| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 20:38
Pytanie zadane w tytule wygląda na retoryczne. No bo jak można wierzyć, kiedy jego ukochany klub dostaje baty raz po raz i to od zespołów, które jeszcze trzy, cztery lata temu wydawały nam się egzotyczne. No bo w czym lepszy jest Grodzisk Wlkp. od Szczecina, że posiada ustabilizowany (pod względem organizacyjnym, finansowym, kadrowym) zespół, a tak duże miasto jak Szczecin nie może posiadać markowej drużyny. Otóż być może wydam się naiwnym, trzepniętym na punkcie Pogoni kibicem, ale ja ciągle wierzę. Wierzę, że wzorem Krakowa, Warszawy, Łodzi - Szczecin również dołączy do miast, z których klub będzie postrachem innych drużyn. I to postrachem nie pod względem chuliganów, czym niestety dorównujemy wspomnianym miastom, ale pod względem sportowym. Niech będzie tak, że przyjazd Pogoni do mieścin typu Grodzisk Wlkp., Jaworzno itp. będzie atrakcją ściągającą tłumy na trybuny a nie okazją do zdobycia łatwych punktów. Bardzo chcę doczekać tych czasów i mocno wierzę w to, że nastąpią już niedługo. Nazwa Pogoń Szczecin nie pasuje do innej ligi niż I, i temu nie zaprzeczy nawet ten, kto bardzo Pogoni nie lubi. Czekając z niecierpliwością na lepsze czasy - pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców Pogoni.
|
Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię. Bo najlepsza w Polsce jest, POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 20:57
Za rok bedziemy walczyc o puchary a za dwa o mistrzostwo natomiast w tym bedziemy bronic sie przed spadkiem !!!!! w tej rundzie bedzie slabo ale w nastepnej bedziemy wygrywac mecz za meczem i nie spadniemy !!!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 06/09/2002 22:29
Hmmm ciekawe pytanie, z natury jestem czlowiekiem niewiernym ale w tym przypadku wierze, gleboko wierze, a wiara czyni cuda .
[Ostatnio edytowane przez cosby b.: 2002-09-10 22:31]
|
ale to już było i nie wróci więcej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 08/09/2002 00:23
Gdybym nie wierzyła nie byłoby najmniejszego sensu chodzić na mecze. I wierzę, z każdym dniem wiecej, bo optymiści żyją dłużej i Ich życie jest szczęśliwsze.A przekazując swoją pozytywną energię, być moze w końcu pomorzemy Pogooni
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, Zwyciestwo naszą nadzieją!
|
|
|
|
Odp: CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY ??? - 08/09/2002 21:51
Nie chodze na mecze Pogoni Szczecin, gdyz mieszkam 180 km od Szczecina Mam tylko moja Pogon Swiebodzin, ktora tez ciezko jedzie... Ale nic... wierze ze kiedys sie poprawi. Wierze w Pogon! Pozdrawiam wszystkich kibicow
|
TUZIOL ( www.TUZIOL.spec.pl )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1