| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 14/04/2002 01:42
Mieszkam w Poznaniu i wiem co tutaj się dzieje. Trzeba przyznać że tutaj jest jedna z najlepszych ekip jaka dopinguje jakikolwiek zespół. Nasza kochana Pogoń notowała taką frekwencje i oprawę tylko w czasie mistrzostwa jesieni i generalnie sponsoringu Turka, a przecież to zależy tylko od nas. Staram się być na każdym meczu, róbcie to samo i nie będziemy musieli się na nikogo oglądać.
POGOŃ&LEGIA
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 15/04/2002 01:59
20 tys.U nas nie mozna wnosić rac.Ani odpalać.Gratuluje Lechowi awansu.A papryk ma w 100% rację.frekwencja zależy od nas.no może w 90, bo i od piłkarzy troszkę i od klubu troszkę...
Mam nadzieję że pyry się cywilizowały i nie wyjebią nam całego sektora jak pare lat temu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 19/04/2002 19:12
Prawdopodobnie było ich jakieś 19 tys., karnego nie było! tylko jak zwykle sędzia albo wystraszony albo przekupiony (taka feta to musieli wygrać), no a gola i tak strzelił Remień! Co te pyry by bez nas zrobiły
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 19/04/2002 20:51
Po lekturze Waszych wypocin intelektualnych mam dla Was wszystkich jedną radę : idżcie do lekarza tylko on może wyleczyć Was z kompleksów wobec Lecha. Znajomość pojemności obiektu na Bułgarskiej, zwłaszcza że na w/w meczu żaden z Was nie był sugeruje, że mecie zdolności jasnowidzenia lub ... pijecie za dużo. nARKA kompleksy z Twardowskiego
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 10:21
Sumak tylko nie wiem kto z nas plakal jak byl mecz Pogońi z Legia w tamtym sezonie i przyszlo 25 tys. widzow !!! Lech plakal i zazdroscil jak chuj !!!!! Jestescie slabi i tyle co zrobic wejdziecie do 1 ligi i bedziecie placili prezesom (innych druzyn) zebyscie mieli chociaz remis ! Jak bedzie mecz w lidze Pogon-lech to zobaczymy kto wygra !!! Nie mam szacunku dla takich niemoralnych i nieinteligentnych debili jak ty. Jakbys byl taki madry i zdrowy na umysle to bys tu nie wchodzil i nie oczernial nas bo sam dobrze wiesz jak to sie konczy !!!!!!!!!!!!!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 10:56
sumak, ponad 20tys. ludzi na bułgarskiej podawał tylko Głos Wielkopolski i Gazeta Poznańska !, To przecież wasze Stronnicze gazety!, a normalną ilość podawały inne, niezależne jak np. Przegląd Sportowy. przykro mi :~(
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 14:23
Wyborcza podała 24 ale tylko w sportowym dodatku w Wielkopolsce!!! W Zachodniopomorskim już 19!!!
Tak samo było po meczu Amika-Pogoń, w Wielkopolskich gazetkach pisali o 1000 kibicach, a były 3 pełne sektory i inne gazety podały ilość 4000, z czego 2000 ze Szczecina!!!
Czytam wyborczą z dodatkiem Wielkopolskim, G.W. i G.P. i mam pełno przykładów na ich stronniczość i nieprawdę, ale z drugiej strony to przecież zrozumiałe...:-P,
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 20:14
Speed czy jak tam tobie na chrzcie dali na imię tak ... może i 25000 tyle, że w poprzednim sezonie ... i pewnie ta liczbę także podawały SZCZECIŃSKIE gazety, więc zgodnie z przysłowiem : " Pocałujta w d... wójta " paprykarze :p
Teraz macie taką średnią, że u nas na najgorszy mecz II LIGOWY przychodzi przynajmniej 2-3 razy tyle luda co w Szczecinie ...
Pa, przymuły i życzę sukcesów w walce z chorobą ...
nARKA
KOOOOLEEEEJOOOORZ !!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pyry znowu w I-szej lidze i 25 TYS LUDZI ? - 20/04/2002 23:06
Tak sie sklada ze bylem na meczu lecha. Dziwne co?? Pojechalem na zaproszenie mojego kumpla z ogolniaka (mieszkam w Słubicach). Musze przyznac, ze bylo niesamowicie Oczywiscie czuelem sie niekomfortowo i az chcialo sie rzucic na pyry
jak spiewali na Pogon. Trzeba im przyznac ze atmosfera jest, ale zobaczymy na jak dlugo. Ludzi chyba bylo wiecej niz 25 tys. Fete mieli niezla i chyba pierwszy raz w zyciu ogladalem mecz bez emocji. Gdyby w szczecinie bilety byly tansze i miasto pomagalo klubowi na Pogon przychodziloby porownywalnie duzo kibicow co na lecha. Ja i tak kocham Pogon!!!!! I bede zawsze z kluben tak jak na Radomsku. MKS!!!!!!
|
MKS Polonia Słubice - www.polonia.slubice.pl
Kasa w sieci - www.kasa.go.pl
Emule Sport - www.emule.go.pl
|
|
|
|
|
|
- 1
-