Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:16
To ja Ci powiem tak, efekty pracy ludzi z Nowej już widać, tak? I na pewno idą one w dobrym kierunku.
Kozmiński i inni ? To wielka nie wiadoma.

To chyba najważniejsze, nie możemy kolejny raz ryzykować.

Tylko Pogoń!!!

Z daleka nie będzie widać.
LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:20

el_presidente napisał:  

Bo na razie rosnie tylko gula, po obu stronach. A tak na marginesie jedna refleksja: zarowno zwolennicy PN jak i II ligi daliby sobie reke obciac za intencje/uczciwosc ludzi, ktorzy stoja organizacyjnie za tymi dwoma scenariuszami. Swiat jest jaki jest i na waszym miejscu balbym sie ze bede bez reki chodzil...

Tak tylko wiemy czego można sie juz spodziewać po Koźmińskich - Gornik . A jak na razie PN nie zawodzi ...
Nikt nie wie co bedzie w przysżłości martwi mnie tylko to ze możemy zmarnowac pewien okres w którym PN mogłaby spokojnie doiśc do 2 ligi przynajmniej ...

A tak poza tym ktoś natrafił na ślad tej włoskiej spółki co o niej tam namiętnie sie wspomina???? Duzo by to wyjaśniło.

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
matis
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:20

el_presidente napisał:  

kiko napisał:  
Przez tą sytuację, podział kibiców na zwolenników opcji nr 1 lub nr 2 jest straszliwie widoczny. Ciekawe czy on kiedykolwiek się zatrze. Całe życie może być później wypominanie jednym, że nie mieli racji, zbłaźnili się itp. Troche szkoda tego, ale miejmy nadzieje, że zwolenicy II ligi kiedyś zmądrzeją, oby nie zapóźno.

Niestety linia podzialu robi sie na tym Forum linia frontu. A szkoda bo przeciez nikt z wypowiadajaych sie tutaj nie jest w mocy osobiscie zdecydowac o losie Pogoni, o 1 lub 2 opcji. Wiec bluzganie na kogos personalnie lub na jego poglady robi z tej "dyskusji" napierdalanke w piaskownicy. A szkoda bo mozna byloby faktycznie z sensem podyskutowac i wymienic sie wiedza -- i to jest moze apel do obydwu rozsierdzonych stron: wiecej konkretow i informacji a wtedy poziom wiedzy/swiadomosci wsrod kibicow bedzie rosl. Bo na razie rosnie tylko gula, po obu stronach. A tak na marginesie jedna refleksja: zarowno zwolennicy PN jak i II ligi daliby sobie reke obciac za intencje/uczciwosc ludzi, ktorzy stoja organizacyjnie za tymi dwoma scenariuszami. Swiat jest jaki jest i na waszym miejscu balbym sie ze bede bez reki chodzil...

Faktycznie bluzganie tu nic nie pomoże. Jesteśmy wszyscy kibicami Pogoni i wszystkim nam zależy na mocnym zespole. To, że ktoś ma takie czy inne poglądy czy też pomysł na to jak sprawę rozwiązać to nie jest powód do "najeżdżania" na niego.

Co do obcinania rąk to wstrzymajmy się aż będą jakieś konkrety odnośnie firm, które EWENTUALNIE byłyby zainteresowane inwestowaniem w Pogoń Szczecin. Mam jednak prośbę, aby nie negować wszystkiego od razu bo moim zdaniem Pogoń może (nie musi za wszelką ceną, ale może) grać już w tym sezonie w 2 lidze jeżeli będzie w klubie panowała uczciwość i jasność.

