Doskonale rozumiem trudną sytuację moderatorów w tym względzie- są między młotem a kowadłem.
Ale skoro pojawia sie tak dużo nowych, "nawiedzonych" forumowiczów rzeczywiście piszących o sprawach o których nie mają pojęcia lub nie powinni w ogóle pisać, to chciaż częściowym rozwiązaniem mogłoby być przyklejenie na kilkanaście dni tematu pod tytułem "O czym nie piszemy na Forum" lub "Tematy nie dyskutowane na Forum" i podanie spraw o których się nie pisze bo otrzyma się bana lub ostrzeżenie. Może po prostu wielu nie wie, że o pewnych sprawach nie wolno dyskutować (tak jak napisał w innym temacie Małolat-ps nawet dla ich własnego dobra).
Można by podać przykładowe tematy tabu:
- nie piszemy o szczegółach wyjazdów,
- nie nawiązujemy zgód przez internet - sprawa zastrzeżona dla kumatych
- szanujemy nasze zgody,
- nie robimy ustawek przez internet sprawa zastrzeżona dla kumatych
- nie opowiadamy o oprawach, które mają się odbyć - sprawa zastrzeżona dla MW
itd.
Nie wiem czy by to coś pomogło ale byłoby przynajmniej jasne za co jeden z drugim dostałby bana, ostrzeżenie czy wykasowałoby sie głupi post czy temat.
Pozdro
[cytat=Cobra_S][cytat=s_portowiec]- nie piszemy o szczegółach wyjazdów,
- szanujemy nasze zgody,
itd.
[cytat=Cobra_S][cytat=s_portowiec]- nie piszemy o szczegółach wyjazdów,
- szanujemy nasze zgody,
itd.
Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 22:05
to jest własnie styl ekipy o której wspominał patyk i małolat jakiś forumowicz napisze coś co się nie spodoba komuś z "ekipy" i zaraz milion postów z bluzgami pod jego adrsem itp. i myślą że są najmądrzejsi
to jest własnie styl ekipy o której wspominał patyk i małolat jakiś forumowicz napisze coś co się nie spodoba komuś z "ekipy" i zaraz milion postów z bluzgami pod jego adrsem itp. i myślą że są najmądrzejsi
bos_man a ty lepiej nie mów, w każdym temacie coś ci się nie podoba...ich sprawa nie twoja.
Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 26/10/2005 22:45
bez sensu pierdolenie
wiadomo do kogo i gdzie podbic czy to u siebie czy na wyjezdzie po cholere w tym matrixie sie bawic
czas chyba zamknac temat
dobranoc
zalogowalem sie tylko ze wzgledu na ciebie, bo juz mnie wkurwiasz kolezko. za kogo ty sie uwazasz? to jest forum do chuja pana - kazdy moze wyrazic swoje zdanie (teoretycznie przynajmniej) - to ze kurwa jestes moderatorem nie oznacza ze mozesz kazdego wyzywac i traktowac jak scierwo, kumasz?
ale juz Twoj nick mowi sam za siebie wiec dodatkowo jeszcze Twoje posty dzialaj tak ze teraz nikt nie bedzie bral na powaznie typa ktory sam stwierdza ze jest debilem i popiera to swoimi postami..tyle w temacie i lepiej zmien forum bo chyba kiepskim poczatkiem spaliles sobie netowa kariere
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768835893 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.