Metalurgs Lipawa to typowy średniak wschodnioeuropejski także pewnie będzie z nimi do przodu : Metalurgs Lipawa
Jeżeli myślisz, że jesteśmy w stanie wygrać z mistrzem Łotwy to spory z Ciebie optymista
Mój optymizmy się opłacił. Bravo panowie. Oby tak dalej Hej Pogoń.
Zupełnie się tego nie spodziewałem co widać po moim poście ale zwracam honor koledze .
Wygląda to imponująco szczególnie w kontekście remisów czy porażek naszych Ekstraklasowiczów z III ligowcami tureckimi czy drugoligowcami ukraińskimi.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 17/02/2010 17:53
Tylko, ze ta druzyna za wiele wspolnego nie miala z tym skladem co walczyl o mistrza, ale wygrac i tak trzeba bylo. Cos w tym chyba jest, ze strzaly z 20 metrow to dla Petasza prawie rzut karny
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 17/02/2010 17:54
cieszy wynik i tez to ze wygralismy pomimo karnego, ze obronca potrafi rajd zakonczyc bramka. jestem ciekaw jak z tymi ukraincami pojdzie ktorzy sprali widzew
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 17/02/2010 18:14
My nie graliśmy też cały czas optymalnym składem, i nie wiesz jakie były zmiany w Lipawie bo podana jest tylko wyjściowa jedenastka. Daj się człowiekowi nacieszyć wynikiem.
cieszy wynik i tez to ze wygralismy pomimo karnego, ze obronca potrafi rajd zakonczyc bramka. jestem ciekaw jak z tymi ukraincami pojdzie ktorzy sprali widzew
Jesli w ogole przegramy to mysle ze max dwiema bramkami
Jesli w ogole przegramy to mysle ze max dwiema bramkami
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 17/02/2010 20:33
Podoba mi sie to ze naprawde nie oszczedzaja na przygotowaniach! Widac ze w klubie naprawde mysla mocno o awansie Najpierw dobre transfery na wszystkie brakujace pozycje a teraz te przygotowania. Brawa dla zarzadu!
Zeby nasze zespoly chocby 2 ligowe tez bylo stac na takie zgrupowania jak 4 ligowe druzyny austriackie...Oby sie w koncu cos ruszylo w naszej pilce.Pzdr
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.