Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7869 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 16:12
Zastanawiam czy nie wybrać się jutro o 10 z aparatem na stadion.
Trawkama być o 10, ale układana będzie doperio za kilka dni...

Ostatnio edytowany przez: Plum, 20 lutego 2006, 16:50 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 17:45

Zbylu napisał:  
o 15.00 pracowalo 3 ludzi+koparka a wokol stadionu duzo wiecej ludzi.Co Oni odpierdalaja?!!!

po 17 spychacz nie pracowal, klient cos przy nim robil [zepsul sie?]
row od niskiej do polowy zasypany. panowie napieraja lopatami w zabojczym wrecz tempie....

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 18:35
Jeździli tymi spychaczami ale nie wiem czy zasypali już do końca , około godziny 17 jeszcze nie był zasypany pas od krytej trybuny

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 20:49
Za pietnascie 21 a swiatlo sie pali... Kurwa teraz beda siedzieli cala noc zamiast normalnie pracowac w dzien!

Kto nie pije ten donosi....
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 20:57
OMG niech pracuja nawet o 5 rano, jak pracuja zle jak nie pracuja tez zle - jak Wam dogodzic ? :x

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 21:12

eF^ napisał:  
OMG niech pracuja nawet o 5 rano, jak pracuja zle jak nie pracuja tez zle - jak Wam dogodzic ? :x

Omgg.... Mu nie o to chodzilo, ze to zle, ze pracuja w nocy ale.... jak caly dzien sie opier***ja to w nocy tez sie beda opi***lac a kto zaplaci za prad??? Bezsensu, przepracowali by dzien jak nalezy a nie bede jeszcze przy swietle sie obijac... Profesjonalizm tej firmy przeraza mnie...

Ps. Meczu z ZAglebiem na bank nie bedzie!!! a jak dziwnym trafem trawa sie ukorzeni w tydzien i kilka dni to bedzie maniana starszna zapewne... niehc miasto lepiej patrzy na gwaranzje na ta trawe.... bo sie okaze, ze wycyckaja miasto po calosci...:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Pabelo
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 21:44
światło jeszcze się pali

racaFlaga PogoniPOGOŃ SZCZECINFlaga Pogoniraca
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 22:14
potwierdzma jupitery palily sie do 22...... moze robole sobie w pilke grali ?

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 23:04
Moze sie uda :)i zagraja ten mecz ;]

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
kosmos22
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 23:31

JuN napisał:  

pewnie chłopaki troszke wypiły po skończonej pracy i zapomnieli wyłączyć,,,jeszcze pare dni temu mówiono że trawka ma przyjechać we wtorek teraz okazuje się że przyjedzie ale dopiero za pare dni a ten ich boss pierdzieli że w ciągu jednego dnia rozłoża trawe w Poznaniu kładli 4 dni a te żółwie chcą położyć w jeden dzień ale ktoś sciemnia

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 07:31

JuN napisał:  

"robole"? Troche to nie ładnie brzmi...Mi też ta cała sytuacja z murawą się nie podoba ale nie trzeba od razu takim słownictwem. JuN? Nie wiem co porabiasz na codzień ale myśle, że jak ktoś Cię tak nazwał też nie byłbyś zadowolony...
Pozdro

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 07:56

oczko82 napisał:  

JuN napisał:  

"robole"? Troche to nie ładnie brzmi...Mi też ta cała sytuacja z murawą się nie podoba ale nie trzeba od razu takim słownictwem. JuN? Nie wiem co porabiasz na codzień ale myśle, że jak ktoś Cię tak nazwał też nie byłbyś zadowolony...
Pozdro

moze i nie bylo to na miejscu ale....
cale operacja kosztowatuje ponad 2 mln zl.... a bedac na stadionie dosc czesto widze ze pracuje 5-6 osob
w tym 2 pali szlugi, jeden pije kawe, jeden sie opiera o lopate, inny fazuje sobie jezdzac spychaczem i jak to mozna nazwac ?
nie pracuje na codzien poniewaz nie mam potrzeby ale to przeciez nie ma znaczenia,
gdyby taka sytuacja nie miala miejsca przeciez wcale bym sie nie odzywal w ten sposob w tym temacie, tylko pisal w samym superlatywach
w poznaniu zaczeto praktycznie w tym samym okresie budowac murawe, a skonczono juz dawno dawno temu

jezeli ktos poczul sie urazony przez slowo robol to sorry

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 08:46

JuN napisał:  

oczko82 napisał:  

