Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pabl.o
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8949 dni

ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 02/10/2001 19:12
lało prawie przez cały mecz ale i tak byłem na stadionie do końca, teraz dopiero się suszę a co z resztą, pseudo sympatycy jesteście do niczego przecież to skandal 300 osób na meczu, nawet się tu nie tłumaczcie że pora nie ta bo jak ktoś chce to pójdzie na mecz. Nie chce mi się z wami gadać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dupki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8959 dni

**

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 02/10/2001 19:44
ej ja k**** bylem na meczu i tesz moklem jak glopi !!!!!
a te paly sobie olaly ! i kto tu jest piknikiem piszecie tu na dobre i na zale to gowno prawda banda debili !!!!!!!

Hold skladam temu miastu...
koVal
Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 02/10/2001 20:24
pabl.o byłeś i bardzo dobrze, chwała Ci za to, ale licz się ze słowami! Dlaczego? A gdzie byłeś kiedy w skromnej liczbie meldowaliśmy się np. w Olsztynie? Dlatego przestań wyzywać ludzi których nie znasz i o których nic nie wiesz! Ja nie byłem i nie mam najmniejszego zamiaru tłumaczyć się Tobie dlaczego!
Teraz do SPeeDa - Kim ty kurwa jesteś Zeby tak pisać? rozumię twoje rozgoryczenie liczbą kibiców, ale trochę kultury pajacu!
Podsumowując przestańcie wyzywać innych, bo jaką macie pewność, że reszty z tego forum nie było?

100%EG
Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 03/10/2001 20:55
Heh!KoVal oni sa smieszni.Nie sluchaj ich.

zw
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 04/10/2001 13:20
To do pablo- no na huj mowisz ze z nas dupy(ja bylem na meczu ale mniejsza o to).Ja tych co na meczu nie byli rozumiem bo mieli prace albo szkole a co do szkoly to wiem co nieco o spierdalaniu bo mam juz 2 nagany od dyrektora i sam nie moge spierdalac i pewnie duzo innych ma taka sama sytuacje jak ja.Wiec nie pierdol mi tu ze z nas dupy.Nara

Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 04/10/2001 16:13
Viva zwir !

pozdro

dudziu
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 04/10/2001 22:45
hehehe siemka zwir :)

zw
Kibic
Na forum od 8900 dni

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 05/10/2001 17:06
no co z takimi kurwami co umia tylko pierdolic a nic nie robia trza krotko.
PS.Dudziu dawno cie nie widzialem :)

eker
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 07/10/2001 21:10
Pabl.o nie wyzywaj ludzi bo sam nie jestes lepszy .Przypomni sobie jak mielismy jechac do Wronek .I co wtedy powiedziales , to powinno dac Ci do myslenia .Pozdrowienia Eker

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769330061 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005