Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 21:00
Podziękujmy panu Ptakowi za trenera Panika i "super" piłkarzy z Brazylii... Brawo dla Matlaka, Kazmierczaka i Lilo, bo oni jedyni próbowali coś zrobić na tym boisku. Reszta bez komentarza.
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 22:17
jako kibice nie, ale sam pomysl jest obciachowy :/ i jakos nie usmiecha mi sie sluchac w BBC np. reportazy zatytuowanych " glupota w Szczecinie "
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 22:39
Toż to jest profanacja i zbeszczeszczenie nazwy i logo POGOŃ SZCZECIN. Banda kurwa kretynów i baranów rodem z Brazylii to robi. Panik też niewiele może zrobić z taką grupą. Gra tym co ma do dyspozycji; chociaż mógłby to jakoś poustawiać. Ciekaw jestem i śmieje się z tego; ale jeśli byłoby to możliwe to sam wykładam 400zł na złożenie pozwu do sądu na A.Ptaka. Ten facet swoją polityką transferową tak jak napisałem wcześniej profanuje i zbeszczeszcza to co przez tyle lat było święte czyli POGOŃ SZCZECIN. To jest taki przykład i tak według mnie to wygląda jakby ktoś mojej ukochanej osobie a już zmarłej zniszczył pomnik na cmentarzu. Nieprawdopodobne a jednak prawdziwe! Pozdro
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 22:40
Dlaczego uparlisice sie na tego Panika, co on ma zrobic? z takimi piłkarzami u ktorych za grosz ambicji. Ja powiem tak: Ptak nie zrobil nigdzie dobrej druzyny, i nei zrobi w Szczecinie. Tanio sciagnol Wagnera ktory sobie nie poradzil, teraz go sprzeda drozej tak samo Cleison Batata 2.
Dlaczego uparlisice sie na tego Panika, co on ma zrobic? z takimi piłkarzami u ktorych za grosz ambicji. Ja powiem tak: Ptak nie zrobil nigdzie dobrej druzyny, i nei zrobi w Szczecinie. Tanio sciagnol Wagnera ktory sobie nie poradzil, teraz go sprzeda drozej tak samo Cleison Batata 2.
Mundek masz racje bo jak można drygować bandą debili z jakiejś brazylijskiej plaży. Ale do h..a pana trzeba to jakoś poustawiać a nie przy stanie 0:3 wpuszczać obrońców. Wałkujemy ciągle tą brazilianę; lecz to chyba Nasz jedyny pożytek z tego że mamy co pisać; bo i tak i tak huj z tego bedzie!
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 22:56
Też bym już dał spokój Panikowi(mierny z niego treneżyna to fakt) - z gówna bata nie ukręcisz. Ptak za nasze pieniądze bawie się w Football Managera na żywo. Dopoki w tym mieście nie bedzie jakiś sensownych ludzi we władzach potrafiących sciagnąć logicznego sponsora to bedziemy skazani na takich fikołków jak Ptak. Mozna mówic o miłości do barw ale ile czasu my, kibice możemy znosic upokorzenia i podśmiechujki różnych leszczy przez to że Ptak ma jaks chorą koncepcje budowy drużyny (chociaż to co on robi to zwykłe tanio kupić drogo sprzedac, huj z wynikami i kibicami). Gdyby tu była taka drużyna jak chociażby Zaglebie Lubin która ociera się o puchary to na stadionie na kazdym meczu byłoby po 15-17 tys. ludzi. Tylko, że do tego trzeba dobrego sponsora i sensownych władz miejskich. A narazie z emocji piłkarskich to chyba tylko Liga Mistrzów i Mistrzostwa Świata nam zostały bo dla Pogoni to kolejny zmarnowany sezon i ligowa szarzyzna......
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 22:57
No ale przypomnijcie sobie jak było jak Panik pracował jeszcze wcześniej w Pogoni no ale też racja przecież Panik za nich nie gra tylko te oszołomy grają a jak zobaczyłem te bramki na spokojnie w c+ to widać że nasza obrona to spała wtedy..
A co zrobił z takimi jak Divecki,Kuchar,Kasprak(to chyba jego wynalzki byłymniemam?)
Co zrobił w Lechu Poznan? Co zrobil w zeszłym sezonie w Pogoni??
