| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
chemik oklepał cracovie! - 03/06/2002 16:34
na stronie www.kibice.pl-forum jest napisane że chemik police spotkał się z kibicami cracovii i oklepał ich!!! jak myśliće czy piszą prawde czy kłamią?
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: chemik oklepał cracovie! - 03/06/2002 18:58
Ja w to watpie. Cracovia napewno by zebrala ekipe z Poznania i Gdyni a oni sa mocni, natomiast KP Police nie ma "mocnej" ekipy sa tylko poszczegolne jednostki, ktore moglby by cos zdzialac.
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: chemik oklepał cracovie! - 04/06/2002 20:08
Kastor-czy ja powiedziałem że Chemik oklepał cracovie . Ja tylko zacytowałem temat z www.kibice.pl .Więc nie mów mi żebym sie w głowe pierdolną tylko sam sie w nią jebnij. Tylko POGOŃ SZCZECIN!!!
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: chemik oklepał cracovie! - 06/06/2002 19:23
Nie cytuj debilu kibice.pl bo kazdy moze to sam przeczytac. A swoja droga mozna by bylo wprowadzic tutaj cos z kibice.pl, a mianowicie konkurs na idiote miesiaca. Tylko ze trudno byloby roztrzygnac ktory z was jest glupszy...
|
za plecami psów myśliwskich cała masa
|
|
|
|
Odp: chemik oklepał cracovie! - 06/06/2002 21:48
Kastor a co ja kurwa mac zrobilem  
Nie powiedzialem prawdy ,ze Cracovia by najebala KP Police ?
Chyba ,ze jak tak mowie to popelniam jakis grzech ,sorry nie wiedzialem przepraszam bardzo !!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
-
|