| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Rivaldo :) - 29/07/2002 00:29
Rivaldo podpisal konrakt z Ac Milan na trzy lata. Moim zdaniem to bylo chore.
Barca stracila najlepszego zawodnika, zreszta Rivaldo powinien skorzystac z oferty Realu. Jakby przeszedl do "Krolewskich" to nikt by ich nie pokonal. Zidan, Figo, Raul i Rivaldo Az strach sie bac.
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rivaldo :) - 29/07/2002 11:52
Za darmo heh a ja myslalem nad suma transferu.A przeciez zapowiadali ze Rivaldo pobije rekord Zidana pod wzgledem wysokosci. heh
INA & POGOŃ
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Rivaldo :) - 29/07/2002 12:17
rivaldo to straszny ku***, ten fi** mysli sobie ze jest najlepszym na swiecie i jest niezastapionym, a na mistrzostwach swiata kto zostal krolem strzelcow? napewno nie ten zadufany w sobie pajac
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Rivaldo :) - 29/07/2002 13:33
celciusz walisz takie glupoty ze hej barcelone bylo na niego stac tylko teraz trenerem barcy jest Van Gaal a oni sie ocos tam poklucili
|
|
|
|
|
Odp: Rivaldo :) - 29/07/2002 14:17
bartollo-dobrze ze chociaz Ty trzezwo patrzysz na sprawe.odszedl bo jest w konflikcie z van gaalem.a w milanie wcale nie bedzie zarabial az tak wielkiej kasy
|
1948
|
|
|
|
Odp: Rivaldo :) - 29/07/2002 15:25
podobno nie moze doczekac sie meczu z Interem aby udowodnic kto jest lepszy.
Rivaldo jest zadumany w sobie a Ronaldo wprost przeciewnie. Ronaldo jest the best !!!!!
100% Pogoń Szczecin
|
|
|
|
|
Odp: Rivaldo :) - 29/07/2002 21:25
Rivaldo stwierdził, że przeszedł do AC Milan, ponieważ włoski klub traktował go jako mistrza. Piłkarz, który podczas Mistrzostw Świata zaprezentował postawę zwycięstwa za wszelką cenę twierdzi, że wiele klubów nie traktowało go powaznie.
Rivaldo bardzo cieszy się z przyjazdu do Włoch i ligi, której kluby wielokrotnie zabiegały o niego. "Często rozważałem możliwość przejścia do Serie A" - twierdzi Brazylijczyk. "To prawda, że miałem inne oferty, jednak ta Milanu wydała mi się najbardziej poważna i prestiżowa zarazem".
"W Mediolanie dano mi do zrozumienia, że jestem częścią planu budowy drużyny, mającej osiągnąć sukces" - kontynuuje Rivaldo. "Potraktowano mnie jak mistrza i dlatego zgodziłem się na tę ofertę".
Rivaldo myśli już o spotkaniu na boisku ze swoim kolegą z reprezentacji - Ronaldo, który występuje w innym mediolańskim zespole - Interze: "Wprost nie mogę doczekać się derby. Mam nadzieje, że widzowie nie będą zawiedzeni naszym pojedynkiem".
30-letni Brazylijczyk wypowiedział się również na temat swoich kolegów z drużyny. "Dobrze mieć takich zawodników jak Andrij Szewczenko, Filippo Inzaghi, Rui Costa, Jon-Dahl Tomasson czy Clarence Seedorf w swojej drużynie niż grać przeciwko nim. To mistrzowie, zawodnicy utalentowani. Carlo Ancelotti będzie miał problem kogo wybrać, ale to do niego należy ostatnie zdanie" - zakończył Rivaldo
100% Pogoń Szczecin
|
|
|
|
- 1
-
|