| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
TUREK i JEGO POLITYKA - 28/08/2001 12:29
co sądzicie o Turku i jego polityce, jak długo Pogoń pociągnie a jak dalej będzie sprzedawał wszystko, jak leci to zostaną same gwiazdy z Tomasiewiczem na czele.
Dleczego Begdas nie ma jaj ........ (ale w Turcji z tym problem) i nie powie o co chodzi, zwala wszystko na miasto, a co rano ma inne plany. A może to jyż DOŚĆ TURKA W SZCZECIE ........
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: TUREK i JEGO POLITYKA - 28/08/2001 17:59
Turek kupil Dzwiga zima ubieglego roku. Poza tym chce wyciagnac sos jesli miasto go robi w konia. Gdyby byl Jurczyk dluzej prezydentem miasta byloby wszycho ok, ale ze przyszli kolejni koperciarze wiec jest jak jest.... I bedzie jak kiedys, obrona przed spadkiem, nic wiecej. Jak do pelni sil wroci Ława, tez go pchna gdzies i tak dalej. Ale za to moglby poszperac w 3 lidze i kogos tu sciagnac!!!!!
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: TUREK i JEGO POLITYKA - 28/08/2001 18:54
Ja jestem za silną Pogonią !!!!! Ale popatrzcie prawdzie w oczy , czy komus z Miasta na Pogoni zależy. Oglądałem w niedzielę o 21.30 ma TVSzczecin sprawozdanie z Fylkiru i co mówił Pan Runowicz ze swoimi ząbkami.
Ano że tak że silna Pogoń, tylko że on nie wyłożyl ani złotówki.
A Turek wyłożył 20 mln nowych złotych.
Jak ja bym wyłożył też chciałbym odzyskać.
Zrozumncie, my. kibioce musimy wywrzeć presję na Miasto abu podpisało umowy z Inwestorem, czy to Turek, Polak czy inny ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|