I jeszcze jedno. Niektórzy piszą, że miasto powinno się zdeklarować czy chce nowego inwestora czy też pomaga PN. A co ze stowarzyszeniem MKS Pogoń? Oni tu decydują wg mnie. Jeżeli nawet ktoś by się dogadał i z miastem i z Ptakiem to bez nazwy MKS Pogoń nic nie może i tak nprawde to stowarzyszenie powinno się zdeklarować z kim się chce łączyć. Z nowym inwestorem czy z PN.
(jeżli jest coś o czym nie wiem np. wyjscie stowarzyszenia ze spółki jest niezgodne z prawem to prosze mnie poprawić, apelują jedynie o kulturę)

JUVE I POGOŃ THE BEST TEAMS
RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:26
Jeżeli chcecie PN zaczynającą od IV ligi to ok. Będziemy mieli klub "kibiców", o którym będą decydowali ludzie związani ze Szczecinem (szkoda, że znam parę "działaczy"), będziemy wiedzieli wszystko to co się dzieje w klubie, a nasza drużyna będzie grała w III lidze. Ludzie będą przychodzili na mecze dopingować drużynę i może za 10 lat awansujemy do II ligi. Prędzej czy później klub będą zżerały problemy finansowe i niestety będzie trzeba sprzedać zespół, albo pogodzić się z degradacją na niższy szczebel rozgrywkowy.
Jeżeli za drużyną nie stanie właściciel z większym kapitałem to o 1 lidze możemy tylko pomarzyć .
W Krakowie czy Kielcach nie narzekają, że kluby nie należą do kibiców. Nawet o dziwo w Barcelonie nie narzekają. Dzisiejszy Lech to też nie ten "Kolejorz" a ludzie się jakoś dobrze bawią na jego meczach.
Po prostu nie mamy szczęścia do właścicieli.
Co z tego że Górnik borykał się kłopotami finansowymi? Dziś jest identycznie, a fani przychodzą licznie na trybuny. Opcją dobrą byłoby przejęcie Pogoni przez Koźmińskich, którzy są ludźmi ogarniętymi i na pewno nie będą kontynuować brazylijskiego bałaganu w Szczecinie. I jeżeli chcą odkupić od Ptaka udziały i podzielić się z miastem to na pewno nie po to by rozwalać , a budować.
Jeżeli PN się tak śpieszy to niepotrzebnie . Nie warto liczyć na gwiazdkę z nieba i darmowe miejsce w IV lidze. PN to klub budowany od podstaw, więc niech od podstaw awansuje z roku na rok przez 7 lat aż do II ligi, jak początkowo zakładano i tyle. Więcej czasu na naukę dla prezesów i działaczy, którzy mogą zdobyć doświadczenie w prowadzeniu przyszłej potęgi. Tylko ciężką pracą lub pieniędźmi można osiągnąć sukces.

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:44

RosSi napisał:  
...może za 10 lat awansujemy do II ligi. Prędzej czy później klub będą zżerały problemy finansowe i niestety będzie trzeba sprzedać zespół, albo pogodzić się z degradacją na niższy szczebel rozgrywkowy.
Jeżeli za drużyną nie stanie właściciel z większym kapitałem to o 1 lidze możemy tylko pomarzyć .
...Nie warto liczyć na gwiazdkę z nieba i darmowe miejsce w IV lidze. PN to klub budowany od podstaw, więc niech od podstaw awansuje z roku na rok przez 7 lat aż do II ligi, jak początkowo zakładano i tyle. Więcej czasu na naukę dla prezesów i działaczy, którzy mogą zdobyć doświadczenie w prowadzeniu przyszłej potęgi. Tylko ciężką pracą lub pieniędźmi można osiągnąć sukces.

Nie wierzysz w szybki awans do II ligi? Ja nie wierzę w kolejnego zbawcę szczecińskiej piłki, któremu zalezy na tereneach...
Właściciel z kapitałem... a nie może być np. sponosor, grupa paru silnych sponsorów? Przy jednem właścicielu jesteśmy skazani na jego humoty...
Ile razy trzeba napisać, że PN może liczyć na miejsce w IV lidze bo uczciwie zapewniła do tego sobie prawo?
Prezesi z doświadczaniem? Koźmińscy mają takie? pewnie podobne do Miedziaka iĆwikły...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Kriss
Kibic
Na forum od 7974 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:45

