Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> prosze o uwage ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rob :]
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8955 dni

prosze o uwage ... - 22/08/2001 16:49
sorka za niektóre bardzo głupie wypowiedz ( to pisał mój brat i podawał sie za mnie ) ja byłem przez 2 miesiace za granica , dostał niezłe wciry jak wróciłem ;)

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
koVal
Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: prosze o uwage ... - 22/08/2001 19:57
Nie, no teraz to przeszedłeś sam siebie.

100%EG
K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: prosze o uwage ... - 22/08/2001 20:12
heh o Boze. Nie wypowiadaj sie juz tu. Prosze.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: prosze o uwage ... - 22/08/2001 20:49
no dobra tu przyznaje sie robiłem se jajca , ale to za kare ze wqrwialiscie sie na mnie ze na meczu nie byłem , o ja pierdziel jak wam tak bardzo zalezy zebym o 1 kibica wiecej było to bede jusz przychodził na te mecze ( nie musicie mnie zmuszac ) , a poza tym myslałem ze tu jest wolnosc słowa i kazdy moze wypowiadac swoje opinie na temat POGONI a wy jak na razie ( koval , kiler ) to widze ze tylko wszystko co ja napisze to recenzujecie , skonczmy te jajca PRZEPRASZAM za to ze nie byłem na meczu ( to sie jusz nie powtórzy ) i za to ze se jajca robiłem , uwazam temat za skonczony ...

koVal
Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: prosze o uwage ... - 22/08/2001 21:22
Mnie nie musisz przepraszać. Mi naprawdę koło nie napiszę czego lata, czy Ty chodzisz na mecze czy nie. Oczywicie, że na forum powinien mieć prawo wpisywać sie każdy bez względu na to, czy był na 5000 meczy, czy nie był wcale. jasne jest dla mnie także to, że można słuchać sobie meczy tylko w radiu i być równym koleżkom, ale ty nim nie jesteś, a to dla tego, że wypisujesz BZDURY!!!!!! Może Ci przypomnieć? W temacie : Nienawidzę lecha napisałeś: " lech wali kałem na mecz bym przyszedł z kumplami i byśmy wszystkich z poznania roz****... . Chciałbym Tobie przypomnieć, że lech posiada naprawdę zajebistą ekipe i gwarantuję Ci, że gdyby doszło do starcia pomiędzy nimi, a Tobą i Twoimi kumplami, to wtedy na pewno potrzebowałbyś kroplowki! ja również całym sercem NIENAWIDZĘ lecha, ale troche pokory dzieciaku!
Również uważam temat za zamknięty, przemyśl niektóre sprawy!
nie pozdrawiam.

100%EG
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: prosze o uwage ... - 22/08/2001 21:37
ok to co wtedy napisałem było głupie , jusz nie bede takich głupot wypisywał ( chociaz jako kibic druzyna lecha nie jest moja duma )

Ali
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: prosze o uwage ... - 23/08/2001 01:35
KoVal chyba juz wszystko powiedzial na ten temat.Wogule jest to jeden z kilku osobnikow,ktory pisze wiele rzeczy z sensem i wyciaga sporo wnioskow,a temu ma sluzyc forum.pogon faner wypowiadac Ci sie nikt nie zabrania,ale spojrz chociazby na liczbe postow twoja,a np.koVala lub moja i domysl sie o co tu chodzi...

pozdrowienia:KoVal,Jun,Macieq

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: prosze o uwage ... - 23/08/2001 11:16
pogon faner kazdy ma to gdzies czy ty przyjdziesz na mecz czy nie. A nawet gdyby bylo 1 kibica wiecej to jakiego... eh...
Chodzi nam tylko o jedno. Najpierw wypowiadasz sie na forum czego to ty nie zrobiles, bys nie zrobil, jakim nie jestes zajebistym kibicem i wogule w wielu sprawach zabierasz konkretny glos, a tak naprawde nie chodzisz na mecze u siebie bo deszcz pada. Daj juz sobie spokuj.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
koVal
Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: prosze o uwage ... - 23/08/2001 13:57
Aliens pozdrawim Ciebie również i do zobaczenia na dzisiejszym meczu!!!!

100%EG
borsuk
Kibic
Na forum od 8960 dni

**

Odp: prosze o uwage ... - 28/08/2001 11:52
koVal mowa!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8959 dni

**

Odp: prosze o uwage ... - 29/08/2001 13:05
co sie go tak uczepiliscie :PPP a tak powaznie to Pogoń faner przesadzil i dobrze o tym wie ja ci wybaczam i mam nadzieje ze inni tez tak zrobia w koncu nie sa czysci kazdy cos zlego kiedys zrobil i napewno tego zalowal

pozdrowienia dla JuN,kovala i aliensa

Hold skladam temu miastu...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769367444 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005