to super ze sie nie znizasz do poziomu malolata hehe (pozdro malolat oczywiscie). Nie da sie kulturalnie , trzeba inaczej. Wiec skoncz ten lament kasienku gdyz jak widzisz --- nie masz racji!!!!
Ostatnio edytowany przez: Gaca, 25 września 2006, 11:10 [1 raz(y)]
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 09:48
Troche mnie w kraju nie było a tu tak ciekawie się zrobiło, przyzna że byłem zaskoczony tak wcale nie licznym młynem ale jednak głośnym trzeba wpaść i odwiedzic miejsce dawno pozostawione
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 10:32
Aż tak głosńy to ten mły nie był, jak mi mówiono po meczu, niektóre przyśpiewki jak"Dziś zgodnym..." były słabo szłyszalne, więc nie popadajmy w samozachwyt, że selekcja wszystko naprawi, bo jesli chemy dorównać np. Legii to czeka nas/was wiele pracy i wysyiłku, choć warszawskiej żylecie...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
.... spoko , ja narazie garba nie mam a Ty za to masz pusto w bani i watpie abys byla w stanie " znizyc " sie do mojego poziomu gdyz twoj mozg po prostu nie lapie na wysokich falach.....
... pisze do Ciebie to na co mam ochote , jak bys umiala prowadzic normalna rozmowe ( czytajac ze zrozumieniem to co inni do Ciebie pisza a nie tylko pytac o rzeczy oczywiste dla wszystkich poza toba ) to rozmowa byla by inna
... i moj poziom..... widzisz poziom rozmowy dostosowuje do poziomu rozmowcy zatem sama nam sie ladnie okreslilas.....
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 13:12
Kobieto, posluchaj rad starszych kolezanek i daj se spokoj. Mlyn to nie jest miejsce dla Ciebie. Piszesz, ze stale bywasz na mlynie od 2 ligi a jakos nikt Cie nie rozpoznaje. Najwidoczniej przyfrunelas na 12-stke razem z przylotem do Szczecina Ptaszyszka w 2003, zaczelas sie tam pojawiac tak jak wiekszosc malolatow bo bylo to trendy i mialas czym sie pochwalic. Ze zdjecia i Twoich wpisow nie wynika, ze nie masz tych 26 lat. Daje Ci gora 16.
Na meczu z Lechem mnie nie bylo, ale widzac fotki i wymieniajac sie pogladami ze znajomymim, to wszyscy sa zgodni, ze w tym dniu mlyn osiagnal dna. Ilosc osob za nic nie przelozyla sie na doping, spowodowala skutek wrecz przeciwny. Dla tego selekcja byla i jest potrzebna. Jak tak chcesz kibicowac to nic nie przeszkodzi Ci z 10 lub 13.
Jesli nie wiesz kim sa w realu osoby, ktore obrazasz i wyzywasz od gowniarzy to tym bardziej swiadczy o tym, ze urwalas sie z ksiezyca i nie masz pojecia co sie dzieje w swiecie kibicowskim, a to tym bardziej przekonuje mnie, ze nie jest to miejsce dla osob takich jak Ty. Wbrew Twojej wiedzy mlyn nie miescil sie tylko na 12... i selekcja byla juz sporo wczesniej...
Po tej calej masie stron wypowiedzi, to coraz bardziej jestem zdania, ze to jednak Ty po rozpoczeciu 2-giej polowy, przy sektorze 11-stym probowalas sie klocic uzywajac roznych niecenzuralnych zwrotow...
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 25 września 2006, 14:22 [1 raz(y)]
Wszedłem sobie na forum. Dawno nie czytałem co się dzieje w świecie kibiców Szczecińskiej Pogoni. Widzę, że nie dzieje się za dobrze. Cała ta selekcja i w/w cytat dobitnie świadczy o tym, że ta cała sytuacja przypomina jakiś Holocaust! Zaczeliście wybierać kogo "zagazujecie" a kogo nie ?
Ja pierdole...
A Ty chyba naprawde nie wiesz o czym piszesz. Czy jak starasz sie o przyjecie do pracy i wybierana jest tam najlepsza osoba spelniajaca dane warunki to tez jest Holocaust? My wybieramy osoby spelniajace nasze warunki, ktore cos soba reprezentuja, przez caly mecz beda spiewac...
Cale zycie to selekcja, wiec idac Twoim tokiem myslenia, cale zycie to holocasust...
To kurwa trzeba było nie wchodzić i oszczedzic klawiatury... co taki pajac moze wiedzieć wiecej siedzac na 6 sektorze? najwiecej macie do powiedzenia w temacie ktory was absolutnie nie dotyczy... bez odbioru
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 14:50
Brawo! Bardzo odwazna i sluszana decyzja. Na Łecznej mlyn byl dwa razy mniej liczny niz zwykle ale takze dwa razy glosniejszy. Znaczaco podnioslo to jakosc dopingu oraz jego urozmaicenie.
Wszedłem sobie na forum. Dawno nie czytałem co się dzieje w świecie kibiców Szczecińskiej Pogoni. Widzę, że nie dzieje się za dobrze. Cała ta selekcja i w/w cytat dobitnie świadczy o tym, że ta cała sytuacja przypomina jakiś Holocaust! Zaczeliście wybierać kogo "zagazujecie" a kogo nie ?
Ja pierdole...
A Ty chyba naprawde nie wiesz o czym piszesz. Czy jak starasz sie o przyjecie do pracy i wybierana jest tam najlepsza osoba spelniajaca dane warunki to tez jest Holocaust? My wybieramy osoby spelniajace nasze warunki, ktore cos soba reprezentuja, przez caly mecz beda spiewac...
