Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Begdas-kim dla Was był. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mayday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8643 dni

Begdas-kim dla Was był. - 12/06/2002 19:45
dla mnie osobiście nikim. kupą tureckiego gó... a tak pozatym to miasto i kebab sa siebie warci. pozostaje mieć nadzieję że Gondor będzie lepszy...

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 12/06/2002 20:49
na samym poczatku Bekdasa kochalem. Kupil tylu zawodnikow chcial zrobic druzyne, wtedy go lubilem ale jak zaczal sprzedawac i druzyna grla slabo znienawidzilem go. Teraz jest mi obojetny

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 13/06/2002 23:16
a tak wogole tylko dla wyjasnienia Sabri Bekdas pisze sie przez K anie G :D

100% Pogoń Szczecin

TO_MY_KIBICE
Kibic
Na forum od 8624 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 15/06/2002 15:22
TO_MY_KIBICE BEKDAS BYŁ DLA NAS DZIADEM KTORY CHCIAŁ ZAROBIC NA SZCZECINIE TURAS BRUDAS.

TO_MY_KIBICE
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 15/06/2002 16:37
brawo widze, ze uwazales w szkole. Nauczyles sie pisac pelnymi zdaniami :D

100% Pogoń Szczecin

koVal
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 15/06/2002 19:20
Rezydentem Al-Qaidy na obszar Europy Środkowej.

100%EG
papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 15/06/2002 21:39
Pan Turek był zwykłym gościem który chcial zarobić pieniądze i nic dziwnego prawda? To miasto trzeba rozjebać! Nie lubię go, ale nie zapomnę tego, że Pogoń walczyła o mistrzostwo kraju!
Oby teraz było już ok.!

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 15/06/2002 23:23
Ciekaw jestem co by kibice zrobili (rowniez my) jakby sie powtorzyla sytuacja z RM ? Jak myslicie ?

100% Pogoń Szczecin

ble2
Kibic
Na forum od 8663 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 17/06/2002 12:19
w pełni zgadzam sie z paprykiem

kresus0
Kibic
Na forum od 8629 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 17/06/2002 19:18
Nie był taki najgorszy. Miasto nie dało mu tego co obiecało.

tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 17/06/2002 23:00
A ja mu nie wybaczę tego ,że najpierw pajacował z barwami i sztandarem, a potem zlał je całkowicie.Najpierw każe je całować, potem "czy będzie grała w I czy II lidze jest mu obojętne".Biznesmen który zainwestował kilkadziesiąt melonów dolców w tym kraju nie może mówić że miasto go nabrało na obietnice,bo to śmieszne.A potem tak wychodzi.Za wicemistrzostwo trzeba mu jednak podziękować,takich rzeczy się nie zapomina.W sumie ciekawa postać,bez niego teraz moglibyśmy walczyc np. o pozostanie w II lidze.No i postawił na Maria.To też coś.

kingaps
Kibic
Na forum od 8627 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 18/06/2002 01:00
Uważam że SB był jak wielu biznesmenów. Szybki zarobek i potem w nogi. Za wicemistrzostwo to jednak mu dziękuję. A za złe mam niektórym kibicom z tego i drugiego forum za przyjęcie tego tytułu. Uważam że powinniśmy zrobić taką samą a może nawet większą fetę jak w sezonie 91/92 gdy MKS awansował do I ligi.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
dary
Kibic
Na forum od 8618 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 21/06/2002 11:34
Kimś kto dał nam nadzieję na Wielką Pogoń, ale przede wszystkim biznesmanem. Czy wierzyliście w jakiś sentyment? Panowie i Panie on kochał Galatasaray.

POGOŃ TO MY !
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 21/06/2002 14:00
>Uważam że SB był jak wielu biznesmenów. Szybki zarobek i potem w nogi. Za >wicemistrzostwo to jednak mu dziękuję. A za złe mam niektórym kibicom z tego i >drugiego forum za przyjęcie tego tytułu. Uważam że powinniśmy zrobić taką >samą a może nawet większą fetę jak w sezonie 91/92 gdy MKS awansował do I ligi.

W pelni sie z toba zgadzam, przeciez czekalismy na to przeszlo 17 lat !!!!
A tu chuj wielki, kibice sie obrazili bo mamy "tylko" v-ce mistrzostwo, mam pytanie a wolelibyscie miec miejsce 6,7,8,9 ??? A moze spasc do 2 ligi ??
Ja sie ciesze z v-ce, mi to wystarczylo absolutnie. Na tytul mielismy szanse ale nie z takim skladem w jakim gralismy w II rundzie.

100% Pogoń Szczecin

celciusz
Kibic
Na forum od 8919 dni

Odp: Begdas-kim dla Was był. - 22/06/2002 03:44
////////////////////////////////////////CWELWM DO JEBANIA////////////////////////////////

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769235074 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005