| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Majdan,Dymek,Drumlak-gwiazdy? - 18/07/2002 09:23
Wiem,że Pogoń da sobie rade bez tych "gwiazd". POGOŃ potrzebuje zdolnych młodych zawodników,których Mikulski musi zgrać .Biliński gra lepiej w środku pola niż Drumlak . Po przepracowaniu obozu i odpowiednim ustawieniu Kaczorowskiego, może być lepszy od Dymka(brak gazu, który ma Kaczor. Majdan-Olszewski nie widzę różnicy.Moim zdaniem trzon drużyny to Olszewski,Pokładowski,Dżwigu,Ława,Biliński,Kaczorowski . Martwi Mnie brak doświadczonego obrońcy. JESTEM CIEKAW WASZYCH OPINI?
|
WIERNY KIBIC POGONI
|
|
|
|
Odp: Majdan,Dymek,Drumlak-gwiazdy? - 18/07/2002 09:35
Zgadzam sie w 90% z toba ... Majdan był znakomitym bramkarzem i nadal jest , ale Olszewski mysle ze dorownuje mu forma , Dymek nie wykorzystywał od chuja szans , umial grac glowa i czasami strzelac , przewaznie z prawej , słaba kondycja, Drumlak kiedys mi sie podobała jego gra ale odkad zadebiutował w reprezentacji zaczeło mu sie wydawac ze jest wielka gwiazda i juz ... po za tym troche zbyt chuderlawy , czesto łapał kontuzje , czasami pokazywał szybkosc ale pozniej mial zadyszke przez pol meczu . Mysle ze tych 3 ww zawodnikow nie da sie az tak szybko zastapic , chyba ze Mikulski zrobil by jakies specjalne treningi , ale widac ze para Kaczorowski i Kosmalski (w ataku) powoli sie rozkrecaja , maja dobra kondycje i techniek , tylko z wykorzystaniem sytuacji trzeba jeszcze troche popracowac , Co do obroncow to w sparingach zwrocilem szczegolna uwage na Choto , prawie jak Wegrzyn gral , ale troche mu jeszcze do niego brakuje .Mysle ze Pogoń nie bedzie miała az tak złego składu ale to chyba nie bedzie skład z którym beda wyrywac sie na puchary ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|