje co do Poznaniakow . Dosc tych bredni to jest moja ostatnia wypowiedz w tym temacie!, ja ze swojej strony prosze o zamkniecie go!!! Z GORY DZIEKI!
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|