| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
!!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 11:07
Zastanawia mnie czemu kibice tak nielubią MARKA WALBURGA Przecież w tym sezonie jest jednym z lepszych zawodników na boisku!!! No dobra, zdarzają mu się takie kiksy że az lepiej nie patrzec,ale zdarzają mu sie bardzo dobre dlugie podania, dobrze gra głową... A poza tym wydaje mi sie ze nawet niektórzy zawodnicy go nie lubią-bo przecież ile jest akcji takich ze np.Stolarczyk jest pod polem karnym, nie ma komu podać a po lewej stoi sam jeden Mareczek. A co robi Stolarczyk- podaje do Drumlaka przy ktorym jest 4 zawodnikow albo wycofuje do tyłu. Poza tym Walburg boi sie grac.Sa takie sytuacje ze zamiast pokazac sie komus, wyjsc do piłki-on chowa sie za gracza druzyny przeciwnej. Trzeba mu dodać odwagi. Ale jakby polowa kibiców darla mordy mówiąc "Walburg spierdalaj ty głupi huju" TAK BYĆ NIE MOZE!!!
|
domel16
|
|
|
|
Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 11:23
własnie dla tego kibice nie lubia jego stylu gry , po prostu boi sie grac , nie wiem czy nadaje sie on do 1 składu , nie jest wcale takim dobrym piłkarzem , techniki prawie nie ma jeszcze nigdy nie widziałem zeby kogos okiwał , strzał tez nie ma , podania czasami sie jakies uda , ale tez nie jest z tym dobrze , biegac tez nie umie za bardzo , jedyny plus to to ze czasami umie głowa zagrac (chociaz nie zawsze) i umie sie pokazac na pozycji ....
według mnie nie ma potrzeby do wychwalania go , nie jest on dobrym piłkarzem 
według mine najlepszym piłkarzem Pogońi był olszewski i skrzypek , czasami umiał sie tez pokazac kosmalski
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 11:44
Na Kaczorowkiego też dużo sie najeżdzało aż chłopak pokazał sie z dobrej strony.
A co do Walburga był chyba najrówniej grajacym piłkarzem POGONI tylko zabrakło akcentu który pozwolił by mu zapisać sie w pamięci kibiców ale on ma inne zadania na boisku
TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
|
Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 14:19
Ilu kibiców tyle opinii.
Zgadzam się z domelem ! (głosowałem na Walburga)
Każdy ma swoje zdanie i ma do niego pełne prawo ! Ale jedno jest nie do przyjęcia !:
Nagminne gwizdy skierowane do własnych piłkarzy to zwykłe świństwo i debilizm, potrafię jeszcze zrozumieć taką sytuację w momencie ewidentnego walenia w kulki, ale nie w przypadku kiedy zawodnik stara się jak może a coś mu nie wyjdzie !
Tak jest z Markiem, nie zawsze gra dobrze i nie zamierzam Go chwalić! , ale w obecnej sytuacji klubu mógłby jeszcze sobie olewać, jak niektórzy a on walczy i za to Szacunek.
TYLKO MKS !!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 07/05/2002 15:34
Tez uwazam ze dobrze sobie radzi Walburg, wiecej szacunku dla tego zawodnik i bardziej uwierzy w siebie
Jezeli ktos chce moze na niego glosowac w plebiscycie na Piłkarza Roku - http://pogon.beep.pl/#pilkarz_sezonu
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
Odp: !!!!!MAREK WALBURG!!!!! - 08/05/2002 11:27
Walburg ma jeden najwaznieszy jak na defensywnego pomocnika plus !!!! Umie zatrzymac akcje przeciwnikow i jak kogos kryje do nie odpusci mu !!!! Nie tak jak inny zawodnicy !!!! Dobrze ze go mamy. Wole Marka zamiast Fornalaka !!! A wy sobie mozecie myslec i mowic o nim to co chcecie prawda jest po srodku i zawsze beda jakies ALE !
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|