Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 20:38
widzę że tu atmosfera u was dosć napieta... no ale w sumie nie dziwie się. w końcu z kim macie zdobywać punkty jak nie z takimi drużynami jak chociażby teraz Odra, jestem kibicem ale potrafie obiektywnie ocenić gre swojej drużyny i musze przyznać ze mamy dużo szcześcia a sama gra wcale nie jest taka rewelacyjna jak sugurowałyby wyniki ostatnich spotkań, zwyciestwa z takimi drużynami jak bot czy wisła muszą robic wrażenie tylko że... no własnie to są takie umeczone zwyciestwa, z botem jakimś cudem 1:0 a meczu z wisłą nawet nie bede komentował. byłem na nim i widziałem co wyczyniał sedzia, kartka dla paulisty za nic, baszczyńskiemu moze i za chamstwo sie należało ale paulista nic nie zrobił. gdyby wisła nie grała w osłabieniu to byłby pogrom wiekszy niż w krakowie w rundzie jesiennej (pamietne 6:0). spadam już, moze jeszcze kiedyś tu zajrzę, życze wam zeby wasza drużyna w końcu sie podniosła z dołka,już najwyższy czas na to pozdrawiam!
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 21:24
HHEHE JA PIERDOLE!!
ale wynik jeszcze kilka kojelek do konca i moja przepowiednia sie spelni pierwsza w historii runda bez zwycieskiego meczu!
e powiem wam tak zostawcie murarza TINGE w spokoju GU tez dobry chlopak reszta analfabetow tez ok ale kto ich znalazl?
TRENER PO CHUJU LICENCJE TEMU PATALACHOWI OD WYSZKOLENIA POWINNI ZABRAC Panik kondon jeden ekspert od przygotowania fizycznego taktyk
slepy chuj
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 21:32
ta ptakovie Szczecin powinny wykluczyc z rozgrywek -calkowicie rozwiazac druzyne
jestem za opcja budowy zespolu od samego dolu,od podstaw
a ptak niech spierdala zezol jebany
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 21:40
... i musiały minąc prawie cztery lata ażebyśmy przejżeli w końcu na oczy jaki niewybaczalny błąd zrobiliśmy godząc się na przyjście ptaszyska razem z tą całą rzgowsko-łódzką bandą nieudaczników...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775331 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.