| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz o POGOŃ SMS - 18/06/2002 15:10
Kłopoty wynikaja z problemow bramek smsowych operatorow, jak wiadomo sa one darmowe i w godzinach popoludniowych keidy bysmy chcieli wyslac infromacje sa przeciazone a takze zapuchane.
Prowadzimy prace, aby ukatywnc system na wakacje...
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz o POGOŃ SMS - 18/06/2002 15:24
aha i jeszcze jedno bbb jakbys mogl to takie pytania zadawaj na e-maila bedzie lepiej i na forum nie bedzie robiono nowego tematu bez snesu albo korzystaj z tematow ktore byly juz poruszane na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz o POGOŃ SMS - 15/07/2002 19:47
odpowiedz sie nie zmienila narazie:
Kłopoty wynikaja z problemow bramek smsowych operatorow, jak wiadomo sa one darmowe i w godzinach popoludniowych keidy bysmy chcieli wyslac infromacje sa przeciazone a takze zapuchane.
Prowadzimy prace, aby ukatywnc system na wakacje...
bbb jezeli amsz takie pytania to na maila prosze, bo forum nie od tego - [email protected]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz o POGOŃ SMS - 15/07/2002 22:40
To zawieście usługę,żeby nie irytować Kibiców,i po sprawie!Po co takie lanie wody,że pracujecie nad tym?!Jesli rzeczywiście wprowadzili takową blokadę to i tak tego nie przeskoczycie.Poinformujcie o tym wszystkich i...już.Przemyśl,tą propozycję,JuN.Nara!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz o POGOŃ SMS - 17/07/2002 14:32
skoro operatorzy wprowadzili limit to coś tu nie gra, bo ja zapisałem się też na Legiasms i dosaję prawie codziennie 3-4 smsy.Moż musicie przez inne bamki? Nie wiem - nie znam się na tym ale warto by było skonaktować się z legionistami
TYLKO POGOŃ!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
- 1
-
|