Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sam nie wiem jaki tytuł << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
macko
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8920 dni

Sam nie wiem jaki tytuł - 26/09/2001 12:36
Tak sobie czytam te wszystkie wpisy na forum, z jednymi się zgadzam, z innych jestem bardzo zdziwiony. Pomijając bekdasa i jego politykę (turas wykorzystał Pogoń na maksa i teraz pier**li głupoty naokoło). Ale nie o tym chciałem. Mianowicie chodzi mi o kibiców. Piszecie cały czas o piknikach. Przecież to jest zjawisko ogólnoświatowe, z tym że u nas w Polsce zachowuje odpowiednie proporcje. Jak swojej drużynie idzie na trybuny zawsze ciągnie większa rzesza kibiców, jak gorzej grają - wiadomo. Ale przecież z tych pikników właśnie Pogoń była bardzo dumna, gazety rozpisywały się o niesamowitej (jak na polskie warunki) frekwencji, wszyscy byli zadowoleni, atmosfera niesamowita. Do czasu aż zawitał Fylkir. Sami wiecie, co się po meczu działo, fala krytyki (zasłużonej) i totalny odwrót zdecydowanej większości kobiców (w tym także tych ponoć "prawdziwych"). Chodzi mi tylko o to, że są kibice i kibice i nie powinniście nap*******ć pikników. Jak są na meczach jest OK, jak nie ma to źle. Przecież nie wszyscy śpiewają na meczu sławne już słowa "... i na dobre i na złe"
Pozdrawiam

macko
Kibic
Na forum od 8920 dni

Odp: Sam nie wiem jaki tytuł - 26/09/2001 12:37
A poza tym LECH - POGOŃ 1:2

sumak
Kibic
Na forum od 8888 dni

Odp: Sam nie wiem jaki tytuł - 26/09/2001 14:08
LECH - POGOŃ 2:0.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: Sam nie wiem jaki tytuł - 26/09/2001 14:12
spokojnie ludzie, juz od soboty bedziecie mogli typowac wynik meczu Lech - Pogoń :))))

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769334877 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005