Może też miał takich złych piłkarzy jak dzisiaj?
Okazuje się że żli nie byli!! Divecki(strzela bramki w I lidze czeskiej)
Magdoń,Parzy,Moskalewicz,Pilarz,Michalski,Trałka,Fabiniak,Łabedzki,Kowal są podstawowymi zawodnikami swoich nowych drużyn i do tego bardzo chwaleni!
Czy z tych graczy dobry trener nie potrafiłby zrobić drużyny?Przepraszam!!Czy z tych graczy trener nie zrobił by drużyny?
Może to dobry i pracowity człowiek.Może zaangażowany do reszty w to co robi.Jako trener jest to jednak kompletne ....0.
Po sezonie okaże się że kilku z nich znowu trafi do innych klubów i nagle objawienie!!dobrze ustawieni,zmotywowani i trenowani zaczną grać na miarę predyspozycji i możliwości.
Życzę tego szczególnie Grzelakowi który ma talent ale jak ktoś go wpuszcza na lewą obrone na 25 min. przed końcem meczu(Korona) lub zdejmuje z boiska, bo przy wyniku 0:1(Amica)ośmilił sie atakowac na bramkę przeciwnika to narawdę nie mam pytań.Zresztą wg.Panica ma lepszych na boisku(gdzie dzisiaj był Grzelak?/)to o czym mowa.
Ostatnio edytowany przez: fenster, 15 kwietnia 2006, 23:21 [2 raz(y)]
Panik tez nie stworzyl nigdy dobrej druzyny wiec czemu mielibysmy go tez nie krytykowac? Podobnie jak nasi pilkarze - nie ma 1ligowych umiejetnosci.
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 23:17
Ja ci walne riposte za Mundka. Divecky byl zapchaj dziura, gral tam gdzei nie bylo zawodnika, a on wypracowywal bramki. Zgrywal glowa, strzelil też bramki. teraz strzela dla Marilal. Co zrobil w Lechu przygotwal zawodnikow do sezonu tak ze Michniewicz aż go chwalil!. Czlowieku a jakbys wiedzial ze maja cie zastapic brazylijczycy i dostaniesz wolna reke to bys gral super? Oni też wszyscy nie mieli checi grania bo wiedzieli co ich czeka. Trałka to ten co go chwala. Pilarz też sie przeprowadza nie mogl dac sobie rady w GKS. Jedynie Magdoń ztych wszystkic, i to nie Panik ich wywalil ale PTAK!!! Kowala i Ola Pilarza....
Ja ci walne riposte za Mundka. Divecky byl zapchaj dziura, gral tam gdzei nie bylo zawodnika, a on wypracowywal bramki. Zgrywal glowa, strzelil tesz bramki. teraz strzela dla Marilal. Co zrobil w Lechu przygotwal zawodnikow do sezonu tak ze Michniewicz asz go chwalil!. Czlowieku a jakbys wiedzial ze maja cie zastapic brazylijczycy i dostaniesz wolna reke to bys gral super? Oni tesz wszyscy nie mieli checi grania bo wiedzieli co ich czeka. Trałka to ten co go chwala. Pilarz tesz sie przeprowadza nie mogl dac sobie rady w GKS. Jedynie Magdoń ztych wszystkic, i to nie Panik ich wywalil ale PTAK!!! Kowala i Ola Pilarza....
Co ty człowieku prawisz??Divecki strzelal bramki?Mówisz o tych dwóch(w zasadzie jednej bo ta pierwsza z Lechem to raczej Piątka) przez cały sezon!!!Przez wiekszośc sezonu grał jako wysuniety napastnik!Ile oni w tamtym sezonie ich zdobyli że je wypracowywał?
Michniewicz go chwalił?W tamtym sezonie Lech nieomal nie spadł z ligi!!!Popytaj kibiców Lecha co o nim sądzą.
Kolejna bzdura..cyt.Człowieku jak bys wiedział że mają cie zastąpić brazylijczycy.... .Przepraszam ale Ptak nieoficjalnie mowil o tym pod koniec sezonu kiedy już dawno było wiadomo że ta drużyna gra antyfutbol i pałeta sie w drugiej polowie tabeli więc brak ambicji mógłby dotyczyć dopiero ostatków tamtego sezonu.Zawodnik który wie ze musi sobie szukac nowej drużyny wcale nie odpuszcza bo nikt by go nie zatrudnił-to tak przy okazji.
