| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 11/03/2002 17:56
nie ma co osadzac przed faktem.miasto nie popelni (chyba) juz tego samego bledu i nie odwali kichy.na pewno umowy beda tak skonstruowane,ze Pogoń nie ucierpi
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 01/05/2003 17:48
Brrrr. Zoe, po co to przypominales 
ojaaa... jak sie wtedy mylilismy....
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 01/05/2003 18:14
Może zrobię podsumowanie?? 
> Ale ten inwestor nie bedzie doskonaly.
A skąd wiesz? Może będzie...
> lepiej Svenska niz Mat Trade i Bekdas !!!!!
Pewnie...
> Pogoń to pewnie oni maja głęboko w odbycie
Skądże znowu...
> Ten facet naprawdę zrobił bardzo dużo dla żużla w Gorzowie
Tej opinii nie słyszałem...
Teraz łatwo gadać, ale co nam zostało jak nie śmianie się z naszych starych błędów 
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 01/05/2003 21:30
> POGOŃ przejmie Les Gordon ale jezeli ma tu powstac zuzel to wole Bekdasa
buacahahahah bartollo a ty znow z tym bekdasem
narazie nie ma co mowic o zuzlu, jeszcze nic nie jest oficjalnie potwierdzone, oczywiste jest to ze na Pogoni nie bedzie zadnego pierdolonego tarzania sie w błocie (żużel) nikt na to nie pozwoli !!!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 01/05/2003 22:37
"buacahahahah bartollo a ty znow z tym bekdasem"
Kurwa Bekdas byl zajebisty bo zrobil to czego nikt inny nie jest juz w stanie zrobic, w tym czasie co byl Bekdas bylismy najszczesliwszymi ludzmi na swiecie a teraz jestesmy...........!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 01/05/2003 22:43
a kto nam narobił długów? przez jakie długi spółka upadnie? nasciagal bekdas pilkarzy ze swoich kredytow ktore Pogon musi splacac, bo na to wychodzi. [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-05-01 22:46]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 02/05/2003 02:00
z tej Svenskiej to taka sama chujnia jak wiekszosc "zagranicznych inwestycji" w naszym kraju - kupic tanio, doprowadzic do upadlosci i miec ludzi w dupie. Ciekawe ile szwedzkich klubow znajduje sie w podobnej sytuacji jak Pogon? no ale pewnie dlatego ten skondony kutas robi interesy w Ojczyznie...ech...
pzdr
|
Pogon Fan(s) from Denmark - jebac pseudoszweda Kondona te lipianska kurwe
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 02/05/2003 11:37
poprostu ma matek, nie musimy ingerowac i dopytywac skad ma, ja mu wierze bo pierwsze info jakie dał zostalo potwierdzone, cos w tym musi byc
|
|
|
|
|
Odp: Svenska GROUP - 02/05/2003 13:46
Hehe mialem pewne zrodla od BYLYCH znajomych ( Obst, Biela ) i wlasnie sie od nich dowiedzialem sie na temat wczesniejszych przeciekow potwierdzonych...
|
Veni, vidi, vici
U84%
RM
|
|
|
|
|
|
|
|