Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń latem w ekstraklasie?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
nowa od nowa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6870 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 21/03/2008 21:49
apropo decyzji krzystka-jeszcze wczoraj był za..ot mamy prezydenta-stadion będzei,stadionu nie będzie, hala będzie-hali nie będzie etc. poprostu polityka,jutro znów może być za wiec nie cieszcie sie tak

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
kumpel
Kibic
Na forum od 6731 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 21/03/2008 22:13

nowa od nowa napisał:  
apropo decyzji krzystka-jeszcze wczoraj był za..ot mamy prezydenta-stadion będzei,stadionu nie będzie, hala będzie-hali nie będzie etc. poprostu polityka,jutro znów może być za wiec nie cieszcie sie tak

Tak własnie działa platforma obywatelska czyli mówi to co chca ludzie usłyszeć...

Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 21/03/2008 22:16

nowa od nowa napisał:  

Roger napisał:  
Trudno nie będzie I ligi Krzystek nie chce trudno musimy sami na siebie liczyć może za parę lat sami zdobędziemy 4-6 lat poczekamy oby nie dużej :)

mam jakieś nieodparte wrażenie że jestes przyjacielem niejakiego lotto? myle sie?:>

lotto to stary nick

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 21/03/2008 22:37

kumpel napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Tak własnie działa platforma obywatelska czyli mówi to co chca ludzie usłyszeć...

Gdyby dzialal tak jak chca ludzie uslyszec to probowal by sciagnac 1 lige . Grono fanow 1 ligi jest wieksze niz grono osob chodzacych obecnie na Pogon . Zrobil pewnie kalkulacje i stwierdzil , ze nie ma pieniedzy na kupno miejsca w 1 czy 2 lidze. Nie ma czasu na budowe skladu i pewnie nie ma takich pieniedzy w budzecie klubu , zeby mozna bylo za 4 miesiace grac w tak wysokiej lidze. Czysta matematyka:)

chrisxx
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 21/03/2008 22:38

kumpel napisał:  

nowa od nowa napisał:  

... na tym polega polityka. Jakby Krzystek był na tak, też byście narzekali...
Proponuje zamknąć temat i nie wracać do tych propozycji. Róbmy swoje, a handlowanie, fuzje itp zostawmy innym.

Święty
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 00:56

Roger napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Roger napisał:  
Trudno nie będzie I ligi Krzystek nie chce trudno musimy sami na siebie liczyć może za parę lat sami zdobędziemy 4-6 lat poczekamy oby nie dużej :)

mam jakieś nieodparte wrażenie że jestes przyjacielem niejakiego lotto? myle sie?:>

lotto to stary nick

Trafiony zatopiony :P

I zgadzam się z przedmócą. Zamykamy temat i po 'kłopocie'. Tylko żeby nie wracał jak Drzymała ;)

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
tribu
Kibic
Na forum od 7934 dni

*

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 09:34

kumpel napisał:  

nowa od nowa napisał:  

cala polityka tak dziala, nie tylko PO, moze krzystek poczytal wypowiedzi na forum i powiedzial co do zakupu: nie i chuj;)

100% PD
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 13:32
Fajnie by było grać w I lidze, ale teraz przenosić Pogoń do I ligi to by była wielka niewiadoma. Ja jako kibic teraz raz kiedyś na mecz mogę przyjść, ale po jednym meczu czwartoligowym to kilka kolejek musze odpoczać.

Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 14:02

Janek80 napisał:  
Fajnie by było grać w I lidze, ale teraz przenosić Pogoń do I ligi to by była wielka niewiadoma. Ja jako kibic teraz raz kiedyś na mecz mogę przyjść, ale po jednym meczu czwartoligowym to kilka kolejek musze odpoczać.

masakra... ://

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
D.
Kibic
Na forum od 6885 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 14:42
Nie komentuj wypocin tego człowieka strata czasu.

Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili

Obrazek gif wstawiony na forum
hPS
*zablokowany
Na forum od 7657 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 14:46
tej janek997 albo jestes gamoniem i marnie prowokujesz albo jestes starym gamoniem i Ci nie wychodzi.. Jezeli zakladamy ze idziesz takim tokiem myslenia to pozostaje jedynie przyjebać o jakiś kant. Kibicem sukkcesu cie nie nazwe bo nie musze, chyba kazdy ogarnia kim jestes.. pajacem

pisz dalej glupoty to bana wyłapiesz

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
anathema
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 14:58

Janek80 napisał:  

janek reaktywacja-i tradycyjnie w żałosnym stylu. wiesz co janek? weź lotto vel rogera i smigajcie na Legie...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Elton
*zablokowany
Na forum od 6858 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 14:59

Janek80 napisał:  

Miedziak wyp... na strone Rzgowa wiem że nadajesz z tamtąd namierzyć cie nie jest trudno

Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6879 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 15:04

Janek80 napisał:  

Z Ciebie taki kibic jak ze mnie astronom,jezeli po jednym meczu odpoczywasz kilka kolejek to ja radze Tobie,zebys wogole przestal na nie przychodzic.Kibicow-judaszy nie potrzeba

POGOŃ & LEGIA
1973
Kibic
Na forum od 7823 dni

*

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 22/03/2008 19:49
Szybciutko Korzystkowi minęła ochota na kupowanie licencji :D

Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 23/03/2008 14:42
nie karmcie trolla, zginie marnie z glodu.

Krzystek zachowal sie racjonalnie, na razie.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kumpel
Kibic
Na forum od 6731 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 23/03/2008 22:08

Shivan napisał:  
nie karmcie trolla, zginie marnie z glodu.

Krzystek zachowal sie racjonalnie, na razie.

Krzystek zachował sie racjonalnie jak przekrecił nas podatników ,kupujac swoje mieszkanie za grosze-!"nie karmcie trolla, zginie marnie z glodu"

Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
Marynarzyk
Kibic
Na forum od 6879 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 23/03/2008 22:46
Krzystek,ktory zgadza sie na Pogoń pierwszoligowa na skroty,podpisalby na siebie wyrok. Zdecydowany sprzeciw z jakim napewno Zderzyl sie na tym forum pochamowal jego plany ...

POGOŃ & LEGIA
royal
*zablokowany
Na forum od 6509 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 24/03/2008 08:51
wiecie co?? ja nie wiem comyslec o tej sprawie ale pamietajcie...JEDYNA SŁUSZNA DROGA POGOŃ 4 LIGOWA
JAK FENIKS Z POPIOŁÓW ODRADZAMY SIĘ NA NOWO !!!!!!! race

Arathorn
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 24/03/2008 22:56

Marynarzyk napisał:  
Krzystek,ktory zgadza sie na Pogoń pierwszoligowa na skroty,podpisalby na siebie wyrok. Zdecydowany sprzeciw z jakim napewno Zderzyl sie na tym forum pochamowal jego plany ...

Tak, z pewnością wszedł na to forum, przeczytał opinie kilku osób z tego tematu i na podstawie tego podjął swoją decyzję...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768766048 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005