RosSi napisał:  
Jeżeli chcecie PN zaczynającą od IV ligi to ok. Będziemy mieli klub "kibiców", o którym będą decydowali ludzie związani ze Szczecinem (szkoda, że znam parę "działaczy"), będziemy wiedzieli wszystko to co się dzieje w klubie, a nasza drużyna będzie grała w III lidze. Ludzie będą przychodzili na mecze dopingować drużynę i może za 10 lat awansujemy do II ligi. Prędzej czy później klub będą zżerały problemy finansowe i niestety będzie trzeba sprzedać zespół, albo pogodzić się z degradacją na niższy szczebel rozgrywkowy.
W Krakowie czy Kielcach nie narzekają, że kluby nie należą do kibiców. Nawet o dziwo w Barcelonie nie narzekają. Dzisiejszy Lech to też nie ten "Kolejorz" a ludzie się jakoś dobrze bawią na jego meczach.
Po prostu nie mamy szczęścia do właścicieli.
Co z tego że Górnik borykał się kłopotami finansowymi? Dziś jest identycznie, a fani przychodzą licznie na trybuny. Opcją dobrą byłoby przejęcie Pogoni przez Koźmińskich, którzy są ludźmi ogarniętymi i na pewno nie będą kontynuować brazylijskiego bałaganu w Szczecinie. I jeżeli chcą odkupić od Ptaka udziały i podzielić się z miastem to na pewno nie po to by rozwalać , a budować.
Jeżeli PN się tak śpieszy to niepotrzebnie . Nie warto liczyć na gwiazdkę z nieba i darmowe miejsce w IV lidze. PN to klub budowany od podstaw, więc niech od podstaw awansuje z roku na rok przez 7 lat aż do II ligi, jak początkowo zakładano i tyle. Więcej czasu na naukę dla prezesów i działaczy, którzy mogą zdobyć doświadczenie w prowadzeniu przyszłej potęgi. Tylko ciężką pracą lub pieniędźmi można osiągnąć sukces.

hmmm co wedlug Ciebie znaczy slowo naleza? Jezeli chodzi o decyzje dotyczace dzialalnosci klubu to zastanow sie jak wyglada zarzad FC Barcelony i kto go wybiera a dopiero potem pisz takie rzeczy.

Obrazek jpg wstawiony na forum
RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:45

matis napisał:  

Nie rozumiem co przez ten cytat chcesz przekazać innym użytkownikom tego forum.
Każdy kto inwestuje w piłkę nożną czy jakikolwiek inny sport MUSI mieć akceptacje kibiców. Koźmińskich moim zdaniem nie należy od razu przekreślać. Podoba mi się, że Koźmiński mówi otwarcie czego chce. Od początku mówi, że chce inwestować w sport, ale też w PORT. Firma, którą On tu chce sprowadzić inwestuje podobno w transport i przeładunek morski. Samo sprowadzenie takiej firmy do naszego miasta może być profitem, a jeśli przy okazji będą chcieli inwestować w piłkę to tym lepiej, ale wszystko musi się odbywać uczciwie na jasnych zasadach i bez jakichkolwiek wymuszeń na mieście ze strony inwestora.

Otóż uprzejmie Ciebie informuję, jak i pozostałych fanów, że jestem właśnie po rozmowach z przedstawicielem firmy a w zasadzie firm, które też chcą inwestować w port, transport i przeładunek. Rozmowy te przeprowadziłem wyłącznie jako przeciwwagę do tak pojmowanych "dobrodziejów" z Polski. Co więcej, możemy jako PN podpisać porozumienie o współpracy z jednym z czołowych klubów Bundesligii... Czy taka informacja jest dla malkontentów wystarczająca? Czy internauta o 0 stażu na forum podający kłamliwą wypowiedź o Bosmanie i budżecie PN potrafi powiedzieć mi to w twarz?

