Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 23:13
Ja piernicze....ktos kto ma rozkmine czy wejdzie w ogole na mlyn, bo... i tu sobie wymienic co tam uwazacie, to nie powienien w ogole tam wchodzic.Dla chcacego nic trudnego, a na mlynie powinno sie pokazywac swoj charakter.
Zeby nie bylo - nie beda sprawdzane bilety.Zapraszamy rowniez ludzi z karnetami z krytej czy innych sektorow do przyjscia na mlyn.Mlodzi pilkarze(byle nie za mlodzi) rowniez moga uczestnieczyc w dopingu na sketorze 12.Amen
Ja na ostatni mecz z pewnych względów nie mogłem pójść z moją dawną paczką. No ale udało mi się namówić do tej nowej paczki osobę która jeszcze ani razu nie była na Pogoni. Gość poszedł na młyn i śpiewał tak samo jak inni, a w dodatku doskonale się bawił - wiem bo był kilka rzędów wyżej odemnie .
Nie widzę problemu, żeby przyprowadzając kuzynkę ona nie śpiewała. Pokaż jej nagrania na youtube z dopingu z GKS Tychy i GKS Katowice, pokaż śpiewnik, zaśpiewaj jej kilka przyśpiewek. To nie jest skomplikowane, każdy może się nauczyć. I nie zakładaj z góry, że kuzynka nie będzie śpiewać. Pozwól jej się dobrze bawić.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Jak nie chce śpiewać to niech nie wchodzi. Pomyśl jakby tak każdy wziął 1 osobę do towarzystwa co by było. Na młynie się śpiewa i to nie tak sobie, tylko na cały ryj !!!
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 15/08/2009 12:57
Ja mam 14 lat chodze na młyn od 4 ligi , jestem na każdym meczu , i zawsze wchodze nigdy nie było problemu że za młody wystarczy po prostu śpiewać cały czas... weź może z kuzynką idź na sektor 13 neich nauczy się pieśni i na 2 połowe na młyn .
Pozdrawiam.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 15/08/2009 22:08
Jak na tyle masek doping mugł by byc o niebo lepszy panowie widzimy że ktoś nie śpiewa zwrócmy mu uwage nie pomoże to zajebac strzała i zacznie śpiewac wiem bo sam dzisiaj tak zrobiłem.
Pozdro i dozobaczenia w Świnoujściu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762058 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.