| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 30/06/2002 20:12
Zarząd miasta Poznania dał lechowi kasę na modernizację stadionu do wiosny ma być cały zadaszony i zbudowana 4 trybuna a do 2007 zmodernizowanu cały-sektor po sektorze na ok 50 tyś. Poznań stara się o uniwersjadę i dlatego ładują kasę na nowy objekt
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 01/07/2002 17:55
nowa trybuna(zadaszona) ma byc gotowa na runde rewanzowa... a stadion zadaszony calkowicie do niestety... tego nie wiem dokladnie ale chyba w przyszlym roku lub 2004... natomiast calkowita modernizacja(wybranie ziemi z walow-kto byl ten wie o co chodz- i inne...) ma byc rozlozona na 10 lat i pochlonac 392 mln... si ju
|
plastic
|
|
|
|
Odp: LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 01/07/2002 23:26
Czyzby wreszcie stadion z prawdziwego zdarzenia powstal w polsce??jesli tak to bardzo fajnie i nierobi mi to roznicy ze akurat w poznaniu, bo to moze pociagnac za soba sznurek i kiedys doczekamy sie stadionu w szczecinie na ktorym nasza Pogoń bedzie toczyla boje w lidze mistrzow
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 02/07/2002 17:27
zanim zaczniecie więcej gadać na temat stadionu w pyrladni poczytajcie wypowiedzin w tym wątku i oceńcie czy naprawde jest to realne
http://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=249&wid=1875012&aut=+Radost&aid=1875012
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
Odp: LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 02/07/2002 17:28
zanim zaczniecie więcej gadać na temat stadionu w pyrladni poczytajcie wypowiedzin w tym wątku i oceńcie czy naprawde jest to realne
http://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=249&wid=1875012&aut=+Radost&aid=1875012
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
Odp: LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 02/07/2002 19:42
HEHEHEHEHE PIŁKARZY lecha PRZENIOSĄ Z JEDNEGO POLA Z ZIEMNIAKAMI DO DRUGIEGO .. HEHEHEHEHE TO I TAK WAM NIC NIE DA. BO lech TO SZMATA.
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 07/07/2002 14:14
Calkiem niezle jak na poznaniaka budi!Yarek i zegar d wrogow tez sie mozna czegos nauczyc np: jak wybrac wladzemiasta ktore choc troche beda przychylne ukochanej druzynie a tylko beda wystawiac lapy pod stolem po szmal.
|
|
|
|
|
Odp: LECH BĘDZIE MIEĆ NOWY STADION - 07/07/2002 18:40
Jestem pewinen , ze na pierwsze mecze lecha przyjdzie komplet ,jednak gdy lech zacznie przegrywac bo to jest nie uniknione i wyje... juz psa baniaka , szybko frekwencja na stadiony frajerow z poznania sie zmniejszy.
A tak na marginesie stadion na ile ? 50 tys na tej wiosce poznan po co ?
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|