| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogon - 25/04/2002 15:51
wszyscy nadajecie na piłkarzy. Mówicie ze sie na nich zawiedliscie. A ja Wam powiem ze to oni zawiedli sie na Was (rzekomo wiernych na dobre i na zle). Byłem w Warszawie i wiem co pisze. Tragicznie sie czulem po kazdej bramce ale coz...
A Wy wspaniali kibice najpierw jedzcie na mecz a pozniej narzekajcie !!!
TYLKO POGOŃ !!!
|
michas
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogon - 25/04/2002 16:10
michas, ale qrwa po co , Chwała, Ci, ale nie szkoda było kasy?, Byłem na Amice, walczyli, dostali plecak w 88, dobra zdarza się, doping był przez bite 90 min. i jeszcze trochę, ale 5-0 !!!, To co QRWA, Polonia jest tak zaj.e.b.i.ś.c.i.e. dobra? gówno prawda!, to piłkarzom widocznie do końca nie zależy, a to przykre i łapy same opadają. Mimo to oczywiście będę na Ruchu, tylko już sam nie wiem czy drzeć sie cały mecz jak zwykle, czy może lepiej uczcić sezon 90-ma minutami ciszy
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogon - 25/04/2002 17:19
Dobra zgadzam sie z Tobą, ale nie zapominaj ze POGOŃ TO MY. Jeździmy dla siebie i dla atmosfery. Piłkarze przychodza i odchodzą! Siedziałem w Warszawie 5 dni od meczu z Legią do meczu z Polonią. Mimo to ze grajki ktorzy chodza ( bo napewno nie biegają) i dostają 6 bramek w 2 meczach nie strzelając zadnej nie uwazam tych dni za stracony. Przy okazji pozdrawiam kibiców Legii którzy na starówce urządzili wspaniałą zabawę. Wielkie dzieki za gościnę.
MISTRZ, MISTRZ, LEGIA MISTRZ
|
michas
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogon - 25/04/2002 18:44
a niektorzy to sie nigdy nic nie naucza i zawsze beda pi...... czemu narzekacie czemu na wyjazdy nie jezdzicie ale po co zeby zobaczyc jak panowie w huja wala sobie zywcem miesiac temu wygrali 2;0 a teraz przegrali 5:0 to jest qrwa farsa i nic wiecej nie mozna o tym powiedziec jawne walenie w huja i nie ma zadnego usptrawiedliwienia .do widzenia na ruchu hahahahahahahaha ciekawe jak sie tym razem popisza0:4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia - Pogon - 26/04/2002 22:00
Bardzo mi sie podobalo zdanie "..pilkarze przychodza i odchodza..." to szczera prawda oni nie graja dla nas maja nas w dupie i tyle !!! Tylko poszczegolni licza sie z kibicami. Ale kogo to obchodzi... MNIE i mam nadzieje ze was tez !!!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
- 1
- 2
-
|