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:52
[/cytat] jeszcze jedno. Niektórzy piszą, że miasto powinno się zdeklarować czy chce nowego inwestora czy też pomaga PN. A co ze stowarzyszeniem MKS Pogoń? Oni tu decydują wg mnie. Jeżeli nawet ktoś by się dogadał i z miastem i z Ptakiem to bez nazwy MKS Pogoń nic nie może i tak nprawde to stowarzyszenie powinno się zdeklarować z kim się chce łączyć. Z nowym inwestorem czy z PN.
(jeżli jest coś o czym nie wiem np. wyjscie stowarzyszenia ze spółki jest niezgodne z prawem to prosze mnie poprawić, apelują jedynie o kulturę)[/cytat]

Kiedys wyczytalem iz Stowarzyszenie MKS moze odebrac Pogoni Sa. godlo i barwy w dwoch przypadkach.
1/ Kiedy Pogon Sa. oglosi upadlosc.
2/ Kiedy potencjalny inwestor chcialby przeniesc klub do inngo miasta.

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
matis
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:54

RAFek napisał:  

Otóż uprzejmie Ciebie informuję, jak i pozostałych fanów, że jestem właśnie po rozmowach z przedstawicielem firmy a w zasadzie firm, które też chcą inwestować w port, transport i przeładunek. Rozmowy te przeprowadziłem wyłącznie jako przeciwwagę do tak pojmowanych "dobrodziejów" z Polski. Co więcej, możemy jako PN podpisać porozumienie o współpracy z jednym z czołowych klubów Bundesligii... Czy taka informacja jest dla malkontentów wystarczająca? Czy internauta o 0 stażu na forum podający kłamliwą wypowiedź o Bosmanie i budżecie PN potrafi powiedzieć mi to w twarz?

Dziękuje za informację. Ja się nie uważam za malkontenta. Ja poprostu wyrażam swoje wątpliwości i opinie na temat obydwu opcji budowy Pogoni. Staram się analizować wszystko jak umiem najlepiej po to aby później móc obrać jakieś konkretne stanowisko.

JUVE I POGOŃ THE BEST TEAMS
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:55

RAFek napisał:  

:)

Domyślam się, że nie wystarczy...

,,może za 10 lat awansujemy do II ligi'' <== Ty Rossi może za 10 lat dostaniesz ładny zegarek na 18 urodziny. Zajebiście z góry zakładasz. Niech te wszystkie pachołki stoją z boku i marudzą na forach, a sprawy i tak potoczą się jak potoczyć się powinny. To jest IV liga. Daj Bóg.

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 22:55

malolat_ps napisał:  

jest taki klub skladajacy sie z wychowankow i chlopakow tylko z wlasnego regionu i daje rade grac w I lidze hiszpanskiej .....

U nas taki numer nie przejdzie. Głównym powodem dla którego Athletic Bilbao stawia tylko na basków jest ich tożsamość narodowa. U nas tego nie ma.
A poza tym ich działacze od lat chcą odejść od tego modelu, a nie doszło do tego tylko z powodu silnych sprzeciwów kibiców. No i prawdopodobieństwa, że ludzie, którzy doprowadzili by do wpuszczenia nie-basków do klubu szybko pewnie dostali by bombonierkę zegarową w prezencie i jakiś ładny napis na nagrobku.

kiko
Kibic
Na forum od 7034 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:00
Po wypowiedziach RAFka można stwierdzić:
- wysoki budżet
- dużo większych/mniejszych sponsorów
- transfery które mają Nas bardzo pozytywnie zaskoczyć
- porozumienie o współpracy z czołowym klubem Bundeswery
- gwarancja -> po 2 latach II liga

MNIE SIĘ PODOBA :) IV liga IV liga MKS

el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:06

RAFek napisał:  

