Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 09/08/2009 12:19
Doping bardzo slaby,zastanawiam się co tam było innego do roboty oprócz śpiewania,liczyliście na jakiś porywający spektakl sportowy?? Bez jaj,to ze raz chciało im się pobiegać to jeszcze nic nie znaczy. Chyba nie wszyscy zdają sobie sprawę ze zajebista atmosfera która panowała na ostatnim meczu nie wzięła się z niczego. Tyle srania o inwazje i co? Atmosfera sama się nie robi trzeba na to ciężko pracować,nóż się w kieszeni otwierał jak widziałem L. jak zdzierał gardło a banda małolatów stoi i są wielce zmęczeni... no porostu brak slow. Pojechać to jeszcze nie wszystko.
tyle odnośnie do meczu.pozdro
Facet już któryś raz miał ostrą jazdę przez cały wyjazd... a jednak śmiga dalej. Dostał oficjalny "zakaz", ale jeszcze pewnie się pojawi... Rudy jest Hardcore, byle tylko z Nami nie wy siwiał. Chłop ma energie pewnie od tych kanapek.
PS. Jest Rudy, jest impreza...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 09/08/2009 15:44
1sza połowa dobra 2ga beznadziejna . Ogólem mecz bez historii . Co do zachowania Gorzowian w pewnych sytuacjach specjalnie się nie zdziwiłem , już nie raz pokazali że są jacy są...
PS: na wyjezdzie do Gorzowa, rudy nam kanapki schował
Ostatnio edytowany przez: BS, 9 sierpnia 2009, 17:50 [1 raz(y)]
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
to pewnie było gdy ludzie przeparkowywali auta. Jakoś daliście rade. co jak co nikt nie zakwestionuje tego, że skrojone tego dnia szale Stilonu spłoneły na płocie. Jebać ich.
temat chyba do zamknięcia.
Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 10/08/2009 12:32
ten frajer co stał na drodze do Gorzowa zawracał co najmniej kilka aut (np.my ) ale z tego co widziałem większość znowu się wbijała a niektórzy przeszli lasem. Poszło o brak biletów przy sobie. Oczywiście my w komplecie na meczu
Znajomych cofneli(brak biletów) ale nic im to nie dalo bo i tak dotarli do Gorzowa bo polecieli przez Kostrzyn i pozniej jakims lasem dokladnie nie wiem co i jak ale co najwazniesze ze dojechali
U nas gość ma połamaną rękę bo bronił barw. Oni swe barwy oddawali nawet bez gadki ... dzięki za pomoc chłopakom z Polic (ale nie bądzcie na 2 raz takimi oporunistami ... rodem z reklamy królewskiego...trzy strzeliłem
Powie ktos gdzie to sie skrecalo w lewo (ta wiocha aby ominac pyrzyce)?
jakis kilometr przed żabowem skrecasz w lewo (chyba na ryszewo/ryszewko)
Juz wiem gdzie, mogl by ktos mi wygenerowac linka w google map z ta trasa (skrecilismy przed tym Zabowem i jak dalej wygladala ta trasa (bo chyba wyjechalismy przed Lipianami). Pytam bo mi sie przydal by ten skrot (oczywiscie jezeli jest krotszy- bo tak mowiono)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762183 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.