| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Cenzura - 04/09/2001 22:52
Wtajemniczone osoby na pewno wiedza o co chodzi, dla mnie ten fakt jest smieszny. Moze pogadamy tutaj tez ?
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 05/09/2001 06:49
dla mnie też sprawa jest bardzo śmieszna i nie rozumię co redaktorzy z tamtej stronki chcą osiągnąć zamykaniem FORUM . wydaje mi się że całą winę ponosi jeden z kolegów redaktorów który nie powinien się tak zachowywać i pokazywać jaki to on jest ważny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 05/09/2001 14:12
Własnie wszedłem na tamto forum i... "Obecnie trwają prace nad wprowadzeniem zupełnie nowej wersji forum, gdzie będzie wprowadzone kilka udogodnień, takich jak np. rejstracja użytkowniów". No... bez komentarza.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 05/09/2001 14:25
edi i REKIN ja wam nigdy nie powiem ze jezeli wam cos nie pasuje to nie wchodzcie tutaj, tylko dzieki nasyzm czytelnikom dalej istniejemy bo wiemy dla kogo robimy. Moze przekonacie sie do Nas
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 05/09/2001 20:52
Ja osobiscie powoli przekonuje sie do was.
szata graficzna bardzo dobra ,informacje ukazuja sie na biezaco gdyby tak wiecej wlasnych informacji o Pogoni .
OGOLNIE CHLOPAKI ROBICIE DOBRA ROBOTE!!!!

|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 05/09/2001 20:56
artur nasze newsy,a w szczegolnosci moje wszystkie sa wlasne,a newsy ogolnie dostepne sa z okreslonych zrodel.Niewiem czemu poruszyles temat wlasnych newsow.
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 06/09/2001 10:53
A moim zdaniem nie powinno byc takich klotnina lini tworcow obu witryn. Przeciez w koncu jestesmy kibicami jednego i tego samego klubu POGON. Wspolpraca raczej nie wchodzi w rachube, bo znam stanowiska red. naczelnych i ta wspolpraca raczej by nie wypalila Chociaz ja nie mial bym nic przeciwko. Ale po co te klotnie wieczne. Jedni oskarzaja drugich a drudzy tych "jednych" (troche dziwnie to wyszlo ). Nie rozumiem tez stanowiska jednego z red na konkurencji!!! Nasza strone traktuje jako najgorszego wroga, pytanie tylko dlaczego? Moze niw podoba mu sie wyraz beep?? Druga sprawa to rowniez jego stanowisko w sprawie cenzury.. Powalilo mnie na kolana stwierdzenie jakoby zekomo Pogoń.beep.pl zgapilo forum od konkurencji!
Paranoja! Przeciez forum znajduje sie w wieluu, naprawde wielu stronach WWW (nie tylko sportowych!!!) i akurat od nich to zgapilismy To tak jakby to oni wymyslili Przeciez oni tez ten pomysl jak i "omentarze" zagarneli od kogos innego! A pozatym jestemy witryna mlodsza i ciagle sie rozwijajaca wiec wciaz wprowadzane beda nowe pomysly. Tyle na razie starczy w tym temacie...
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 06/09/2001 12:55
Na fourm cenzura musi byc ciekawe jakby ciebie ktos obrazal na forum albo robil sobie darmowa reklame lub zasmiecal forum nic nie wnoszacymi watkami to czy cenzura by sie nie pojawila. Zreszta u was tez jest cenzura o czym swiadczy zakladanie banow.
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 06/09/2001 14:03
A propos cenzury: ciekawe dlaczego niektórzy redaktorzy naszej strony nie mają dostępu do tego forum ? Czyżby jednak tak wyszydzana przez redakcję cenzura zagnieździła się i tutaj ?? Czy komuś z redakcji mówi coś słowo: hipokryzja ?
Pozdrawiam Wszystkich Kibiców Pogoni.
maggot
http://www.pogon.v.pl/
|
maggot
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 06/09/2001 18:54
Za stanawia mnie dla czego w tym dziele forum znajduje sie watek cenzura Czego porusz sie sprawy nie zwiazane z Pogonia U nas na forum tez chcemy rozwiazac problem watkow nie zwiazanych z tematyka Pogoni, dlatego zaczyna sie robic cenzure. Wchodze tam czesto ludzie myslacy i nie chca czytac wpisow ludzi o poziomie inteligencji psa, ktorzy naduzywaja wulgaryzmow. Jestem za skasowaniem tego watku z tego forum lub dzialu forum, bo przeciez sam napisaliscie:
O Pogoni
Tu możecie rozmawiać o sprawach związanych tylko o Pogoni Szczecin
RADMAN
nie bede reklamowal strony zreszta jest w linkach
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 07/09/2001 18:27
bartelli czy ty wogule zatsanowiles sie nad tym glebiej...
Zobacz mowisz ze u nas nie ma wolnosci slowa, ze my mamy cenzure.. G***o prawda!!! Jest na odwrot!
Dla przykladu podpisales sie
maggot
http://www.pogon.v.pl/
I tego nie usunelismy, a gdy jeden (niezalezny) czlowiek wpisal post u was, z tematem pochodzacym z naszego forum i pod spodem napisal iz to jest z Pogoń.beep.pl wy po prostu to wycieliscie!
A co do red. Pogoń.v.pl (TAK REKLAMUJĘ KONKURENCJĘ, A WŁAŚCIWIE NIE TRAKTUJE TEGO JAK KONKURENCJE I MAM INNE ZDANIE NA W/W TEMAT - PATRZ WPIS WYZEJ!!!) to watpie by od tak ktos tu kogos banowal. Chyba ze wasi red, jak reszta zabanowanych po prostu wypisywalo skandalicze posty i mialo nicki - dla przykladu "pogon.beep.pl_to_huje" Tak, tak wlasnie wpisal sie jeden koles, podobno od was. Wiec nie mow ze my stosujemy cenzure itp, bo jest dokladnie odwrotnie.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 08/09/2001 13:47
nie wiem po co wogole caly ten temat, ludzie ktorzy krytykuja Pogoń.beep.pl nie musza tu wchodzic, to samo tyczy sie strony v.pl
a wchodzac tu i bluzgajac redaktorow tejze strony lub zarzucanie im zgapianie od v.pl pokazuje ze jestescie niedojrzali i macie maly iloraz inteligencji
|
|
|
|
|
Odp: Cenzura - 09/09/2001 15:57
1. Ja nikogo nie obrazam
2. Nie zaczynam glupich watkow w niepotrzebnym miejscu
3. Popieram odpowiednia cenzure, bo co to by byl za watek w forum gdzie bym wpisal same przeklenstwa Dla mnie takie cos musi byc cenzurowane
4. Nie uznaje takich komentarzy jestescie cieniaki na Pogoń.beep.pl bylo ..... , ja takich rzeczy nie pisze i nie bede zatwierdzal i pozwala na ukazywanie sie wpisow oczerniajacych osoby lub strone. Jak ktos ma watpy to na maila.
RADMAN
|
|
|
|
- 1
-
|