Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> !!!!!MAREK WALBURG!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
domel16
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8838 dni

!!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 11:07
Zastanawia mnie czemu kibice tak nielubią MARKA WALBURGA??? Przecież w tym sezonie jest jednym z lepszych zawodników na boisku!!! No dobra, zdarzają mu się takie kiksy że az lepiej nie patrzec,ale zdarzają mu sie bardzo dobre dlugie podania, dobrze gra głową... A poza tym wydaje mi sie ze nawet niektórzy zawodnicy go nie lubią-bo przecież ile jest akcji takich ze np.Stolarczyk jest pod polem karnym, nie ma komu podać a po lewej stoi sam jeden Mareczek. A co robi Stolarczyk- podaje do Drumlaka przy ktorym jest 4 zawodnikow albo wycofuje do tyłu. Poza tym Walburg boi sie grac.Sa takie sytuacje ze zamiast pokazac sie komus, wyjsc do piłki-on chowa sie za gracza druzyny przeciwnej. Trzeba mu dodać odwagi. Ale jakby polowa kibiców darla mordy mówiąc "Walburg spierdalaj ty głupi huju" TAK BYĆ NIE MOZE!!!

domel16
rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 11:23
własnie dla tego kibice nie lubia jego stylu gry , po prostu boi sie grac , nie wiem czy nadaje sie on do 1 składu , nie jest wcale takim dobrym piłkarzem , techniki prawie nie ma jeszcze nigdy nie widziałem zeby kogos okiwał , strzał tez nie ma , podania czasami sie jakies uda , ale tez nie jest z tym dobrze , biegac tez nie umie za bardzo , jedyny plus to to ze czasami umie głowa zagrac (chociaz nie zawsze) i umie sie pokazac na pozycji ....

według mnie nie ma potrzeby do wychwalania go , nie jest on dobrym piłkarzem :(
według mine najlepszym piłkarzem Pogońi był olszewski i skrzypek , czasami umiał sie tez pokazac kosmalski

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Shaggy
Kibic
Na forum od 8664 dni

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 11:44
Na Kaczorowkiego też dużo sie najeżdzało aż chłopak pokazał sie z dobrej strony.
A co do Walburga był chyba najrówniej grajacym piłkarzem POGONI tylko zabrakło akcentu który pozwolił by mu zapisać sie w pamięci kibiców ale on ma inne zadania na boisku

TYLKO POGOŃ

papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 14:19
Ilu kibiców tyle opinii.
Zgadzam się z domelem ! (głosowałem na Walburga)
Każdy ma swoje zdanie i ma do niego pełne prawo ! Ale jedno jest nie do przyjęcia !:
Nagminne gwizdy skierowane do własnych piłkarzy to zwykłe świństwo i debilizm, potrafię jeszcze zrozumieć taką sytuację w momencie ewidentnego walenia w kulki, ale nie w przypadku kiedy zawodnik stara się jak może a coś mu nie wyjdzie !
Tak jest z Markiem, nie zawsze gra dobrze i nie zamierzam Go chwalić! , ale w obecnej sytuacji klubu mógłby jeszcze sobie olewać, jak niektórzy a on walczy i za to Szacunek.
TYLKO MKS !!!

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 15:34
Tez uwazam ze dobrze sobie radzi Walburg, wiecej szacunku dla tego zawodnik i bardziej uwierzy w siebie

Jezeli ktos chce moze na niego glosowac w plebiscycie na Piłkarza Roku - http://pogon.beep.pl/#pilkarz_sezonu

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 08/05/2002 11:27
Walburg ma jeden najwaznieszy jak na defensywnego pomocnika plus !!!! Umie zatrzymac akcje przeciwnikow i jak kogos kryje do nie odpusci mu !!!! Nie tak jak inny zawodnicy !!!! Dobrze ze go mamy. Wole Marka zamiast Fornalaka !!! A wy sobie mozecie myslec i mowic o nim to co chcecie prawda jest po srodku i zawsze beda jakies ALE !
100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 08/05/2002 23:05
Fornalak - ja Go zapamiętam niestety z fatalnie wykonanego karnego...szkoda mi Go było...

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 09/05/2002 11:50
Raz z Gornikiem nie trafil pod koniec meczu ale to byl sprzedany meczyk, a drugi rtaz z Amika udezyl w poprzeczke :) Mial chlopak pecha

100% Pogoń Szczecin

rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 09/05/2002 18:55
no z górnikiem pamietam jakby to było dzis : ,, SPRZEDAWCZYKI , SPRZEDAWCZYKI ;) " ;)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 11/05/2002 00:05
Fajna jazda byla po meczu :)

100% Pogoń Szczecin

ble2
Kibic
Na forum od 8663 dni

Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 14/05/2002 10:05
i o to chodzi. nie mozna wygwizdywac wlasnych pilkarzy chocby nie wiem jak zle grali (co sie marka nie tyczy) !!!

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769250823 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005