Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 05/02/2005 22:22
Wyprawa do Polic juz nie na moje stare kosci, wypizdzialo nas ostro, ale bylismy .
Olo dwoil sie i troil i to doslownie bo dwoch zawodnikow gralo z 9 (miedzy innymi Olo )
Hitem meczu byl tekst kogos z sztabu szkoleniowego Chemika. Zawodnik podchodzi do rzutu wolnego a ten sie drze "strzelaj po krotkim... albo po dlugim" co wywolalo salwy smiechu, bo doradca zajebisty z niego .
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 06/02/2005 22:49
nie wiem czy to Boniek - jakis nie podobny , byl tam jakis gosciu z tylku siedzial i darl sie co jakis czas "gdzie ta Pogon", naewt jak wygrywali juz dwa zero, to moze o tego chodzi. Natomiast tamten stal razem z sztabem szkoleniowym Chemika i darl sie jak trener, a moze to byl Boniek...
Szczecinska Brac
nie wiem czy to Boniek - jakis nie podobny , byl tam jakis gosciu z tylku siedzial i darl sie co jakis czas "gdzie ta Pogon", naewt jak wygrywali juz dwa zero, to moze o tego chodzi. Natomiast tamten stal razem z sztabem szkoleniowym Chemika i darl sie jak trener, a moze to byl Boniek...
Boniek to taki wysoki w okularach i wygląda troche jak niedorozwinięty (szkoda ze obrazek ktory dalem niedziala bo wygląda naprawde śmiesznie)
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 07/02/2005 11:25
Nieźle (mimo słabych rywali) idzie Portowcom w sparingach! Właśnie ściągnąłem sobie bramki z meczu z Odrą Chojną z oficjaliki. 1-sza klasa ta bramka na 2-0 Kazimierczaka!
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 11/02/2005 20:55
"Mecz rozegrany zostanie 50 kilometrów na południe od Sao Paulo", 3 dni pozniej "Przebycie 250 km zamiast planowanych trzech godzin zajęło pięć"
zrodlo oczywiscie OFI
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.