Cale zycie to selekcja, wiec idac Twoim tokiem myslenia, cale zycie to holocasust...
wlasnie !! wpuszczacie tego kyto wam soie podoba a po wygflądzie sory ale nie ocenisz zy ktos spiewac bedzie czy nie..jak juz macie rtobic takie zmiany to moze wpuszczajcie z dokumentem tożsamosci..bo weszlo tam sporo 16 latków..paru 15 latków..moze wyglądają na starszych ale skoro wiek to wiek..
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Ja pierdole...
wlasnie !! wpuszczacie tego kyto wam soie podoba a po wygflądzie sory ale nie ocenisz zy ktos spiewac bedzie czy nie..jak juz macie rtobic takie zmiany to moze wpuszczajcie z dokumentem tożsamosci..bo weszlo tam sporo 16 latków..paru 15 latków..moze wyglądają na starszych ale skoro wiek to wiek..
Kiedyś dawno temu kiedy jeszcze mało kto słyszał co to jest internet na stadionie przy ulicy Twardowskiego była selekcja na młynie i nie sprawdzano dowodów tylko mozna było na wejscu usłyszeć "spierdalaj" i naprawde jak już się tam dostałeś to mogłeś byc dumny że wkońcu sie udało. Ale to nie oznaczało że już byłeś wielki kibic, bo jak nie śpiewałeś to za to że byłeś cicho mogłeś dostać w morde + spierdalaj z kopami na dupe i wszyscy żyli długo i szcześliwie wiec pora aby historia zatoczyła koło a wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 17:02
Skończcie już ten temat, bo to po prostu Moda na sukces się robi, a przecież wszyscy wiedzą, że selekcja jest potrzebna i będzie kontynuowana, więc po co ta dyskusja?. A trollów się nie karmi, więc po co im odpowiadać?
Pozdro
48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...
Banda Rogala nie ufa czemus co krwawi przez 5 dni i nie zdycha ...
Wszedłem sobie na forum. Dawno nie czytałem co się dzieje w świecie kibiców Szczecińskiej Pogoni.
Widzę, że nie dzieje się za dobrze. Cała ta selekcja i w/w cytat dobitnie świadczy o tym, że ta cała sytuacja przypomina jakiś Holocaust! Zaczeliście wybierać kogo "zagazujecie" a kogo nie ?
Ja pierdole...[/cytat]
jak ty sie dowiadujesz o swiecie z internetu to witaj w swiecie poza matrixem ... Naszym wzorem jest R ..... ...S !!! )
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 17:28
... ooo! czlowiek tylko na kilka tyg wyjedzie i taka akcja mnie omija... kaska pozdrawiam i zycze rozkrecenia biznesu. Za tydzien polecam koszulki - "Nie ma Pogoni bez gimnazjalistek", za 2 tyg. polecam koszulke "Nie ma Pogoni bez Murzynow"... Podziwiam Twoja szlachetnosc
powaznie mowiac - nie potrafie sie konstruktywnie wypowiedziec. Moj szowinizm jest w zbyt zaawansowanym stanie, wiec wole Ci zaoszczedzic moich wywodow
pozdrawiam
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Jakie śmieszne jestem ciekawa kto to wymyślił ?? selekcja na Pogońi ?? weżcie niebądzcie smieszni i nie psujcie chociaz wy POGONI !!!!!!!!! POGOŃ ma być SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA !!!!!!! a nie ze jakis frajer se wymytślił ze dziewczyny i dzieciaki mają na młyn niewchodzic a co stare dziadki mają wchodzić to jak dziewczyny niewpuszczaliście to co ja tam robilam ?? nieogarnieci chłopcy !!!!!!! pozdro ' i pamiętajcie kibic to kibic a nie jakis nieogarnięty chłopiec !! POGOŃ SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA !!!!!!!!!!!!
Jakie śmieszne jestem ciekawa kto to wymyślił ?? selekcja na Pogońi ?? weżcie niebądzcie smieszni i nie psujcie chociaz wy POGONI !!!!!!!!! POGOŃ ma być SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA !!!!!!! a nie ze jakis frajer se wymytślił ze dziewczyny i dzieciaki mają na młyn niewchodzic a co stare dziadki mają wchodzić to jak dziewczyny niewpuszczaliście to co ja tam robilam ?? nieogarnieci chłopcy !!!!!!! pozdro ' i pamiętajcie kibic to kibic a nie jakis nieogarnięty chłopiec !! POGOŃ SZCZECIŃSKA ALBO ŻADNA !!!!!!!!!!!!
Po 1 szczeniaku Pogoń z wielkiej litery. Po 2 twoja wypowiedz zasługuje tylko na odpowiedzi w stylu ''promocja neostrady'' i ''spakuj się do szkoły'', a że nie mam talentu do ciupania na tym poziomie to po prostu nic nie napisze. Na konstruktywną odpowiedz musisz jeszcze poczekać z 10 lat, i tak byś jej nie zrozumiała. Po 3 wstrzymaj się z używaniem słów jakich nie rozumiesz bo frajerem to jest twój ojciec, skoro trzyma pod dachem takiego głąba i jeszcze funduje mu internet. Po 4 ty byłaś na 12(!), wiem. Widziałem to ...z księżyca.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 19:31
HEH JA tu nikogo nie bede ciupać!!!!! a zebys sie człowieku nie zdziwil ja zawsze na 12 sektorze bylam i zawsze tam bede .....i po co tak sie cisnieniujesz przez neta ......podejdz do mnie na nastepnum meczu i powiec mi to w twarz ze moj ojciec to frajer a zobaczymy co bedzie i czy bedziesz taki mocny jak przez neta ' ?? znajdziesz mnie na 12 sektorze '
Od kołyski aż po grób wieże w ukochany klub ..POGOŃ SZCZECIN
Kochaj, szalej i miej wszystko w DUPIE..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793841 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.