Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> co z naszym młynem??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mayday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8643 dni

co z naszym młynem??? - 27/05/2002 18:44
Bardzo przykro mi to mówić ale kibiców Pogoni praktycznie niema.Kiedy na naszym stadionie jest prawdziwy młyn.odp.nigdy go nie ma! 100 osób które kombinują aby jakis tam młynek był. Ale nic pozatym. Musimy w nowym sezonie zorganizować sektor dla najzagorzalszych fanów(pod zegarem) aby prowadzić naprawe dobry doping.Można uszyć kilka nowych flag np.piekiełko,Pomorska brygada itp.

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: co z naszym młynem??? - 28/05/2002 10:19
Kto ci teraz przejdzie z "wysokiej" pod zegar ???

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
bbb
Kibic
Na forum od 8656 dni

Odp: co z naszym młynem??? - 28/05/2002 12:01
Qrwa SPeeD^^ ale ty jesteś tępy ja pierdole :( aż żal patrzeć a raczej czytać.

Mayday dobry pomysł trzeba by dać jakieś znaki że robimy młyna np. pod zegarem ( tak jak było kiedyś ) ludzie by to przeczytali i napewno by przyszli.
Na ostatnich meczach sezonu było troche wiary pod zegarem i nawet cóś tam próbowali śpiewać ale jednak ten ,,lepszy " młyn był na środku na niskiej i tam generalnie doping był głośniejszy.

Trzeba będzie coś zrobić bo młyn być musi!!!
Można by też dać ogłoszenie na Tej stronie, tak przez wielu nielubianej oni mają dostęp do telegazety na regionalnej strony 211 i 212 może by dali ogłoszenie bo w końcu chodzi o doping którego na Pogoni długo nie było.
Ostatni dory doping był . . . we Wronkach na wyjezdzie. W Szczecinie to chyba na Legii jak był pierwszy mecz przy sztucznym oświetleniu.
Trzeba cóś zrobić
Do boju MKS

Do boju MKS
koVal
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: co z naszym młynem??? - 28/05/2002 12:27
Zgadzam się z bbb. Młyn musi być!!!SPeeD^^ zainteresowani przyjdą do młyna, nieważne czy pod zegarem, czy np na 6, ty nie musisz.

100%EG
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: co z naszym młynem??? - 28/05/2002 15:12
Kurwa wam cos odpierdala na moim punkcie ????
Macie do mnie jakis kurwa urazy ??? Co ja wam zrobilem ?????
Mowie tylko ze kurwa wiekszosc (badz mniejszosc) nie przejdzie pod zegar. Sam osobiscie pojde (jak zawsze dla Pogoni), myslicie, ze odrazu wszyscy poleca pod zegar na wasze zawolanie ??? To trzeba przedyskutowac, musi sie zgodzic wiekszoc, przepeowadzic sonde czy im sie to podoba czy nie. A nie tak odrazu wyskakiwac z tekstem "idziemy pod zegar chlopaki". To nie jest decyzja typu:
kupic lizaka czy gume. Trzeba to przedyskutowac a nie ..... bbb jak ci sie niepodobaja moje posty to ich nie czytaj. Wcale nie sa kierowane bezposrednio do Ciebie.

100% Pogoń Szczecin

Mayday
Kibic
Na forum od 8643 dni

Odp: co z naszym młynem??? - 28/05/2002 15:26
panie inteligeny! pod zegarem to tylko moja propozycja. oczywiście młyn może być w innym miejscu ale najważniejsze żeby był. TylkoPOGOŃ

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: co z naszym młynem??? - 28/05/2002 15:33
dlatego mowie ze pod zegarem moze byc nie wypal a wy odrazu do mnie z morda !!!! podoba mi sie twoj pomysl. Najlepiej jakby na pieklo byli wpuszczani ludzie tylko od 15 roku zycia bo przychodza dzieci azpychaja mlyn i chuj wielki robia.

100% Pogoń Szczecin

bbb
Kibic
Na forum od 8656 dni

Odp: co z naszym młynem??? - 28/05/2002 16:43
Do boju MKS
Pozdroofki. Jak się robi obrazki
SPeeD^^ 'ek nie rozumiesz dalej ale cóż.
Młyn od 15 roku?? co to za pomysł co za różnica kto tam przyjdzie ma byc dużo wiary a ludzie którzy tam przyjdą nawet ci 15-14 letni muszą być uświadomieni, że jeżeli nie będą tam śpiewać tylko będą piknikować zostaną wyjebani.
Bo czy ktoś kto ma przypuśćmy 23 lata jest super i może bezproblemu iść do młyna?? NAwet jak nie będzie śiewał to chuj co nie bo przecież ma parę lat więcej niż to co zaproponowałeś
Głupie Twoje rozumowanie i pisanie.
I jeszcze jedno czytam twoje posty bo nie sposób ich nie zobaczyć :);)

Do boju MKS
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: co z naszym młynem??? - 29/05/2002 21:03
bbb co przes to rozumiesz ??? Jak ich trudno nie zobaczyc ???
Glupie ??? Debilne ??? No coz to twoje zdanie.
Z tym 15 lat to przyklad.
Koniec.

100% Pogoń Szczecin

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769246923 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005