| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 22:41
Tez jestem zdania, ze Wyrobek to jedyny sposrod branych pod uwage, ktory bez szemrania przyjal posade. Na trenera z wyzszej polki aktualnie nas po prostu nie stac, a nawet gdyby jakos wysuplac na ten cel dodatkowe srodki, to podejmowanie pracy z tak rozbitym zespolem (choc nie wiem czy mam prawo okreslic ten twor zespolem) jest olbrzymim ryzykiem, a nie kazdy ma ochote kalac swoje trenerskie dokonania spadkiem z ligi.
Dzis jest tak zle, ze chyba gorzej byc nie moze wiec wypada spojzec w przyszlosc z optymizmem. Wyrobek nie poraz pierwszy przejmuje zespol po Mikulskim, wiec chyba zdaje sobie sprawe z bledow jakie popelnia jego "kumpel" po fachu. Jezierski moze sluzyc wartosciowa rada ale sadze, ze za wiele nie bedzie sie wtracal.
I jeszcze jedno - NIECH JESZCZE RAZ KTOS BEDZIE TU WYPISYWAL BEKDAS WROC - widzieliscie te liste horendalnych dlugow wobec bylych pilkarzy?!?! Wlos sie na glowie jezy!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 11:55
bardziej poprawnie będzie, że Begdas "wciągnął nas w jeszcze większe bagno". Trzeba jednak pamiętać, że przecież dzięki niemu Pogoń wystartowała w lidze i za rok cieszyliśmy się z wicemistrza (nie rozumiem tylko dlaczego nie wszyscy). Przypomnijcie sobie tytuły w prasie przed każdym nowym sezonem - cały czas długi, kłopoty itd. Ja osobiście będę miał z turecką Pogonią miłe wspomnienia - frekwencja, wicemistrz, oprawy meczów...
|
POGOŃ TO MY !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 15:11
Ja do tych zmian podchodze optymistycznie. Mysle ze zmiana trenera to dobra decyzja. Patrzac na historie pracy Wyrobka to znow bedzie "sprzatal" po Mikulskim. I mam nadzieje ze mu sie uda.
A tak po cichu to licze na jakas niespodzianke z Wisla
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 18:54
to co mamy teraz jest pochodna wszystkiego co sie dzialo za bekdasa i wczesniej, nie wiem co lepsze... i czy to wicemistrzostwo bylo w ogole warte tego co mamy teraz ? cieszylem sie z tego ale teraz trzezwym okiem troche to inaczej wyglada...
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 19:46
Nie wiem czy zmiana trenera jest naprawde potrzebna , co Mikulski mogł zrobic z takim składem ? nic , ale zobaczymy co nowi trenerzy pokarza na przyszłych meczach , to co widze na treningu to powolne układanie , uspakajanie druzyny ... Bedzie Dobrze !!!
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 06/09/2002 00:09
cizlowieku co ty wiesz o Bekdasie ten facet zainwestowal troche swoich pieniedzy i w zawodnikow i w Urzednikow on sam tu nieprzyjechal jemu obiecano
grunty a w zamian on obiecal wysoki poziom pilki i pytam kto zrealizowal umowe !!!poczekajcie po wyborach samorzadowych odwruca sie wszyscy urzednicy bo taki jest plan wyborczy
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|