Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> To chyba o Mikulskiego chodzi??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Arthur X
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8568 dni

**

To chyba o Mikulskiego chodzi??? - 04/09/2002 16:45
Ciekawy wywiad zamiescil P.S. z Wojciechem Szymanskim wlasccielem - prezesem zakladu miesnego i klubu pilkarkiego LUKULLUS SWIT N.Dwor Mazowiecki.
Oto fragment :
-Jakiś czas byłem w klubie wiceprezesem, różnie nam się wiodło, w zależności od trenera. Po tylu latach własnych przemyśleń o piłce dochodzę do wniosku, że teraz bym nie zatrudnił polskiego trenera do prowadzenia zespołu.

- Dlaczego?

- Każdy polski trener ma jakieś układy z piłkarzami i ściąga ich do klubu. Zawodnicy ci nie zawsze bywają lepsi od tych, którzy już są na miejscu. Piłkarze muszą płacić trenerom, aby wpuścił ich na boisko. Patrząc na to wszystko, raczej nie zatrudnię już Polaka. Szkoleniowiec zagraniczny nie zna układów w polskiej piłce. Latem to właściwie ja ściągnąłem do Świtu piłkarzy, bo wiedziałem, co kto umie. Trener tylko mówił - ten się nadaje, a ten nie.

Tak jakos skojarzylo mi sie z naszym bylym trenerem Mikluskim http://sports.pl/gazeta/iso/pilka_nozna_8.htm ]

[Ostatnio edytowane przez Arthur X: 2002-09-04 16:47] [Ostatnio edytowane przez Arthur X: 2002-09-04 16:48]

wski
Kibic
Na forum od 8942 dni

**

Odp: To chyba o Mikulskiego chodzi??? - 04/09/2002 17:06
orest lenczyk w jednym z wywiadow powiedzial ze jest jednym z trzech!! polskich trenerow ktorzy nie biora kasy za granie
ciekawe czy wyrobek bierze
pozdroooo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: To chyba o Mikulskiego chodzi??? - 04/09/2002 21:51
A niech bierze tylko żeby Pogoń wygrywała

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
paulinuska
Kibic
Na forum od 8538 dni

Odp: To chyba o Mikulskiego chodzi??? - 08/09/2002 00:30
Jak juz biorą, to niech robią to tak aby nikt nie wiedział,albo żeby wszyscy wiedzieli.Po co mamy się wiecznie denerwować.

Miłość do Pogoni jest naszym losem, Zwyciestwo naszą nadzieją!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769158763 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005