Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sparingi przed sezonem 2009/2010 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7360 dni

**

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 22/07/2009 20:58
Co za typ...lol
Widze ze jakoś cięzko dotrzeć do twojego mózgu. Nie potrafisz zrozumieć że nikt tu nie broni niemców? Daruj sobie swoje lekcje historii. Nie musze pytać ciebie ani swoich dziadków , dobrze wiem co spotkało Polske ze strony szwabów i wcale tego nie neguje ale jakieś pretensje czy żale że "ktoś" ośmielił się napisać pare słow na temat przyszłego sparingapartnera Pogoni sa lekko mówiąc żenujące.

Cytat:  
Co robie z niemcem, ktory kpi z Polaka nie bede Ci mowil, bo po co, nie mam w zwyczaju tlumaczyc sie.

Widze ostry z ciebie wariatuńcio. Ciekaw jestem ilu spotkałeś w swoim zyciu tych Niemców kpiących z Polaków. Już nawet boje sie pomyśleć co z nimi robisz , brutalu ty lol

Tak czy inaczej koniec gadki z mojej strony , temat dotyczy sparingów i tego sie trzymajmy lol

Przema
Kibic
Na forum od 6541 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 22/07/2009 21:08
eM ma racje. Co obecne pokolenia ma wspolnego z tym co dzialo sie w poprzednim stuleciu? historie nalezy pamietac i pielegnowac, ale pietnowac innych ludzi za bledy przeszlosci? glupota nic wiecej.
Ja w Niemczech sporo czasu spedzilem. Na pewno tyle zyczliwosci i dobrych checi jakie okazaly mi Niemcy nie uswiadczylbym od Polakow, niestety.

D.
Kibic
Na forum od 6885 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 22/07/2009 21:13

Safe napisał:  
@up
1
2
3
milej lektury na wieczor panie niezalosny ;) bez odbioru, bo temat sie rozmywa jak chce ktos jeszcze bronic szwabow to niech sie wylamentuje na gg 5728035
rororo!

Fajnie udowodniłeś jacy to Niemcy są źli bo dymają Polskie kobiety, które trafiają tam z "łapanek" organizowanych przez Polaków... Majstersztyk!

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
eM
Kibic
Na forum od 7360 dni

**

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 22/07/2009 21:22

Przema napisał:  
Ja w Niemczech sporo czasu spedzilem. Na pewno tyle zyczliwosci i dobrych checi jakie okazaly mi Niemcy nie uswiadczylbym od Polakow, niestety.

Taa , ale Safe wie lepiej , choć nigdy nie był w Niemczech , nie zna tych ludzi i nie jadł "niemieckich" donerów lol
Ale spoko , na pewno mógłby polegać za granicą na swoich rodaków , patriotów lol

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 22/07/2009 21:40

eM napisał:  

Przema napisał:  

Taa , ale Safe wie lepiej , choć nigdy nie był w Niemczech , nie zna tych ludzi i nie jadł "niemieckich" donerów lol
Ale spoko , na pewno mógłby polegać za granicą na swoich rodaków , patriotów lol

Jak to sie mowi....``Dwoch polaków za granica to o jednego za duzo`` swieta prawda.

Moze by tak skonczyc juz ten OT?

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 22 lipca 2009, 22:31 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Luigi
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 23/07/2009 00:44
Przepraszam,że kontynuuje ten wątek tutaj,choć nigdy nie powinien się tutaj pojawić,ale już nie wytrzymałem:
-można nienawidzić Niemców-prawo każdego, tylko to te poglądy o byciu "chrystusami narodów" już jest żenujące - wypytywanie dziadka i babci o tragedie tamtych czasów w czym ma nam pomóc?II wojna Światowa to faktycznie była tragedia,a niestety nasz kraj stał się jej areną,i pamiętanie o niej powinno być aksjomatem dla teraźniejszych i następnych pokoleń,ale nie ciągle w ksenofobicznym ujęciu.Może nienawidźmy Czechów,bo w 1039 roku ich książę Brzetysław spalił nam Gniezno i wywiózł ciało św. Wojciecha,Litwinów,bo nie chcą nam oddać Wilna,Austriaków za zabory,Rosjan niemal za wszystko,o Niemcach już była mowa.Nienawidźmy po prostu każdego,a co!Nas i tak już nikt nie lubi.
A jak już ktoś ma jakiekolwiek pojęcie o historii, to może pamięta o takich latach,jak 1943-1945 i to co wydarzyło się na Wołyniu-o to faktycznie można mieć pretensje do Ukraińców,bo to było typowe ludobójstwo na tle narodowościowym.Tyle że....może ktoś poczyta trochę, co robili Polacy przez setki lat na Ukrainie,może ktoś się doczyta,gdzie istniało najdłużej w Europie "prawo pierwszej nocy" może ktoś zobaczy,że mamy też kupę brudu na rękach....
A tak na dobrą sprawę największym wrogiem Polaka jest sam Polak,i tu nie trzeba się podpierać historią już,ale wystarczy teraźniejszością....tyle w offtemacie.

