Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> LEGIA POGOŃ << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
rob :)
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8856 dni

**

Odp: LEGIA POGOŃ - 07/03/2002 17:00
(...) Ja, korzystam z netu poprzez modem, dlatego wszystkie sprawy musze
> zalatwiac szybko i zwiezle

widze własnie jak zwiezle ;) :)

tak btw nie obchodzi mnie to ile mam postów , polewam na to .co to za róznica czy mam 100 czy 200 ważne ze jestem i pisze , staram sie pisac mądre rzeczy a jak czasami mi cos nie wyjdzie ... to pech :)

a o ilosc postów chodziło mi raczej o cos innego , a mianowicie o to ze zaliliscie sie nie dawno ze tak mało osób odwiedza wasze forum ... nie chodziło mi o to ze jak jest mało wpisów to ja sobie np. cos głupiego popisze zeby miec wiecej postów.

prawie wogóle nie udzielasz sie na forum ... a masz prawie tyle samo wpisów co ja , czasami i ludziom idelanym zdarza sie popełniac błedy i ja na to patrze z przymruzeniem oka :)

pozrdufka KiLeR :)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8810 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 07/03/2002 21:05
Ej no ludzie wyluzujcie.Jutro wypas meczyk nas czeka na Twardowskiego a wy sie kłócicie o jakies posty.Niech każdy sobie pisze to co uważa za słuszne i niech pisze tego tyle ile mu sie podoba-takie jest moje zdanie.A ze ktos pisze jakies glupoty to niech juz swiadczy to o nim samym
Pozdro

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8960 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 08/03/2002 15:58
Coraz blizej do meczu ... !!

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

--
Kibic
Na forum od 8723 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 08/03/2002 16:29
Kto wygra mecz??? Takie pytania bedzie zadawal Pawlak lecz my niewiemy ale prwdziwy kibic wiem ze POGOŃ...

tatran
Kibic
Na forum od 8933 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 10/03/2002 13:32
Sorry Kiler ,że tak późno ,ale nie tylko Ty masz inne zajęcia.Skoro szanujesz tak swój czas to krótko:
1.jeżeli Ci szkoda czasu na czytanie takich postów - po prostu nie czytaj!
2.jeżeli nie masz go także na wnoszenie swojego skromnego (hmmm...) zdania , to nie marnuj go na opierdalanie innych i wytykanie im ich płytkości, bo nic o nich nie wiesz (bo nie masz czasu...)
3.wali mnie czy masz złącze, modem, czy może podpierdalasz czas i pieniądze swojemu szefowi siedząc na internecie w pracy
4.bo to jest FORUM
5.bo nie każdy może wznieść się na tak nieosiągalne wyżyny elokwencji jak Twoje.
A poza tym chciałbym dodać, że mecz był przedni, bramki piękne, pogoda super, oświetlenie zwala z nóg, krzesełka nadal brudne.
Pzdr dla obiektywnych i dla Ciebie Kiler.

K M
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 10/03/2002 15:39
Ad.1. Heh, jak mam ich nie czytac... Absurd??? Bo przeciez skad moge przed przeczzytaniem posta, wiedziec o czym i jaki w ogule on bedzie???
Ad.2. No i znowu zaczyna sie dopowiadanie i wmawianie pewnych spraw. Drogi Dziadu, nie wiem gdzie to zauwazyles, ale ja nie widze zebym na tym ofrum kogos opierdalal!!!! Odroznij zwrocenie uwagi, w spsob kulturalny (w miare!) od opierdalalnia, bo to dwie calkiem rozne rzeczy!
Ad.3... Nie ma co komentowac :)
Ad.4. Zapewne tak...
Ad.5 Dzieki za komplement :) Dziwie sie tylko troche, bo juz druga osoba mi tak ladnie w ww. temacie schlebia, a mi wcale nie wydaje sie ze pisze jakies bardzo ciekawe posty, tj, wcale nie wydaje mi sie ze mam nieosiagalny poziom elokwencji. Po huj takie zagrywki Dziadu. Chcialem w sposob normalny porozmawiac, zwrocic uwage co niektorym aby nie marnowali innych czasu (akurat nie mam tu tylko na mysli mojego!). Szkoda, ze nie potrafiles w sposob normalny i obiektywny podyskutowac, ale trudno. Moze w innym temacie.

P.S. W piatek Portowcy niezle mnie zaskoczyli! I pewnie innych tez! Doping w miare dobry, oprawa rowniez. Bramka Dubieli - stadiony swiata :) Beznadzieja pod kasami, wielkie kolejki i tlok z ktorym ochorna nie radzila sobie w bramach stadionu.
Na czytosc krzeselek nie zwracalem najmniejszej uwagi, bo jak wszyscy ktorzy dopingowali Pogon oraz L, mecz spedzilem na stojaco. Zreszta trudno by ktos przy obecnej sytuacji finansowej w klubie mial sie zajmowac krzeselkami??? Moze jeszcze torebka popcornu i cola do reki?

Pozdro, rowniez dla Dziada

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
McVeigh
Kibic
Na forum od 8871 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 10/03/2002 18:36
Kiler,
ja z emigracja nie mam nic wspolnego a co do wiezow z ojczyzna to moglibysmy polemizowac kto robi dla Niej wiecej, wiec nie wkurwiaj mnie takimi zagrywkami, bo na tym punkcie bywam wrazliwy. Forum jest dla ludzi, nie kazdy potrafi splodzic cos naprawde konkretnego, nie kazdy ma talent pisarski. Ludzie pisza to co mysla i to co czuja, czasami w jednym zdaniu mozna ujac wiecej niz w trzech tomach ksiazek. Jesli uwazasz ze to nie jest w porzadku - zlikwiduj forum, problem zostanie rozwiazany i nikt juz nie bedzie Cie denerwowal bezsensownymi postami. To nie jest forum Uniwersytetu Jagielonskiego, wiec nie spodziewaj sie po ludziach literackich uniesien, to forum ludzi roznego pokroju, ludzi ktorych laczy jeden klubowy symbol i wiara w zwyciestwo swojego zespolu.

"Chciałbym, żeby zaczęto od szanowania siebie: wszystko inne wypływa z tego. "
Nietzsche, Fryderyk

K M
Kibic
Na forum od 8954 dni

Odp: LEGIA POGOŃ - 11/03/2002 15:41
Dobra konczmy, ten temat! Szkoda ze nie wszyscy zrozumieli co miałem na mysli, ale nic to... A na pewno nie miałem zamiaru kogos opierdalac (jak mowi Dziadu) czy kogos pouczac, patrzac nan z gory. Po prostu chcialem na ta kwestie, zwrocic uwage. Możecie mi uwierzyc ze gdybyscie byli w mojej sytuacji, mielibyscie jeżeli nie takie samo, to na pewno zblizone zdanie na ten temat. Ale dobra, konczymy...

Pozdro dla kibicow Legi (przede wszystkim Scanda(L)ieros! i ekipy z NL) :)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769284715 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005