Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ - GROCLIN << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
macko
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8920 dni

POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 10:28
Mam nadzieję, że nie będziecie długo rozpamiętywać blamażu w czwartek i stawicie się tłumnie na ligę. pokażmy, że POGOŃ 4EVER!

Rob :]
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 10:38
ja przyjde chocia wiem ze ludzi bedzie mało :/

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 10:46
Macko: dla kogo Pogon 4EVER ,a dla kogo 4PIKNIK okaze sie w niedziele.

koVal
Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 10:51
Przyjdziemy, raczej przyjedziemy. Swoją drogą ciekawe jak piłkarzyki zagrają z Dyskobolią, czy chociaż postarają sie zmazać plamę. Mnie juz nic w ich wydaniu nie zadziwi. Mimo wszystko będę, głupi, naiwny kibic!

100%EG
Przemo
Kibic
Na forum od 8943 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 11:02
jeszcze się zastanawiam czy warto w niedzielę przyjść na mecz po wczorajszej kompromitacji - bandy najemników tureckich. Ludzi pewnie będzie mało, ale aby ich zachęcić to może Nasze ASY z Twardowskiego powinny zapłacić nam z przyjemność ich oglądania, ale do tego trzeba mieć jaja, dumę, a jak było widać wczoraj na meczu, ich nie mają na taki gest stać Wielki zespół ?

macko
Kibic
Na forum od 8920 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 11:12
Aliens - masz całkowitą rację. Z drugiej strony MY - KIBICE nie mamy się czego wstydzić. W czwartek wszystko było z naszej strony ok. Co do piłkarzy - jak tak dalej pójdzie to ich bryki bedzie można zobaczyć w komisach.

Rob :]
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 11:36
własnie ja sie dziwie skad nasze gwiazdy maja takie bryki ? frankowski widziałem w gazecie jak nie najlepszym mercem jechał , a skad tu taki walburg ma audi ?
...

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
Przemo
Kibic
Na forum od 8943 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 12:27
nie tylko walburg .... przecież dostaja kasę to pakują ją w nowe kosztowne bryki trzeba się pokazać na dzielnicy, co to nie on, bo gra w Pogoni a kto na to daje kasę - MY kupując bilety. Osobiście wolałem tą Pogoń, jak jeszcze nie było Turka bo grali, dawali z siebie wszystki, pamietacie jak był trenarem Mikulski - bez kasy grali lub za drobne, zdażały się i wpadki. Człowiek wtedy kupował nawet dwa bilety, żeby pomóc, a tu Taki Turas się znalażł i namieszał w głowach, kręci miastem, nami, sam juz nie wie czego chce.

sektor
Kibic
Na forum od 8920 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 16:37
trzeba przyjść

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 24/08/2001 22:16
Skad taka kase??? Tez sie dziwie bo Turek im ostatnio sporo zalega. Chcialbym przypomniec abysmy nie zapomnieli o ostatnim sezonie, a dokladnie jego rundzie wiosennej, czyli rundzie cudow! I wielkich przychodow - dla innych wydatkow. A kto na tym najlepiej zarobil widac teraz. Jednak z drugiej strony Walburg malo gral w poprzednim sezonie, by powedziec ze nie gral nic :))) No ale zawsze koledzy z druzyny tez dostaja, bo druzyna to druzyna, a zespol to zespol, tak na wszelki wypadek sie wszystkim daje by pozniej ktos nie poscil czegos do prasy, mediow.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
borsuk
Kibic
Na forum od 8960 dni

**

Odp: POGOŃ - GROCLIN - 28/08/2001 11:37
ja juz pokazalem ze Pogoń zawsze moze na mnie liczyc! i napewno bede na wszystkich meczach!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769367439 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005