A kto Ci powiedzial ze jestem prawdziwym kibicem ? Ty sie czlowieku lepiej opanuj Jestem poprostu zwyklym, obiektywnym kibicem i nic wiecej. I zalezy mi na tym jedynie zeby Pogon grala ladnie dla oka oraz ambitnie ( fakt ze Olo jest bardzo ambitnym zawodnikiem ale sama ambicja nie wystarczy ).
I wcale nie musze jezdzic na wyjazdy i tyle. A zreszta co Cie obchodzi ?
P.S. Forum jest po to zeby i tylko wylacznie pisac albo pesymistyczne albo optymistyczne posty ? Nie kmine tego.
Ostatnio edytowany przez: LeOnik, 13 stycznia 2005, 01:12 [1 raz(y)]
W sumie masz racje, ale pamietajmy ze MEDIA czesto klamia - wiec TAK NAPRAWDE to nikt z NAS niewie co sie dzieje miedzy Olo a Ptakiem - jak narazie do tej pory raz klub raz Olo a raz media - wszystko kreca. Oczywiscie jest jedno wiadomo ze chca rozwiazac z nim chamsko umowe - to jest FAKT i rzeczywiscie tu stoje po stronie Olo, ale z drugiej strony - on pokazal na boisku jedynie wielka walecznosc no i poza tym pare ladnych asyst ale mysle ze od ofensywnego pomocnika mozemy wiecej sie spodziewac, generalnie jestem za tym zeby Olo pozostal w Pogoni ale tylko na normalnych warunkach jak inni maja w Pogoni a nie 10tys zl za WEJSCIOWKE ( to jest totalna kpina ).
Wiem ze wielu z Was zalezy na tym zeby to byla prawdziwa Pogon, zeby bylo jak najwiecej akcentow ale pamietajmy ze Pogon z szczecinskimi akcentami ale z beznadziejna gra - nie przynosi chluby.
A co z Drumlakiem ? Tez mi sie wydaje ze bardzo podobnie rozstal z Pogonia - a wielu z Was wyzywa od niewiadomo czego.. a co jesli on ma racje ze rzeczywiscie Ptak go chamsko wywalil ?
Jedynie moge podac jeden blad jaki najwiekszy popelnil Ptak do tej pory - wywalenie Dalke - niestety, to akurat go przeroslo - i mu za to nie wybaczam, ale mam nadzieje ze zbuduje normalna Pogon na normalnych zasadach. "Nie od razu Rzym sie zbudowano".
A jezeli rzeczywiscie odejdzie BEZ SUKCESOW to wtedy WAM WSZYSTKIM NAPISZE ze poprostu MIELISCIE RACJE
I to bylo na tyle.
P.S.
Jestem i tylko i wylacznie O B I E KT Y W N Y !
A kto Ci powiedzial ze jestem prawdziwym kibicem ? Ty sie czlowieku lepiej opanuj Jestem poprostu zwyklym, obiektywnym kibicem i nic wiecej. I zalezy mi na tym jedynie zeby Pogon grala ladnie dla oka oraz ambitnie ( fakt ze Olo jest bardzo ambitnym zawodnikiem ale sama ambicja nie wystarczy ).
P.S. Forum jest po to zeby i tylko wylacznie pisac albo pesymistyczne albo optymistyczne posty ? Nie kmine tego.
Jak dla mnie pierdolisz głupoty i tyle, nie znasz się i piszesz to coś....Jesteś zwykłym kibicem? To twoje zdanie gówno się liczy KROPA!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 13/01/2005 10:49
Leonik mam pytanie jakas bys wolal Pogoń:1-za czasow Jaskulskiego,Dymkowskiego,Kurasa,Benesza,Majdana,Stolarczyka walczaca rok w rok o utrzymanie czy 2-obecna Pogoń ktora ze Szczecinem ma nie wiele wspolnego,ktora stoi pod dyktatura Ptakow ale walczy o wyzsze cele...Dla mnie nawet liga nie jest wazna fajnie ze sa w 1 ale w 2 jak by byli tez bym sie cieszyl,chyba ze patrzysz tylko na poziom sportowy...
Leonik mam pytanie jakas bys wolal Pogoń:1-za czasow Jaskulskiego,Dymkowskiego,Kurasa,Benesza,Majdana,Stolarczyka walczaca rok w rok o utrzymanie czy 2-obecna Pogoń ktora ze Szczecinem ma nie wiele wspolnego,ktora stoi pod dyktatura Ptakow ale walczy o wyzsze cele...Dla mnie nawet liga nie jest wazna fajnie ze sa w 1 ale w 2 jak by byli tez bym sie cieszyl,chyba ze patrzysz tylko na poziom sportowy...
Leonikiem nie jestem, ale chciałem zauważyć, że wspomniana przez Ciebie ekipa z dawnych lat była naprawdę liczącą się siłą w polskiej lidze - co by nie mówić, każdy z wymienionych graczy był indywidualnością wybijającą się z ligowej szarzyzny. Teraz sytuacja jest zupełnie inna - drużyna złożona z graczy z naszego regionu grałaby nie miałaby szans nawet w II lidze... No bo jakie indywidualności mamy w regionie? Mikułę? Sikorskiego? Gajewskiego? Kinczela? Gunię? Lol...
Jesteś zwykłym kibicem? To twoje zdanie gówno się liczy KROPA!
