| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
LES GONDOR - uratuje czy zrujnuje - 18/07/2002 12:37
RÓŻNIE LUDZIE MÓWIĄ, JA OSOBIŚCIE UWAŻAM, ŻE JEST TROCHĘ PRAWDY W TYM CO MÓWI GONDOR. I UWAŻAM, ŻE MA RACIE CO DO KASY. bekdas ROZPIEŚCIŁ PIŁKARZY DAJĄC IM DUŻO KASY. ALE NIE DO KOŃCA ROZUMIEM CO ROBI NA LINI POGOŃ - RESZTA. TZN. NP. JAK CHODZI O LICENCJĘ. ALE UWAŻAM, ŻE LEPSZY GONDOR W POGONI NIŻ KOMORNIK W KLUBIE.
TYLKO MKS POGOŃ SZCZECIN !!!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LES GONDOR - uratuje czy zrujnuje - 18/07/2002 14:54
JuN to spoko gość w porównianu do ciebie bbb. Pisałem z Caps lockiem bo tak mi było lepiej ale jak tak chce JuN to bedę pisał normalnie.
ZAWSZE POGOŃ SZCZECIN
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LES GONDOR - uratuje czy zrujnuje - 18/07/2002 22:11
Gondor narazie robi ostrozne kroki , bo przeciez klub niejest do konca jego. a nieznam osoby ktora wtopila by duza kase w nie swoj interes . przeciez turas moze zawsze cos wymyslec i prubowac odbic lklub juz bez dlugow . uwazam ze to jest powodem oszczednosci gondor. denerwuje mnie tylko sposub doboru ludzmi ktorymi sie otacza. jego doradca wegner czy wagner (nie pamiretam ) to za czasow sedziowskich byl takim samym drukazem jak listkiewicz (tyle ze droszym od pozostalych bo miedzynarodowym). jego matactwa moga miec swoje plusy i minusy " a chodzi o to zeby plusy nie przeslonily nam minusow"
Ps czy ten gosciu ktory pisal przedemna jest nienormalny , czepia sie jak "pietnastolatek z kreconymi wlosami i aparacikiem na zebach "
|
|
|
|
- 1
-
|