| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Prezentacja Pogoni - 31/07/2002 21:15
Jak tam po prezentacjii ? Ja wrocilem godz. wczesniej bo sie wytrzymac nie dalo !! Goraco jak chuj i wali od kazdego az mi sie zygac chcialo. Ponadto straszni falszywi ci pilkarze, kazdy mowil tylko "najlepsza publiznosc w Polsce", Chifonka Baranowski zadziwil kto byl wie o co chodzi. Szkoda, ze nie bylo M.Kurasa Mialby wiekszo owacje niz Albin ale i tak go lubie 
A jak tam wasze przezycia ? JuN kiedy beda zdjecia ?
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezentacja Pogoni - 31/07/2002 22:26
> w taką pogodę prezentacje trzeba było zrobić przy światłach na stadionie
deszcz padał 
dla mnie było to troche dziwnie zorganizowane..
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Prezentacja Pogoni - 31/07/2002 22:26
Jak tam było gorąco ktoś pożniej pomyśla żeby otworzyć okna ale i to praktycznie nic nie dało, ogulnie prezentacja była ok .
P.S Cuż za talent panie Baranowski
J^B
|
:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
|
|
|
|
Odp: Prezentacja Pogoni - 31/07/2002 22:36
Kuras znowu pokazał wszystkim swoją klasę. Wolał nie iść ponieważ nie chciał być posądzonym o prowokowania nas do skandowania swego nazwiska. Obserwowałem miny co niektórych kiedy mogli usłyszeć gromkie Mariusz Kuras ... he, he, he. Zróbmy replay bardziej gromki na stadionie podczas pierwszego meczu u siebie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Prezentacja Pogoni - 31/07/2002 22:45
Dla mnie wygrały dwie rzeczy:
1.Baranowski w duecie z Irenką(Przeżyj to sam)
2.Gwizdy na Wernera(Pojechali z chłopakiem aż mi sie go żal zrobiło)
A tak wogule to straszny upał ale w sumie oki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Prezentacja Pogoni - 01/08/2002 01:14
witam
sauna na max-a a impreza niczego sobie moze byc tylko wypowiedz zawodnikow lekka wazelina (kazdy mowil ze najlepsza publicznosc w Polsce itd) ale co prawda to prawda naj gorecej zostali przyjeci Chifon oraz Dzwigu Mikulski tez zostal cieplo przyjety baranowski troche sie gubil zapomnial o wymienic chyba dwoch zawodnikow ale pozniej sie poprawil dobre tez bylo ze rezerwowy golkiper Gumowski znalazl sie wsrod kiboli chyba mial treme gdygo branowski wymienil chlopak stal obok mnie ta laska no niczego sobie irena cy cus dalej juz nie wytrzymalem do konca mialem za mocno (klimat tropikalny panujacy w sds-ie )
ps czekalismy Shaggy-im na osoby z forum przed wejsciem ale nikt sie nie pojawil
(jak widac wyzej troche osob bylo) a szkoda mogli bysmy skoczyc gdzies na piwko moze nastepnym razem sie uda pozdro
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
|