po 17 spychacz nie pracowal, klient cos przy nim robil [zepsul sie?]
row od niskiej do polowy zasypany. panowie napieraja lopatami w zabojczym wrecz tempie....
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Omgg.... Mu nie o to chodzilo, ze to zle, ze pracuja w nocy ale.... jak caly dzien sie opier***ja to w nocy tez sie beda opi***lac a kto zaplaci za prad Bezsensu, przepracowali by dzien jak nalezy a nie bede jeszcze przy swietle sie obijac... Profesjonalizm tej firmy przeraza mnie...
Ps. Meczu z ZAglebiem na bank nie bedzie a jak dziwnym trafem trawa sie ukorzeni w tydzien i kilka dni to bedzie maniana starszna zapewne... niehc miasto lepiej patrzy na gwaranzje na ta trawe.... bo sie okaze, ze wycyckaja miasto po calosci...
pewnie chłopaki troszke wypiły po skończonej pracy i zapomnieli wyłączyć,,,jeszcze pare dni temu mówiono że trawka ma przyjechać we wtorek teraz okazuje się że przyjedzie ale dopiero za pare dni a ten ich boss pierdzieli że w ciągu jednego dnia rozłoża trawe w Poznaniu kładli 4 dni a te żółwie chcą położyć w jeden dzień ale ktoś sciemnia
"robole"? Troche to nie ładnie brzmi...Mi też ta cała sytuacja z murawą się nie podoba ale nie trzeba od razu takim słownictwem. JuN? Nie wiem co porabiasz na codzień ale myśle, że jak ktoś Cię tak nazwał też nie byłbyś zadowolony...
Pozdro
moze i nie bylo to na miejscu ale....
cale operacja kosztowatuje ponad 2 mln zl.... a bedac na stadionie dosc czesto widze ze pracuje 5-6 osob
w tym 2 pali szlugi, jeden pije kawe, jeden sie opiera o lopate, inny fazuje sobie jezdzac spychaczem i jak to mozna nazwac ?
nie pracuje na codzien poniewaz nie mam potrzeby ale to przeciez nie ma znaczenia,
gdyby taka sytuacja nie miala miejsca przeciez wcale bym sie nie odzywal w ten sposob w tym temacie, tylko pisal w samym superlatywach
w poznaniu zaczeto praktycznie w tym samym okresie budowac murawe, a skonczono juz dawno dawno temu
jezeli ktos poczul sie urazony przez slowo robol to sorry
potwierdzma jupitery palily sie do 22...... moze robole sobie w pilke grali ?
"robole"? Troche to nie ładnie brzmi...Mi też ta cała sytuacja z murawą się nie podoba ale nie trzeba od razu takim słownictwem. JuN? Nie wiem co porabiasz na codzień ale myśle, że jak ktoś Cię tak nazwał też nie byłbyś zadowolony...
Pozdro
moze i nie bylo to na miejscu ale....
cale operacja kosztowatuje ponad 2 mln zl.... a bedac na stadionie dosc czesto widze ze pracuje 5-6 osob
w tym 2 pali szlugi, jeden pije kawe, jeden sie opiera o lopate, inny fazuje sobie jezdzac spychaczem i jak to mozna nazwac ?
nie pracuje na codzien poniewaz nie mam potrzeby ale to przeciez nie ma znaczenia,
gdyby taka sytuacja nie miala miejsca przeciez wcale bym sie nie odzywal w ten sposob w tym temacie, tylko pisal w samym superlatywach
w poznaniu zaczeto praktycznie w tym samym okresie budowac murawe, a skonczono juz dawno dawno temu
jezeli ktos poczul sie urazony przez slowo robol to sorry
Spoko. Wiesz ja nie jestem pracownikiem(na szczęście) tej firmy. Napisałem ogólnie, że tak nie powinno się mówić. Można pisać, mówić negatywnie o czymś. Ale obrażanie dużej większości pracowników fizycznych, którzy naprawdę charują(czasem całe dnie-no może nie ta ekpia na stadionie, ale zawsze się znajdzie czarna owca)jest nie na miejscu. A co do "pracy" tych ludzi......hmmm Może jaka płaca taka praca. Ale oczywiście nie zmienia to faktu, że ta murawa już powinna być dawno położona! Można było urzyć dmuchaw i namiotu...Takie praktyki się stosuje, może nie w tej branży ale jednak. Jednym słowem dla mnie ta firma "czarna architektura" powinna za to co się dzieje ODPOWIEDZIEĆ! Z księżyca nie spadli chyba, że zima w Polsce trwa jakoś tak od grudnia do końca lutego(?) Firma nie kompetentna!
Jeszcze raz pozdro
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 18:03
Ja byłem o 16 w porównaniu do soboty jak byłem to rzucili na pierwsza warstwe piachu jaką niebieska powłoke i juz prawie cała ja zasypali druga warstwa piachu .
Trawki Holenderskiej nie widziałem
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 18:04
Oni chyba chca ta trawe podgrzac swiatlem jupiterow. Co z tego, ze sie swieci, skoro tak malo osob przy tym pracuje i raczej sie nie przemeczaja. Nieudolnosc miasta spowodowala opoznienie przetargu, wybor amatorskiej firmy i wyscig z czasem. Niemcy, ktorych oferta byla bodajze o kilkaset zlotych nizsza, pewnie juz by konczyli (maja lepszy sprzet, organizacje i fachowcow) i nie bylo by calego zamieszania.
PZPN meczow nie przelozy, zagramy poza Szczecinem. Antonio bedzie mial wytlumaczenie, ze cala ta sytuacja ujemnie wplynela na runde i trzeba uznac ja za przejsciowa, a wyniki przyjda jesienia.
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 21/02/2006 18:39
niemcy chcieli zrobic murawe za 2.7 a warszawiacy za 2.9 wygrali tylko dlatego ze zmienil sie kurs euro i wadium ktore wplacili niemcy zmalalo z dnia na dzien o kilka set zlotych ( tam chozilo o wadium cos okolo 170 tys pln )...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815318 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.