| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Do Bartka Ławy... - 03/09/2002 19:16
Nie dziwie sie Bartkowi , zmiana barw moze wyjdzie mu na dobre ( zobaczymy czy wyjdzie w dzisiejszym meczu , od poczatq siedzi na ,,ławce" hie) zycze mu jak najlepiej , bo pamietam jego gre w Pogoni , gdy jeszcze byl w formie , wiem ze kiedys nie wypowiadałem sie jak najlepiej o nim , ale moj stosunek zmienil sie , Bartek jest jeszcze bardzoo mlodym zawodnikiem i mysle ze to nie ostatni transfer w jegoi karierze , zycze mu jak najlepiej
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: Do Bartka Ławy... - 03/09/2002 19:58
kurwa pojebalo was czy w temacie jst Bluzgac do Bartka ?
czy siostra nie napisala zeby zadawacmu normalne pytania 
albo zadajecie pytania na poziomie albo zmniencie forum na lecha albo kibice.pl !!!!!!!!! troche rozsadku
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Do Bartka Ławy... - 03/09/2002 20:54
> Nie dziwie sie Bartkowi , zmiana barw moze wyjdzie mu na dobre ( zobaczymy czy
> wyjdzie w dzisiejszym meczu , od poczatq siedzi na ,,ławce" hie)
Bartek zagrał od 83 minuty. Jak na staż we Wronkach to dla niego duży sukces że zagrał,a w następnych meczach napewno bedzie dostawał szanse gry której nie miał w Pogoni.
P.S. Bramkę dla Widzewa strzelił Robert Dymkowski
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: Do Bartka Ławy... - 04/09/2002 01:22
> kurwa pojebalo was czy w temacie jst Bluzgac do Bartka ?
czy siostra nie
> napisala zeby zadawacmu normalne pytania 
albo zadajecie pytania na poziomie
> albo zmniencie forum na lecha albo kibice.pl !!!!!!!!! troche rozsadku
Gdybyś Speed miał szybsze łącze prawdopodobnie napisałby jeszcze więcej głupot !!
Napisz Speed co rozumiesz przez normalne pytanie ? Czy dlatego że był piłkarzem Pogoni , przez bardzo wielu kibiców lubianym to mam mu teraz kadzić?
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
Odp: Do Bartka Ławy... - 04/09/2002 22:08
Hmmm z tego co tu przeczytalam to sadze ze wiekszosc a nawet wieksza wiekszosc:p nie zna bartka lawy, nawet na zywo go nie widzieli a pierdziela takie farmazony ze masakra! Hmmm w sumie nio nie znam go, wczesniej widywalam go w Planet Rock bo tam lazilam z siska na piwka Ale wydaje mi sie bardzo mily.... hmmm szkoda ze tak wyszlo jak wyszlo no ale zycze bartkowi powodzenia w dalszej karierze i 3mam kciuki, ze dobrze tam sie wszystko ulozy, wkoncu kazdy robi to co lubi
|
djuneczka
|
|
|
|
Odp: Do Bartka Ławy... - 04/09/2002 22:13
Bartek jest dobrym graczem to że przykirzył czasami to karzdemu się zdarza szkoda że odszedł bo mogliśmy mieć z niego duży porzytek życze mu jak najlepiej w dalszej karierze może jeszcze kiedyś wruci do Pogoni
|
:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
|
|
|
|
Odp: Do Bartka Ławy... - 05/09/2002 13:51
Gdybyś Speed miał szybsze łącze prawdopodobnie napisałby jeszcze
> więcej głupot !!
Napisz Speed co rozumiesz przez normalne pytanie ? Czy dlatego
> że był piłkarzem Pogoni , przez bardzo wielu kibiców lubianym to mam mu teraz
> kadzić?
Normalne czyli bez wulgranych wyrazow z odrobina logiki. Jak masz sie czepiac Lawy to zadzwon do niego, idz na forum kibice.pl (tam masz wielu swoich "rowiesnikow") albo zaloz osobny temat. Tu chodzilo o to aby dpdac Bartkowi otuchy albo mu pogratulowac a nie sie na nim wyzywac.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|