JuN napisał:  

Pozdro

moze i nie bylo to na miejscu ale....
cale operacja kosztowatuje ponad 2 mln zl.... a bedac na stadionie dosc czesto widze ze pracuje 5-6 osob
w tym 2 pali szlugi, jeden pije kawe, jeden sie opiera o lopate, inny fazuje sobie jezdzac spychaczem i jak to mozna nazwac ?
nie pracuje na codzien poniewaz nie mam potrzeby ale to przeciez nie ma znaczenia,
gdyby taka sytuacja nie miala miejsca przeciez wcale bym sie nie odzywal w ten sposob w tym temacie, tylko pisal w samym superlatywach
w poznaniu zaczeto praktycznie w tym samym okresie budowac murawe, a skonczono juz dawno dawno temu

jezeli ktos poczul sie urazony przez slowo robol to sorry

Spoko. Wiesz ja nie jestem pracownikiem(na szczęście) tej firmy. Napisałem ogólnie, że tak nie powinno się mówić. Można pisać, mówić negatywnie o czymś. Ale obrażanie dużej większości pracowników fizycznych, którzy naprawdę charują(czasem całe dnie-no może nie ta ekpia na stadionie, ale zawsze się znajdzie czarna owca)jest nie na miejscu. A co do "pracy" tych ludzi......hmmm Może jaka płaca taka praca. Ale oczywiście nie zmienia to faktu, że ta murawa już powinna być dawno położona! Można było urzyć dmuchaw i namiotu...Takie praktyki się stosuje, może nie w tej branży ale jednak. Jednym słowem dla mnie ta firma "czarna architektura" powinna za to co się dzieje ODPOWIEDZIEĆ! Z księżyca nie spadli chyba, że zima w Polsce trwa jakoś tak od grudnia do końca lutego(?) Firma nie kompetentna!
Jeszcze raz pozdro

ps. chociaż zrozumiałeś moją uwagę...Dzięki

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 16:40
Wie ktoś może czy dzieje sie coś na stadionie z tą " powstająca w EXPRESOWYM tepie niczym japonski Shinkasen trawa"???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 16:54

PogonFan napisał:  
Wie ktoś może czy dzieje sie coś na stadionie z tą " powstająca w EXPRESOWYM tepie niczym japonski Shinkasen trawa"???

bylem na stadionie, troche sie roboty ruszyly, wyslalem Maćqowi zdjecia takze pozniej beda:)

100% PD
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 17:53
....na stadionie sie swieci .....

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 18:03
Ja byłem o 16 w porównaniu do soboty jak byłem to rzucili na pierwsza warstwe piachu jaką niebieska powłoke i juz prawie cała ja zasypali druga warstwa piachu .
Trawki Holenderskiej nie widziałem

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 18:04
Oni chyba chca ta trawe podgrzac swiatlem jupiterow. Co z tego, ze sie swieci, skoro tak malo osob przy tym pracuje i raczej sie nie przemeczaja. Nieudolnosc miasta spowodowala opoznienie przetargu, wybor amatorskiej firmy i wyscig z czasem. Niemcy, ktorych oferta byla bodajze o kilkaset zlotych nizsza, pewnie juz by konczyli (maja lepszy sprzet, organizacje i fachowcow) i nie bylo by calego zamieszania.

PZPN meczow nie przelozy, zagramy poza Szczecinem. Antonio bedzie mial wytlumaczenie, ze cala ta sytuacja ujemnie wplynela na runde i trzeba uznac ja za przejsciowa, a wyniki przyjda jesienia.

1948
szakal_jr
Kibic
Na forum od 8953 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 18:39
niemcy chcieli zrobic murawe za 2.7 a warszawiacy za 2.9 wygrali tylko dlatego ze zmienil sie kurs euro i wadium ktore wplacili niemcy zmalalo z dnia na dzien o kilka set zlotych ( tam chozilo o wadium cos okolo 170 tys pln )...

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 18:52
jupitery sie sie pala .. wiec cos robia

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815318 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005