Dobrym pomyslem byloby mowienie szerszej i glosniej o tych osiagnieciach PN. Tak zeby szerokie grono kibicow (tak, rowniez piknikow i tych co chodza na mecze tylko gdy wyniki sa) moglo wyrobic sobie poglad na te sprawy. Moze tej dyskusji/klotni nie byloby wcale gdyby PN wypromowala troche sama siebie w tym krytycznym momencie, w ktorym decyduje sie poparcie nie garstki ale calego Szczecina dla jednej z koncepcji. Ja osobiscie jestem najbardziej zaniepokojony kiedy cos dzieje sie 'za kulisami', rzucane sa zdawkowe informacje a o wyniku decyzji dowiaduje sie nastepnego dnia. To jest wg mnie glowny minus 'oferty' Kozminskich -- oni w ogole nie zaprezentowali sie mieszkancom miasta, nie zadbali o minimum PR. Przychodza sobie jak do sklepu z parowkami i negocjuja kupno Pogoni (a wlasciwie tylko miejsca w II lidze jak sami twierdza -- czyli domyslam sie ze dla nich ten klub moze rownie dobrze nazwyac sie Piotrcovia) w dupie majac to co mysla ludzie, ktorzy maja wspierac druzyne i ktorzy stanowia najwiekszy potencjal tego Klubu. Wystarczyloby zorganizowac durna konferencje prasowa, na ktorej przedstawiliby najwazniejszej ze stron -- mieszkancom i kibicom -- swoje plany i pomysly na Pogon. Jak na razie zachowuja sie niepowaznie i albo nie zalezy im tak naprawde na kupnie albo nie zalezy im na klubie ktory kupuja.
Co jednak nie znaczy, ze nie ma dobrych, rozsadnych, ambitnych wlascicieli na swiecie. Na razie jednak zaden nie pojawil sie w Szczecinie.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Di Day
Kibic
Na forum od 6867 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:07
pozwole sobie udzielic sie w temacie..
co do nowych inwestorow to przyjdzie czas....ale nie teraz...
teraz warto skupic sie na odbudowie..a wlasciwie zbudowaniu od nowa klubu...
co nagle to po diable..szybkie decyzje co do sponsorow nigdy sie nie sprawdza...spokojnie-powoli i rozsadnie...4 liga z czasem wyzsze..byc moze "u wrot I ligi" znowu pojawia sie te same problemy ktore aktualnie wzbudzaja tyle emocji...ale warto budowac od nowa...przeciez nic nie stoi na przeszkodzie,zeby w czasie od IV do II ligi szukac i dokladnie sprawdzac firmy/osoby,ktore by chcialy sponsorowac/inwestowac w Pogoń.
to cale "cisnienie" na nowego inwestora mija sie z celem...byle ktos-srednio wazne czego tak serio chce byle byl i to szybko,bo 2 liga ...
kwestia nieufnosci...-co do inwestorow-w pelni ogarniam...!ale zeby do kibicow,ktorzy stworzyli/prowadza/dzialaja w PN..?to juz zakrawa na paranoje...nie twiedze,ze to anioly-idealy-wrecz nadludzie..ale 1 jest pewne i nie podlega dyskusji-Oni chca dobra Pogoni-i tak na dobra sprawe tylko to sie powinno w tej chwili liczyc.

Ostatnio edytowany przez: Di Day, 30 maja 2007, 23:35 [1 raz(y)]

Don't ever lose hope....
Jesli ktos Cie poniza to tylko dlatego,bo na to pozwalasz...
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:15

kiko napisał:  
- wysoki budżet

Mnie tez ale...

Jedno mnie troche martwi. RAFek, marketingowo PN to juz I liga. Co do tego nie mam watpliwosci. Zaden klub no moze poza Lechem nie wychodzi tak do ludzi jak PN (plakaty, bilbordy ipt). Problem polega na tym ze "masowy kibic" malo wie dlaczego postawic na PN. Przez dwa, trzy dni napisales pare konkretynych informacji na tym forum. Moze trzeba przekazac je szerzej? Wystartowac z ofensywa, dac sygnal ze teraz nadszedl nasz czas. Lisowski w GW codziennie ryczy, ze PN to niepewnosc, ze amatorzy, ze obiecuja bez pokrycia. Ludzie to kupuja jak wszystko co jest w mediach.

Kto nie pije ten donosi....
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:19
.

MKS Pogoń Szczecin Polska
el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:24

muniek napisał:  

kiko napisał:  
- wysoki budżet

Mnie tez ale...

