Wyjściowy skład Pogoni na mecz z Zorią. Według mnie do tego składu wstawić Janukiewicza za Pyskatego i Petrika za Woźniaka i to jest chyba w tym momencie nasz najsilniejszy skład.
6' 1:0 dla drużyny z Ługańska. W polu karny sfaulowany został jeden zawodników z Zorii. Rzut karny pewnie wykorzystał Syluk.
Ostatnio edytowany przez: Banan, 20 lutego 2010, 15:12 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 20/02/2010 16:24
69' Czerwoną kartką za dyskusję z sędzia został ukarany zdobywca wyrównującej bramki, Omar Jarun. W jego miejsce wchodzi Piotr Koman. Mamy również następną zmianę w zespole Pogoni: Josef Petrik wchodzi za Marcina Woźniaka.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 20/02/2010 16:38
Ciekawe czy czerwona tak jak w poprzednim meczu oznacza tylko zamianę zawodnika, czy tutaj już faktycznie Pogoń gra w 10tke. Pyskaty podobnie jak Fabiański dostaje szanse pokazania się i prezentuje bramkę przeciwnikowi :p
Ciekawe czy czerwona tak jak w poprzednim meczu oznacza tylko zamianę zawodnika, czy tutaj już faktycznie Pogoń gra w 10tke. Pyskaty podobnie jak Fabiański dostaje szanse pokazania się i prezentuje bramkę przeciwnikowi :p
Za czerwo Jaruna wszedł Koman, na ofi tak jest napisane
Czytaj dokładnie Czerwona dla Jaruna , w jego miejsce wchodzi Piotr Koman
PS. Myślę że Pogoń jest dość dobrzy przygotowana do rundy wiosennej sądząc po wynikach sparingów naszych jak i rywali z którymi będziemy walczyć o Ekstraklasę
Ktoś wie co jest z Lebedyńskim sprawdziłem dokładnie i ostatni raz zagrał w sparingu z Energetykiem Gryfino a więc nie grał z duńskim 3-ligowcem Lolland-Falster Alliancen , 1-ligowym Górnikiem Łęczna , mistrzem łotewskiej ligi Metalurgsem Lipawa oraz nie wystąpił w dzisiejszym sparingu przeciwko 13 zespołowi ligi ukraińskiej Zorii Ługańsk
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 20 lutego 2010, 17:03 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 20/02/2010 19:38
Według mnie pomimo porażki to nie jest zły wynik. Sądziłem że będzie podobnie jak z Widzewem. Tym bardziej należy być zadowolonym z tego sparingu bo z tego co można wywnioskować z relacji to Pogoń była równym przeciwnikiem dla Zorii.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 20/02/2010 19:59
mysle ze za wyjatkiem bramki zagral dzisiaj sklad najbardziej zblizony do tego ktory bedzie pogrywal w rundzie wiosennej, no i ta roznica przyczynila sie do wyniku, Radek pewnie ogarnal by karnego a przy jego wzroscie trudno go lobowac )
Jarun z racji tego ze byl napastnikiem i ma odpowiednie warunki fizyczne pokazal ze potrafi sie znalezc przy stalym fragmencie w polu karnym i strzelic, szkoda tej czerwonej kartki.
Cieszy to ze Pogon stawia opor takim przeciwnikom pamietajac co bylo przed runda jesienna w sparingach... ale skoro wtedy w sparingach bylo przecietnie, a potem w lidze vicelider, to skoro teraz tak graja to na wiosne bedzie mistrz )
a tak bardziej powaznie to mysle ze to zgrupowanie w Turcji wyjdzie druzynie na dobre,nowi zgraja sie lepiej i ta gra bedzie jeszcze lepsza niz jesienia, dawno takiego cisnienia pod wzgledem czysto sportowym na mecze nie mialem jak teraz
po obejrzeniu bramek, gdyby Krzysiu zrobil jak wiekszosc bramkarzy w dzisiejszych czasach przy karnych czyli wyszedl ciut bardziej przed strzalem to by obronil, przy drugiej bramce dla Ukraincow to bardziej wykazal sie Petrik ale jednak te pare cm wiecej pozwolilo by Pyskatemu to wyciagnac. Strzal Jaruna z woleja (bo to raczej nie byl polwolej) niczego sobie
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 20 lutego 2010, 20:09 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.