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 23/07/2009 00:47
jebac niemców, żydów i ruskich i na tym zakończmy.kontynuujcie sobie w HP.

Better dead than red!
spagetti
Kibic
Na forum od 8137 dni

*

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 23/07/2009 01:39
Luigi ale to nawet nie chodzi o dawne czasy.Popatrzecie jak sie te niemieckie ... wywzszaja.Teraz przypomina im sie ze polowa Pl jest ich..Ze Polak to tylko zlodziej a sami o sobie maja mniemanie ze sa nr 1 w Europie i za to h.. im w lby

,,Vi är överallt,,- POGON
Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 24/07/2009 21:41

Cytat:  
Organizatorzy przygotowali dla kibiców Pogoni trzy tysiące wejściówek w cenie 9,5 i 11,5 euro. Spotkanie odbędzie się o godzinie 15, a bramy stadionu otwarte będą dwie godziny przed spotkaniem

to takie info dla tych co wybierają sie do Magdeburga.

Taka ciekawostka że w tym klubie grał nieżyjący już były napastkin Pogoni Jan Daniec, który podczas meczu o puchar niemiec z Bayernem strzelił Kahnowi bramke.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
yamal
Kibic
Na forum od 6504 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 12:04
bedzie relacja??????????

WESOŁEGO ALLELUJA ,A ZAGŁEBIU W DUPE CHUJA !!!!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 12:35

yamal napisał:  
bedzie relacja??????????

TU POWINNO BYC

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Dal..
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 12:47

yamal napisał:  
bedzie relacja??????????

na ofi będzie tez chyba :]

Kamikaze
Kibic
Na forum od 6359 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 12:53
A ja mieszkalem ponad 20 lat w niemczech i poznalem niemcow wystarczajaco dobrze by wyrobic sobie wlasne zdanie. Niestety to prawda. Wywyzszaja sie ponad wszystko, nie lubia Polakow a jesli chodzi o II Wojne Swiatowa to proboja przekrecac fakty zeby sie w lepszym swietle postawic. Oczywiscie nie wszystkie niemcy tacy sa ale wiekszosc. I rozumiem tez jak ktos pisze ze nie mozna w nieskonczonosc niemcom wypominac rozne rzeczy, ale to jest latwo powiedziane, bo gdy ktos sie przyznaje do winny to co innego ale oni przekrecaja fakty, wybielaja sie i zachowuja sie do Polakow jak ostatnie bydlo.
Dlatego moze i troche minelo od czasow wojny ale dzisiejsi niemcy to nie ci mili, goscinni i kulturalni ludzie za ktorych ich niektorzy uwazaja.

Sorry za offtop.

grzesiek
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 15:27
no i ze względu na korki przesunęli meczyk... tak to jest jak się na ostatnią chwilę wyjeżdża :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
Klase
Kibic
Na forum od 6036 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 16:09
2:0 w plecy Żal.pl

Matek.
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 16:31
3:0 ...

Pogoń To My!
Przema
Kibic
Na forum od 6541 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 16:32
Nawet 3:0. To bylo do przewidzenia. Wczesniej Zaglebie sie z nimi meczylo, podejrzewam, ze ten IV ligowiec z powodzeniem gralby w naszej I lidze, no ale to tam. Wiadomo, calkeim nowy trzon druzyny, oni potraktowali ten mecz serio, bo zaraz inauguracja ligi i widzimy ze zgrani to my nie jestesmy, do tego przynajmniej jeden indywidualny blad i trojka w plecy.

Matek.
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 16:33

Przema napisał:  
Nawet 3:0. To bylo do przewidzenia. Wczesniej Zaglebie sie z nimi meczylo, podejrzewam, ze ten IV ligowiec z powodzeniem gralby w naszej I lidze, no ale to tam. Wiadomo, calkeim nowy trzon druzyny, oni potraktowali ten mecz serio, bo zaraz inauguracja ligi i widzimy ze zgrani to my nie jestesmy, do tego przynajmniej jeden indywidualny blad i trojka w plecy.

hehe proszę cię ;)

Pogoń To My!
Dal..
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 16:49
3-1
Petasz po uderzeniu z 20 metrów :D

iron szczecin
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 25/07/2009 16:54
wydaje mi się że nasi sobie leciuchno odpuszczają ,przecież w środę gramy ważny meczyk

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758485 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005