Jedno mnie troche martwi. RAFek, marketingowo PN to juz I liga. Co do tego nie mam watpliwosci. Zaden klub no moze poza Lechem nie wychodzi tak do ludzi jak PN (plakaty, bilbordy ipt). Problem polega na tym ze "masowy kibic" malo wie dlaczego postawic na PN. Przez dwa, trzy dni napisales pare konkretynych informacji na tym forum. Moze trzeba przekazac je szerzej? Wystartowac z ofensywa, dac sygnal ze teraz nadszedl nasz czas. Lisowski w GW codziennie ryczy, ze PN to niepewnosc, ze amatorzy, ze obiecuja bez pokrycia. Ludzie to kupuja jak wszystko co jest w mediach.

Widze ze nie tylko ja uwazam, ze PN moze przespac moment, w ktorym waza sie losy pilki w Sz-nie. Poparcie mieszkancow i kibicow (a ono zadecyduje zapewne o tym, z kim bedzie chcialo wspolpracowac miasto) wygrac mozna tylko naglasniajac KONKRETNE osiagniecia PN i podkreslajac slabe strony ofert innych inwestorow. Przeciez naprawde jest sie czym pochwalic a im wiecej info trafi do mas tym bardziej utozsamiac sie one beda z przejrzystym, czysto szczecinskim modelem Pogoni.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:40

muniek napisał:  
Mnie tez ale...

Sorx, ale teraz nie było na to czasu, żeby się udzielać na forum. Dzisiejsze rozmowy zakończyłem po 22.30 i tak jest od dłuższego czasu, więc na net nie mam kiedy wejść i doczytać. Tak samo reszta ludzi z PN. Akurat GW i J.L. są dobrze doinformowani w tym co się dzieje wokół PN.

Ja ponawiam jedną kwestię: Po Gondorze, wszyscy mówili, że gorzej być nie może... I jak jest?

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
WM
Kibic
Na forum od 7179 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 30/05/2007 23:43

matis napisał:  

WM napisał:  
"Pomni wcześniejszych wydarzeń oświadczamy, że żaden nowy właściciel Sportowej Spółce Akcyjnej, który nie uzyska akceptacji kibiców"

brawa

Nie rozumiem co przez ten cytat chcesz przekazać innym użytkownikom tego forum.

Nie bylo to z ironia. Te brawa za to ze wkoncu jasno postawiono swoje mam nadzieje twarde stanowisko. Dla mnie ta cala parodia to jedno wielkie kolo ktore sie toczy od lat i watpie zeby Kozminscy to zmienili. Za kilka lat bedzie to samo... Lepiej zrobic jeden krok w tyl zeby potem 2 do przodu. Pewnie trwac bedzie to latami ale bedzie stabilizacja i normalnosc ktorej teraz nie ma i nie bedzie...

Amat victoria curam
Dante
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 31/05/2007 07:47
Co wy robicie...rozumiem ze Pogoń Nowa to WASZ klub...sami o niego dbacie itd...ale co MNIE np. on interesuje? Nie myślcie o sobie tylko o reszcie kibiców!Pod waszym listem do prezydenta podpisaly sie wszystkie grupy kibicowskie, bo oni tez sie angazuja w PN!
I co za 3,4 lata co zrobicie? Przyjmijmy fakt ze awansowujemy pieknie co rok klase wyzej..mamy II lige i co TERAZ? Skad kasa na II lige?Wtedy zaczniecie szukać Koźmińskich itd? A może któryś z kibiców jest na tyle bogaty że sam bedzie płacił za klub? Jestem też sflustrowany faktem że na każdym meczy dawałem na oprawy jakieś pieniądze...a i nie ja jeden i mojego wkładu nie zobaczyłem! Ponieważ WY postanowiliście pieniądze dawane na meczach Pogoni (I liga) i dla tej właśnie drużyny,przeznaczyć na B klasową Pogoń Nową! Nigdy nie przyjde na PN bo to WASZA głupia inicjatywa zniszczyła Pogoń! Gdyby nie Pogoń Nowa nasza Pogoń byłaby dalej w I lidze!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768783891 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005