Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> koniec mitu Engela? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Arab
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8712 dni

koniec mitu Engela? - 29/03/2002 01:09
Mam nadzieje ze nie ale zastanawia wie slaba postawa kadry.Jest juz prawie kwiecien iwszyscy sa w trakcie lig wiec wedlug cyklu przygotowan powinni byc w dobrej formie wiec co waszym zdaniem nawalilo?Moze trzeba troche swiezej krwi ze nikt sie za pewnie nie czul bo mam wrazenie ze paru chlopcow czuje sie zbyt pewnie.Arab

Arab
Azifaral
Kibic
Na forum od 8706 dni

Odp: koniec mitu Engela? - 29/03/2002 01:24
to bylo 0 mobilizacji. Obstawiam ze na finalach im lepiej pojdzie Finlandia rozgromila Portugalie 4-1

rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: koniec mitu Engela? - 29/03/2002 17:30
eee tam po prostu to był sparing , nie sprezyli sie i dostali po dupsku , to powinno byc dla nich lekcja ze na mistrzostwach swiata z nikim nie bedzie łatwo .

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: koniec mitu Engela? - 29/03/2002 23:48
Nasi gwiazdorzy olali sobie ten mecz, (mam nadzieje). Engel jest Kozak, chociaz tak po prawdzie to gdyby Wójcikowi dolozyc bramki Oliego, zamiast pasywnosci Juskowiaka to taz by awansowal ! To daje troszke do myslenia, nieprawdaz?
Pozdrawiam

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: koniec mitu Engela? - 30/03/2002 14:35
wszyscy nasi grupowi rywale dostali w dupe to znaczyt ze mecze w gruie beda nudne i smetne ale za to chociaz z udzialem Polski !!!!!!! Nie ma co plakac !

Hold skladam temu miastu...
dondiego
Kibic
Na forum od 8696 dni

Odp: koniec mitu Engela? - 04/04/2002 22:26
engel juz jest nudny, mial 1.5 roku aby sprawdzic innych pilkarzy a on sie uparl na 25 i meczy ich do upadlego, a co qrwa bedzie jak swierczewski bedzie bez formy a kaluzny kontuzjowany ch... bombki strzeli i dostana nawet od usa. Wojcik nie byl zly a nawet byl lepszy tylko nie mial oliego Dudek tez nie gral w Liverpool a hajto w Schalke. Poza tym grupa na <ME> byla 100 razy trudniejsza. Ukraina to pryszcz teraz dostaje od wszystkich norwegia byla w kryzysie a rywalizowalismy z bialorusia . Jakby mi ktos powiedzial ze bialorus bedzie naszym rywalem o wejscie to z gory bym zalozyl ze jedziemy na Ms. Drumlak powinien dostac szanse bo jest duzo lepszy od rzeznika z lodzi czyt Bak

dondiego
papryk
Kibic
Na forum od 8708 dni

**

Odp: koniec mitu Engela? - 06/04/2002 19:21
Dobrze prawisz dondiego !

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
rob :)
Kibic
Na forum od 8856 dni

**

Odp: koniec mitu Engela? - 06/04/2002 20:44
eee tam drumlak wcale nie jest taki dobry , miewa przebłyski , ale ni ezawsze , wczoraj jak byłem na treningu to wogóle sie nie starał , albo jakas lekka kontuzje ma (jesli ktos cos wie na ten temat to prosze o uswiadomienie tego na forum) albo po prostu olewka n awszystko i luzik .. . tylko ze na meczu z wisła nie bedzie tam łatwo i nie wystarczy jeden dobry rajd :(

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: koniec mitu Engela? - 06/04/2002 22:02
dobrze prawisz.mnie też Engel wkurw.ia uparł się jak cep i ani rusz.Jest naprawdę kilku wartościowszych graczy w lidze od np. Krzynówka...Ale USA to dla mnie faworyt do awansu z I miejsca.My możemy sobie powalczyć najwyżej o drugie.A lekko nie będzie.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769267004 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005