| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Polonia 2:0 - 16/03/2002 18:59
To mój pierwszy post na forum więc witam ziomali , szacunek ! Gratulacje za pojechanie z tymi leszczami i dzięki za wsparcie na wisełce! Legia - Pogoń na zawsze razem...
|
Legia Fans Yelonky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Polonia 2:0 - 17/03/2002 06:02
POGOŃ GRA DOBRZE DO MOMENTU GDY TRAFI SIĘ SPONSOR, GDY TAKOWY BĘDZIE ZNÓW ZACZNĄ GRAĆ TAK JAK Z Fylkirem. ALE NIE MA WYJŚĆSIA DRUŻYNA BEZ SPONSORA NIE MA SZANS.
POGOŃ ZAWSZE, POGOŃ WSZĘDZIE.
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
Odp: Pogon - Polonia 2:0 - 17/03/2002 13:50
Yarek twoje slowa sa ŚWIĘTE tak jest w Pogoni jest.Jest kasa trzeba troche poszpanowac autami (tak jak Walburg i mu ukradli).A piłkarze teraz narzekają ''a niemamy pięniędzy no co my mamy zrobic gramy zadarmo" oczywiscie ze zadarmo niemozna grac ale niech nie narzekaja bo forsy maja tyle ze sie w glowie niemiesci,ostatnio dostali po 15, 20 tys i co teraz jeszcze malo i tak sie Bekdas sie poswięcił gdyby nie on bysmy mieli 2 ligę. To wszystko
Ja kocham Pogoń ooooooo ja kocham Pogoń oooooo ja kocham Pogoń ooo ja kocham Pogoń Szczecińską.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Polonia 2:0 - 18/03/2002 20:48
Witam wszystkich ziomali z Pogoni Szczecin zajeboza,ze dokopaliscie KSPsom.Wielkie dzieki za przyjazd do Wawy na Wisłe. Legia i Pogoń zawsze razem !!!!!!!!!!! Warsaw Fans Hooligans.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|