Każdego trenera bronia wyniki a on ich nie ma i to bynajmniej nie od momentu przyjścia armady brazylijczyków.
p.s.i to nie Panik ich wywalil ale PTAK!!! Kowala i Ola Pilarza....[/cytat]
Co ma do rzeczy kto ich wywalil?Nie czytasz ze zrozumieniem.Miał ich i teraz graja gdzie indziej grając lepiej. cytuje z innego forum:Trzecia bramke dla Slaska zdobył nie kto inny jak Marek Kowal Pierwsza bramka padła z rzutu karnego po faulu na... Kowalu.W spotkaniu zagrali tez Celeban i Bugaj.
Wczoraj wyrównujaca bramke dla Arki zdobył - Moskalewicz.Hiszpański menedżer Raul Diaz twierdzi, że mógłby znaleźć drugoligowe kluby z Hiszpanii, które zatrudniłyby Michała Łabędzkiego i Bogusława Wyparłę z Łódzkiego KS.
Diaz oglądał środowe spotkanie piłkarzy ŁKS-u z Ruchem Chorzów i był pod wrażeniem gry obu łódzkich zawodników.
Ostatnio edytowany przez: fenster, 16 kwietnia 2006, 00:30 [2 raz(y)]
Dlaczego uparlisice sie na tego Panika, co on ma zrobic? z takimi piłkarzami u ktorych za grosz ambicji. Ja powiem tak: Ptak nie zrobil nigdzie dobrej druzyny, i nei zrobi w Szczecinie...
Uparliśmy się na tego Panika, ponieważ:
- nigdy gdy był trenerem Pogoń nie grała ona ciekawej piłki,
- wystawia do składu nie najlepszych piłkarzy ale tych, którym karze grać Ptak więc jak może miec autorytet w drużynie gdy niekoniecznie grają w niej najlepsi?,
- bo nie jest trenerem (nie decyduje o składzie) a tylko przydupasem Ptaka,
- bo nie ma pomysłu na grę,
- bo nie umie kompletnie zmotywować drużyny i wyzwolić w graczach chociaz odrobiny ambicji i woli walki
- bo nie przyznaje się do odpowiedzialności za grę i wyniki drużyny tylko szuka winy u innych i w przyczynach obiektywnych,
- bo ........
A poza tym nie ma odwagi cywilnej, żeby przyznać się do własnych błędów. Weźmy przykład Kurasa, który po kilku porażkach sam podał się do dymisji bo uważa, że albo nie nadaje się do prowadzenia drużyny albo nie może z nią więcej osiągnąć, albo już wyczerpał tam swoje możliwości jako trener i nic więcej nie potrafi z nich wykrzesać lub może uznał, że tylko nowy trener może np.dotrzeć do zawodników. I taką decyzję trzeba przyjąć z uznaniem. A Panik co? Po serii kompromitujących meczów twierdzi, że nadal bedzie prowadził drużynę bo podjął się tego zadania. Ale widać wyraźnie, że zadanie prowadzenia drużyny pierwszoligowej znacznie go przerasta.
I za ten brak krytycznej samooceny przede wszystkim mam do Panika pretensje.
Podziękujmy panu Ptakowi za trenera Panika i "super" piłkarzy z Brazylii... Brawo dla Matlaka, Kazmierczaka i Lilo, bo oni jedyni próbowali coś zrobić na tym boisku. Reszta bez komentarza.
Matlak, Kaźmierczak. Lilo, Elton. Edi i Wiliam zasluzyli na podziekowanie za ambitna gre. Reszta slabizna i brak ambicji...
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 23:55
Może się myle ,ale na 90 % jestem przekonany,że mecze z GKS Bełchatów i Groclinem były odpuszczone.
Walka o utrzymanie,a Ptak kręci lody,bo i tak pozostała nam tylko gra o pietruchę i nic więcej.
Panik to ciota.Wiadomo,ale z drugiej strony jaki trener zrobi tutaj karierę ,skoro nie odpowiada on za polityke transferową i wszystko ma narzucone z góry?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768806646 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.