| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 02/10/2001 19:12
lało prawie przez cały mecz ale i tak byłem na stadionie do końca, teraz dopiero się suszę a co z resztą, pseudo sympatycy jesteście do niczego przecież to skandal 300 osób na meczu, nawet się tu nie tłumaczcie że pora nie ta bo jak ktoś chce to pójdzie na mecz. Nie chce mi się z wami gadać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dupki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 02/10/2001 20:24
pabl.o byłeś i bardzo dobrze, chwała Ci za to, ale licz się ze słowami! Dlaczego? A gdzie byłeś kiedy w skromnej liczbie meldowaliśmy się np. w Olsztynie? Dlatego przestań wyzywać ludzi których nie znasz i o których nic nie wiesz! Ja nie byłem i nie mam najmniejszego zamiaru tłumaczyć się Tobie dlaczego!
Teraz do SPeeDa - Kim ty kurwa jesteś Zeby tak pisać? rozumię twoje rozgoryczenie liczbą kibiców, ale trochę kultury pajacu!
Podsumowując przestańcie wyzywać innych, bo jaką macie pewność, że reszty z tego forum nie było?
|
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 04/10/2001 13:20
To do pablo- no na huj mowisz ze z nas dupy(ja bylem na meczu ale mniejsza o to).Ja tych co na meczu nie byli rozumiem bo mieli prace albo szkole a co do szkoly to wiem co nieco o spierdalaniu bo mam juz 2 nagany od dyrektora i sam nie moge spierdalac i pewnie duzo innych ma taka sama sytuacje jak ja.Wiec nie pierdol mi tu ze z nas dupy.Nara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ale z was dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 07/10/2001 21:10
Pabl.o nie wyzywaj ludzi bo sam nie jestes lepszy .Przypomni sobie jak mielismy jechac do Wronek .I co wtedy powiedziales , to powinno dac Ci do myslenia .Pozdrowienia Eker
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
- 1
-
|