Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> Miku¶ zwolniony? << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
wioro
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8625 dni

Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 16:28
Przed chwil± .v.pl podało nieoficjaln± informacje że Miku¶ nie jest już trenerem Dumy Pomorza bo w nocy odbyło sie nadzwyczajne posiedzenie zarz±du spółki i go odwołali:) Jeżeli to prawda to jest to jedna z najlepszych wiadomo¶ci w ci±gu ostatnich tygodni. Tylko co dalej???

...a ¶wistak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 16:41
A co do chuja mikulski mogl zrobic z taka druzyna ? ! Zero zgrania wyroznia sie tylko Chi-Fon i Dzwigu , reszta druga liga albo nawet nizej , Kuras nic by tu nie pomogl , portowcy przegrywaja bo nie maja skladu na I lige pograja jeszcze troche i moze sie zgraja ...

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Mikman
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 16:51
> ostatnich tygodni. Tylko co dalej???

Werner też powinien odej¶ć !!! :D

Szkoda zę oddali już tylu zawodników, bo z tymi co zostali to ciężko może być innemu trenerowi cos zrobić :( [Ostatnio edytowane przez Mikman: 2002-09-04 16:53]

Pozdrawiam.
Mikman
Gradus
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 16:53
> A co do chuja mikulski mogl zrobic z taka druzyna ? ! Zero zgrania wyroznia sie
> tylko Chi-Fon i Dzwigu , reszta druga liga albo nawet nizej , Kuras nic by tu
> nie pomogl , portowcy przegrywaja bo nie maja skladu na I lige pograja jeszcze
> troche i moze sie zgraja ...

Sam sobie odpowiedziales. Za to wszystko w duzym stopniu odpowiada Mikulski. A Dzwigu wlasnie gra ostatnio dosyc slabo bym powiedzial.
Przegladnij jeszcze raz nazwiska pilkarzy, ktorzy graja w Pogoni i zobaczysz wtedy, ze sporo jest pilkarzy z pierwszoligowym doswiadczeniem. Z tym skladem powinni sie teoretycznie spokojnie utrzymac w lidze.

realny
Kibic
Na forum od 8566 dni

*

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 17:45
Gradus w pełni się z Tob± zgadzam. Miku¶ miał komfort- sam kompletował skład - o czym nas przekonywał niejednokrotnie

cosby b.
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 18:30
Pewnie goraco sie zrobilo hanysowi wiec zaczal kombinowac jak tu utrzymac posadke wiec wywalil przydupasa (oby to prawda byla), jeszcze tylko on sam niech sie zwolni i moze znormalnieje to wszystko.

ale to już było i nie wróci więcej
Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 19:02
> A co do chuja mikulski mogl zrobic z taka druzyna ? ! Zero zgrania wyroznia sie

Przeciez on sam kompletował t± druzyne. Po za tym on zle ja na obozie przygotowywal. Oni ciagle mieli bieganie, a bardzo zadko zajecia z pilka i juz przed sezonem byli zmeczeni. I teraz nie maja sily na mecze! Pobiegaja 10 min i staja!

Qki
Kibic
Na forum od 8611 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 19:58
na v.pl podali tez ze trenerem ma zostac Leszek Jesierski.

:)..::MKS Pogoń Szczecin::..:)
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 21:17
I w sumie to by mi odpowiadalo !! Pan Jezierski jest WIELKIM CZLOWIEKIEM niczym Mario, ale jeszcze troszke iekszym, zrobil tyle dla Pogoni, kilka razy uratowal ja od spadku !!! Mario+Jezierski=2xSZACUNEK !!!!!!

Hold skladam temu miastu...
Mikman
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 21:33
> na v.pl podali tez ze trenerem ma zostac Leszek Jesierski.

Nie Jesierski, a Jezierski.
Napoleon da im może w ko¶ć, jak to czynił będ±c wcze¶niej trenerem Pogoni ! Aż się za nimi kurzyło i były efekty !!! Oby tak było i tym razem :)

Pozdrawiam.
Mikman
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 22:02
Oby on już odszedł nikt go tu nie chce i niech ze sob± weżmie wernera

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
christoph
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 01/09/2002 23:54
Mam nadzieje że to prawda-jak to usłyszałem w tv to mi się trochę humor poprawił...

Dziękuję :)
leon00
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: Miku¶ zwolniony? - 02/09/2002 11:41
piwow koñcu go zwolnili

aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 02/09/2002 12:03
NARESzCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MARIO KURAS !!!!!!!!

Pogoń ponad wszystko !!!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Miku¶ zwolniony? - 02/09/2002 12:05
No i nareszcie sie doczekali¶my.Wypada jednak zadać sobie pytanie co dalej?Mikulski na¶ci±gał nie wiadomo czego i wydaje mi sie ,ze choćby był nie wiadomo jak dobry trener to z tego nic nie zrobi.Chociarz kto wie może trzeba tylko odpowiedniego podej¶cia do zawodników, aby Ci choc brak im umiejętno¶ci wykazywali jakie¶ ambicje.Został jeszcze Werner , którego mało obchodzi Pogon i to co się z ni± stanie, nie poczuwa sie do odpowiedzialno¶ci a i kibiców ma głęboko w dupie.

"CSWD" i to się nie zmieni....
rogi23
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Miku¶ zwolniony? - 02/09/2002 13:03
Miku¶ to niepoważny człowiek... mam kontakt z kilkoma osobami które pracuj± w klubie. Jedna z przyczyn tak słabej postawy drużyny jest to ze on robi im takie treningi że na meczach sa zajechani i nie maj± siły biegać. Wezmy przykład Ferdeżiego jesli ktos był na meczy z Groclinem to widział jak grał wszedzie go było pełno wytrzymał bez problemu caly mecz a teraz po 3 tygodniach u mikusia jest cieniem samego siebie... ale mikulski osi±gn±ł swój cel. naszczescie juz go nie ma. [Ostatnio edytowane przez rogi23: 2002-09-01 13:05]

wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Miku¶ zwolniony? - 02/09/2002 13:11
jebac strusia mikusia

Na Zawsze POGOŃ
laik
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Miku¶ zwolniony? - 02/09/2002 14:23
ciekawe kogo zatrudnia na jego miejsce ?? jezierski ? moze ale nie wiem czy bedzie chcial , a moze wdowczyk nie wiem ale on chyba nigdzie nie jest trenerem .. a samo zwolnienie mikusia nic nie zmienilo ..nadal czarno widze przyszlosc Pogońi :(((

POGOŃ WALCZˇCA , POGOŃ WALCZˇCA DO KOŃCA !!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769168247 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005