| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Znamy spadkowiczów - 27/04/2002 23:00
No właśnie.Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?osobiście szkoda mi Śląska.Stomil w pełni sobie na spadek zasłużył.Juz w zeszłym sezonie sie wyślizgał.Zamiast Śląka widziałbym w 2.lidze np. KSZO.
|
|
|
|
|
Odp: Znamy spadkowiczów - 27/04/2002 23:02
Uwazam podobnie, szkoda Slaska w drugiej lidze 
Ale godne uwagi ze Lech wszedl do pierwszej !! Zaaawsze ciekawe byly mecze na Twardwowskiego pomiedzy Pogon - Lech 
Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Znamy spadkowiczów - 28/04/2002 10:24
Arab, nie mam pojęcia, choć nie wiesz jak bardzo chciałbym wiedzieć , tzn. pooglądać sobie mecze Metro Stars ... Czy kibice San Jose wyrywają krzesełka i demolują stadion gospodarzy?Nie? No to kompletna nuda, bo pyraki to potrafią.A z ciekawszych neczów z Lechem przypominają mi się w tej chwili dwa.3:2 - przegrywamy na 4 min przed końcem 2:1 i pyk,pyk, po rajdzie Rycaka(?) w ostatniej minucie 3:2!No i chyba 4:3 - karny w doliczonym czasie po symulce Drumiego... miód...Ale w tym sezonie nie liczyłbym na za wiele.Jak sie nic nie zmieni dostawać będziemy wjeby aż miło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Znamy spadkowiczów - 29/04/2002 18:10
> Arab, nie mam pojęcia, choć nie wiesz jak bardzo chciałbym wiedzieć , tzn.
> pooglądać sobie mecze Metro Stars ... Czy kibice San Jose wyrywają krzesełka
> i demolują stadion gospodarzy?Nie? No to kompletna nuda, bo pyraki to potrafią.A
> z ciekawszych neczów z Lechem przypominają mi się w tej chwili dwa.3:2 -
> przegrywamy na 4 min przed końcem 2:1 i pyk,pyk, po rajdzie Rycaka(?) w
> ostatniej minucie 3:2!No i chyba 4:3 - karny w doliczonym czasie po symulce
> Drumiego... miód...Ale w tym sezonie nie liczyłbym na za wiele.Jak sie nic nie
> zmieni dostawać będziemy wjeby aż miło jakie wjeby,co miło ?? Pogoń powiezie pyry 3 z przodu !!!!
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|