Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: Wyjazd do Zielonej Góry! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 19:56
ciekaw jestem czy temu, który nagrywał doping z bieżni ta kamera działa po takiej ulewie...

Ps. Ch*j z piorunami, Portowcy jesteśmy z Wami :D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Ga(L)a
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 20:13
Wyjazd naprawę na wielki +. Uważam, że doping stał na najwyższym poziomie podczas burzy :). Pozdrówka dla szalonych boksów które dzielnie walczyły na przyspiewki z ekipą w przejsciu miedzy wagonami, a tym co stali w przedsionku powiem tylko tyle.......... Na ch** wy śpiewacie, jak wy przedziału nie macie :)

(L) & P/

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun!!
Legia & Pogoń
E.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 20:16

Ga(L)a napisał:  
Wyjazd naprawę na wielki +. Uważam, że doping stał na najwyższym poziomie podczas burzy :). Pozdrówka dla szalonych boksów które dzielnie walczyły na przyspiewki z ekipą w przejsciu miedzy wagonami, a tym co stali w przedsionku powiem tylko tyle.......... Na ch** wy śpiewacie, jak wy przedziału nie macie :)

Mecz na wielki +, a zabawa w drogę powrotną przedni. Ogol wąsy...:D:D
Pozdro dla wszystkich obecnych:)

seba7605
Kibic
Na forum od 6336 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 20:47

yamal napisał:  

seba7605 napisał:  

Msz.. napisał:  
zajebiście byłooo kto nie pojechał niech żałuje ...dawno nie było tak dobrze

Było zajebiście , ale nie jeżdżę już specjalami........po długiej przerwie w wyjazdach nie spodziewałem się czegoś takiego (nie pytajcie czego) większość może się domyślić. POZDRO. Jeeeeeeeeesteeeeeeeeeeśmy chuj wie gdzie.........................................................

co masz na mysli?

alkohol leje sie................................

ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6207 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 21:02
No niestety patologia w niektórych przedziałach była żałosna... A o rzucaniu się do ludzi z większym stażem wyjazdowym do tych co zaliczyli mniej wyjazdów to poprostu szkoda pisać. A później jest narzekanie że jednak mogłoby być nas więcej, tylko kto ma jechać skoro ludzie juz po pierwszym wyjeździe zrezygnują....
Ale wyjazd naprawde fajny, mozna narzekać jeszcze na wiele rzeczy ale.... "liczy sie sport i dobra zabawa" :D

G.
*zablokowany
Na forum od 7029 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 21:14
pierdolenie...wyjazd na duży + , zajebista impreza w droge powrotną, pozdro dla obecnych ;)

ps. Ooooooooooo! Dla mnie luty dla Ciebie maj !:D

Obrazek jpg wstawiony na forum
....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 21:18

Goral* napisał:  
pierdolenie...wyjazd na duży + , zajebista impreza w droge powrotną, pozdro dla obecnych ;)

ps. Ooooooooooo! Dla mnie luty dla Ciebie maj !:D

Taaaa... Wesołyyy Góraaal sialalalalala ! :D

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7810 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 21:30

Ga(L)a napisał:  

(L) & P/

Prawidłowa wersja to " Na ch** spiewacie jak wy przedziału nie macie " (wiem bo wiem Cool).Co do meczu to doping o niebo lepszy niz w Kołobrzegu mimo ze liczba spitusów podobna.Wpuszcanie kibiców gosci na najwyzszym poziomie:) trudno sobie wyobrazic sprawniejsze wejscie. Ogolnie klimat wyjazdu pod hasłem " Deszcze niespokojne.."Aa

Ko nie pije,ten kapuje
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 21:48
i na nieszczęście osób pracujących w ochronie byliśmy koło godziny przed meczem.... :D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 22:32
FILMIK Jesli komus cos niebedzie pasowac to cynk na gg i film usune.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Lucas
Kibic
Na forum od 6282 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 22:40
wyjazd jak najbardziej udany.. w dwie strony było głośno :D plus 90 min, oby tak dalej

Kicek
Kibic
Na forum od 7053 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 22:44
sory że pytam, ale dużo ludzi mówiło o pojawieniu się Falubazu, ja osobiście nie widziałem nikogo w ich barwach, można wiedzieć jak to wyglada? pozdro.

MKS
bobo
Kibic
Na forum od 6089 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 23:01
wyjazd na + organizacja super tu naleza sie podziekowania M W dopig naprawde dobry mam nadzieje ze na piatkowym meczu tez taki bedzie :D jestesmy ch.. wie gdzie alkohol skonczył sie aejaooooo i ch.. wie Co :)

Tasior
Kibic
Na forum od 6572 dni

*

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 23:56

Eds napisał:  

Ga(L)a napisał:  

Mecz na wielki +, a zabawa w drogę powrotną przedni. Ogol wąsy...:D:D
Pozdro dla wszystkich obecnych:)

Pozdro dla tego mistrza z wąsami!
ssij pałę ssij... :P

Moim zdaniem to ta burza nieźle nas nakręciła! ;)

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
Lemur
Kibic
Na forum od 7370 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 02/06/2009 00:26
Wyjazd jak najbardziej na +! Doping w pierwszej połowie pogrom. Ulewa, wieje a większość bez koszulek :D przyśpiewki w drodze powrotnej genialne :D jesteśmy ch*j wie gdzie, alkohol leje się! Na ch*j śpiewacie, jak wy przedziału nie macie! Usiądź, jeśli przedział masz, usiądź, jeśli przedzial masz :D pozdro dla Wąsatego i wypłosza (vel Hubert :D)

PS_onTour
Kibic
Na forum od 6127 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 02/06/2009 03:02
W pociagu została czarna kurtka firmy RPLY, jezeli nalezy do ktoregos z forumowiczow to niech zglosi sie mailowo do SKPS Portowcy.

KOMIN1960
Kibic
Na forum od 6109 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 02/06/2009 16:51
Odzyskujemy dane z nagrania.Potrwa dłużej ale powinno się udac. kamera nie zniosła najlepiej. Ale odzyskamy wszystko.

Cinek
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 02/06/2009 20:26
RUBIN, gratulacje z okazji setnego wyjazdu... Aeja oooo

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
1973
Kibic
Na forum od 7823 dni

*

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 02/06/2009 21:14

Kicek napisał:  
sory że pytam, ale dużo ludzi mówiło o pojawieniu się Falubazu, ja osobiście nie widziałem nikogo w ich barwach, można wiedzieć jak to wyglada? pozdro.

Koło nas stały dwie osoby w tym jedna w bluzie KSF; gość mówił że pierwszy raz w życiu jest na meczu piłki nożnej...
...apropos taka mała anegdota; w którymś momencie rozmowa zeszła na temat Sosnowca a owy koleżka pytająco stwierdził: ...a Sosnowiec to gdzieś koło was?! oczy :D

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8366 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 02/06/2009 21:47

Cinek napisał:  
RUBIN, gratulacje z okazji setnego wyjazdu... Aeja oooo

Dziękować

Surowi rodzice
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762184 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005