| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 10:34
Jedz do Poznania samochodem to bedziesz mial jeszcze milsze wspomnienia niz po Wronkach. I przy okazji zarezerwuj sobie miejsce w dobrym warsztacie samochodowym.
Pozdrawiam:
Kastor
|
za plecami psów myśliwskich cała masa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 20:39
To wszystko prawda. Jazda samochodem, to tylko niepotrzebne kuszenie losu. Pyry pewnie tylko na to czekają. Daj sobie lepiej chłopie na luz i pakuj się do pociągu. Im nas będzie więcej tym lepiej. Także do zobaczenia w pociągu
P.S. do pabl.o i SPeeDa: no jak najwięksi kibice POGONI jedziecie? Czy może z takimi dupami jak my wam nie przystoi?
|
100%EG
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 04/10/2001 21:30
Forz@ LECH!!!
heja chlopaki! ogladaliscie nasz mecz z Amica? i jak wam sie doping podobal? a na meczu z wami bedzie nas troszke wiecej
A druga sprawa -mniejwiecej ilu was bedzie w Poznaniu?
|
Forz@ LECH!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 12:37
przyjedziecie w 1000 osób? fajnie by było ale nie chce mi sie wierzyc aby w srode bylo was wiecej niz 100, jak na ostatnim meczu z hutnikiem bylo ok1000 osob (przeglad sportowy). zapraszamy, lepiej sie krzyczy gdy ktos jest obcy na stadionie, bo niestety malo drugoligowcow odwaza sie pokazywac na bułgarskiej. Lech wygra 3-2, a Podbrożny strzeli dla was wszystkie bramki.
pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 15:33
> przyjedziecie w 1000 osób? fajnie by było ale nie chce mi sie wierzyc
> aby w srode bylo was wiecej niz 100, jak na ostatnim meczu z
> hutnikiem bylo ok1000 osob (przeglad sportowy).
Heh No to zmien poglady i uwierz ze bedzie nas sporo. A napewno nie tj piszesz 100. Do srody zapisalo sie juz ponad 200 osob!!! A chetnych najwiecej przybedzie zapewne pod koniec zapisow.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 15:35
hej ring ! to ze na hutniku buło ich 1000 to inna sprawa. co soba prezentuje hutnik? a lech to jest lech. tutaj zawsze Pogoń stawiała sie licznie i my u nich też. zaryzykowałbym stwierdzenie ze w poznaniu były mecze lepsze z Pogońia niz z wisła czy Legia!!! a w 500-1000 szt.sa w stanie przyjechac bo na takie mecze zawsze sie jezdzi liczniej!!!!! jednak mimo wszystko wydaje mi sie ze wiecej niż 500 was nie bedzie. pozdro dla obiektywnych !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 05/10/2001 18:46
jeszcze raz serdecznie zapraszam do pyrlandii. nja pewno warto i na pewno bedzie dobrze, pokazemy wam jak kibicujemy naszemu ukochanemu klubowi u siebie. bywalem przez dwa lata na Pogońi, legii, katowicach i wiem jaka jest gdzie atmosferka, teraz juz czwarty rok w poznaniu i naprawde najlepszych kibiców ma Lech. Szkoda ze jeszcze sie musimy tulac w drugiej. obiektywnie rzecz biorac to co sie stalo ze na Pogońi nie ma nawet 8tysiecy na lidze? tylko słabsza forma? nie zawsze sie wygrywa ))
pozdrawiam wszystkich normalnych HEJ LECH!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 08/10/2001 12:29
co do zdrady to widzicie, taka praca, że mozna pojezdzic po polsce i popatrzec na rozne stadiony. chyba nie znaczy ze jak jestem w warszawie to nie moge pojsc na legie kochajac np. hajduk split? dzieki temu jestem obiektywny i nikt mi nie wcisnie kitu...A niedlugo jade do hiszpanii i tez na bank bede ogladal primiera division na zywo. nie wiem jak w szczecinie ale w poznaniu ludzie jezdza na bundeslige i nikt im tego nie ma za zle. europa panowie, europa...
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 09/10/2001 19:31
Pierdolone kartofle, kurwy, 2 ligowce, sprzedawczyki, niebiskie suki, wy bladzie czlowiek sie naraza ryzkuje a tu masz takie kurwy ci wyskacza ze przyjdzie ich troche wiecej i mysla ze szpanuja tym swoim "stadionem" i mam nadzieje ze was wypierdoli do okregowki !!! POGON MKS NAJLEPSZA JEST
|
fdsds
|
|
|
|
Odp: Poznań - wyjazd samochodami - 10/10/2001 15:53
Chłopaki jeżeli przyjedzie was około 700 osób to wielkie brawa dla was... Już nie pamiętam kiedy ktoś sie u nas na stadionie tak licznie stawił (no może oprócz raz oprócz legii)... pozdrowionka dla wszystkich normalnie dyskutująchych a nie jeciących się kibiców na forum
Zawsze i wszędzie Kolejorz najlepszy będzie...
|
Zawsze i wszędzie Kolejorz najlepszy będzie...
|
|
|
- 1
-
|