| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 27/08/2002 20:32
Ran, siostra, całkowicie się z Wami zgadzam. Tylko mydlą nam oczy. Bartek z Zagłębiem należał do wyróżniających się graczy. A kontraktu nie ma niższego od nowych (jedyna subtelna róznica to tylko ta, że Bartek się nie działkuje z Mikulskim i tu jest pies pogrzebany). Straszne, ale niestety prawdziwe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 28/08/2002 10:22
Tez bym z checia wernera podrzucil do jakiegos lecha. Boje sie ze z Pogoni niedlugo sama nazwa pozostanie. co im Dzwigu przeszkadza moze to ze zostal najmilej przywitany na prezentacji i zazdrosc zrzera tą łysą glowke wernera.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 28/08/2002 23:04
Gdy dostalem sms'a bylem w sklepie i kupowalem bulki..Po przeczytaniu go pani eksedjentka wyprosila mnie ze sklepu za to ze bluyzgalem (pozdrawiam),nie rozumiem jak mozna wyrzucic z druzyny Lawe..kilka razy bylem na silowni i tam rowniez byl bartek i bacznie mu sie przyglodalem..chlopak robil wszystko zeby wrocic do formy!!A kaczor to przyglup,gwiazdorek ktory mysli ze jak gra w 1 lidze to jest kurwa niewiadomo kim!Jestem przekonany na 1000% ze tu nie chodzilo tylko o forme..Wiem jedno jezeli ten debil(bo inaczej nie mozna nazwac)Zwolni jeszcze Dzwigale to osobiscie zrobie mu napierdole!Jak mozna tak niszczyc klub i to na oczach kibicow!!!!MIKULSKI WYPIERDALAJ!
POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 29/08/2002 10:01
Werner to taka ruska ciota chce sprzedac dziwigale skieleta druzyny widac ze przed wywiadem za duzo piwek a moze i wody [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2002-08-10 10:01]
|
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 29/08/2002 10:42
No coz, tak bywa w tym popieprzonym kraju... Nie chca placic Mikulskiemu za wystawianie ich w pierwszej 11-stce to nie sa potrzebni. Ot cala filozofia...
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Kary......... - 29/08/2002 16:08
kiler wlasnie o to chodzi ze nie chca placic i dlatego chca ich wyje... ale poczekamy zobaczymy. ja chociaz jestem wiecznym optymista to ostatnio jak pomysle co sie dzieje to az we mnie sie krew gotuje...
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|