| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jedno forum Pogoni!!!! - 10/05/2002 16:35
Troche ponizej pewnego poziomu jest usowanie postow i loginow uzytkownikow zarejestrowanych na forum Pogońi.v.pl! Czyzby wiec bylo tylko jedno forum kibicow Pogoni (oczywiscie mam na mysli nasze)? - wnioskujac ze forum poogni.v.pl jest prywatnym forum s. ? Ktorego zegnam i ktoremu zycze wiele niepowodzenia w Stanach, obys tam troche madrzej postepowal bo szybko sie ciebie pozbeda. Nie wracaj zbyt predko.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedno forum Pogoni!!!! - 11/05/2002 12:36
xxx nie rozmieszaj mnie szczeniackie wyzywki i bluzgi stosuje pan s.(to on zawsze zaczynal tego typu rozmowy), mi sie z tego wszystkiego smiac chcialo. A watek ktory skasowal... eh widocznie go nie przeczytales calego. To byl m,oj ostatni wpis w tym temacie. Cya.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Jedno forum Pogoni!!!! - 11/05/2002 13:59
Panie Kiler ja wiem, ze to pan jest czesto prowydorem tych strac wymyslajac jakies zarzuty. Mysle, ze Twoim jedynym celem jest dyskretytacja konkurencji i to jest to co bardzo lubisz robic. Widac to nawet w tym watku.
|
|
|
|
|
Odp: Jedno forum Pogoni!!!! - 11/05/2002 21:21
xxx - co Ty gadasz? Nie masz racji czlowieku...Zwroc uwage ze s. kasuje wszystkie posty w ktorych wychodzi na debila Wydaje mi sie ze to jedyne wytlumaczenie tego sporu Koles po prostu jest glupi 
pozdro Kiler O.K.
P.S.Tam jakies zalegle cos jest...no wiesz...jak to powiedziec
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedno forum Pogoni!!!! - 12/05/2002 20:39
zgłaszam swój akces do grona niedoinformowanych.Nie piszcie tak jakby wszyscy wszystko wiedzieli bo są tacy co nie kumają tekstów o panu s.Ja nie kumam o co poszło proszę o króciutkie wyjaśnionko...thx
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jedno forum Pogoni!!!! - 12/05/2002 21:23
> He, to pasuje do mnie, ja jestem s. i przebywam w miejscu opisywanym, jakkolwiek
> z kasowaniem postow nie mam nic wspolnego.
heh, ale ja zrozumiałem, że p.Kiler wysyła s.-a do stanów ,a cos mi świta, ze Ty wspominałes o powrocie?... Czyzby do Sz-na?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|