Pamiętaj że nie każdy chodzący na Pogoń jest fanatykiem , tylko zwykłym kibicem lubiącym sport (niestety ci drudzy są w zdecydowanej większosci co pokazały czasy psa Gondora...) i należy to uszanować ...
pozdro
Myśle że temat w tym momencie temat powinien się zakończyć ,dalsza rozmowa poza rozmywaniem go nie doprowadzi do niczego dobrego. Racjonalnie rzecz biorąc niewiadomo kto mówi prawde Ptak czy Olo a wiadomo natomiast że wiecej kibicow stanie po stronie Moskalewicza. Forumowe żale napewno nie wpłyną na decyzje Ptaka która wydaje sie być nieodwracalna. Napewno Olgierd miał jakiś tam wpływ na gre zespołu i był jego walecznym punktem pamiętajmy jednak że piłkaż ten już jest u kresu swojej kariery i wszystko na to wskazuje że Pogoń była jego ostanim klubem szkoda tylko że w ten sposob sie z nią rozstał...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
WIADOMO ze wobec niego potraktowano CHAMSKO, to wiadomo, ale jezeli ma sie zachowac jako prawdziwy Pogoniarz to niech ODEJDZIE Z SZACUNKIEM I Z GODNOSCIA ! To go bede wtedy podziwial.. jak narazie teraz jest na rowni z Ptakiem takim samym kretaczem i tyle
A co to za szacunek i godność dać się zgnoić PtakowiJestem ciekawa czy Ty będąc w jego sytuacji odszedłbyś w momencie,kiedy facet przypisuje Ciróżne niestworzone rzeczy....Bo ja bym nie odeszła, wlaczyłabym do końca o swoje tym bardziej jeśli miałabym racje!! Jakiś idiota podpisał z nim taki a nie inny kontrakt, trzech kolejnych "idiotów" widziało go w podstawowym składzie w każdym meczu, jakiś idiota zaproponował mu takie warunki.Potraktujmy sprawe bardzo rzeczowo....Pogoń, jak podkreśla Ptak to firma, OLO jest jej pracownikiem. Gdyby ktoś podpisał z Tobą taka umowę o pracę z własnej i nie przymuszonej woli.Jestem przekonana , że też chiałbyś aby została ona respektowana....Więc nie pieprz farmazonów o podziwianiu, tym bardziej o braku honoru lub szacunku, bo w tym momencie o braku honoru może mówić Ptactwo ich świta....
W sumie masz racje, ale pamietajmy ze MEDIA czesto klamia - wiec TAK NAPRAWDE to nikt z NAS niewie co sie dzieje miedzy Olo a Ptakiem - jak narazie do tej pory raz klub raz Olo a raz media - wszystko kreca. Oczywiscie jest jedno wiadomo ze chca rozwiazac z nim chamsko umowe - to jest FAKT i rzeczywiscie tu stoje po stronie Olo, ale z drugiej strony - on pokazal na boisku jedynie wielka walecznosc no i poza tym pare ladnych asyst ale mysle ze od ofensywnego pomocnika mozemy wiecej sie spodziewac, generalnie jestem za tym zeby Olo pozostal w Pogoni ale tylko na normalnych warunkach jak inni maja w Pogoni a nie 10tys zl za WEJSCIOWKE ( to jest totalna kpina ).
Wiem ze wielu z Was zalezy na tym zeby to byla prawdziwa Pogon, zeby bylo jak najwiecej akcentow ale pamietajmy ze Pogon z szczecinskimi akcentami ale z beznadziejna gra - nie przynosi chluby.
A co z Drumlakiem ? Tez mi sie wydaje ze bardzo podobnie rozstal z Pogonia - a wielu z Was wyzywa od niewiadomo czego.. a co jesli on ma racje ze rzeczywiscie Ptak go chamsko wywalil ?
Jedynie moge podac jeden blad jaki najwiekszy popelnil Ptak do tej pory - wywalenie Dalke - niestety, to akurat go przeroslo - i mu za to nie wybaczam, ale mam nadzieje ze zbuduje normalna Pogon na normalnych zasadach. "Nie od razu Rzym sie zbudowano".
A jezeli rzeczywiscie odejdzie BEZ SUKCESOW to wtedy WAM WSZYSTKIM NAPISZE ze poprostu MIELISCIE RACJE
I to bylo na tyle.
P.S.
Jestem i tylko i wylacznie O B I E KT Y W N Y !
Z calym szacunkiem ale naprawde zal mi takich ludzi jak Ty......z takimi pogladami ze wolisz Pogon bez Szczecinskich akcentow ale walczaca o najwyzsze cele. Powiem ci tylko ze swojej strony ze te mecze ktore na zawsze pozostana mi w pamieci to nie te kiedy gralismy za Bekdasa o wicemistrza tylko te miedzy innymi z sezonu 96/97 czy z sezonu 98/99 kiedy gralo sie o utrzymanie w lidze a w skladzie tacy zawodnicy jak :Miazek, Studzinski.Kuras, Mandrysz,Dymkowski, Moskalewicz, Majdan, Jaskulski. coz ale czego od Ciebie wymagac skoro jestes tylko zwyklym kibicem.
Co do Drumlaka to bylo to juz poruszane chyba z tysiac razy ze nie chodzi tutaj o to ze odszedl z zespolu tylko o to ktory klub potem wybral oraz towarzyszace potem temu jego zachowania i wypowiedzi!
Odnosnie Moskalewicza to przepraszam powiedz mi KTO PODPISAL KONTRAKT W KTORYM BYL PUNKT O 10 TYSIACACH ZA WEJSCIE?? zdaje sie ze PTAK wiec niech sie teraz nie kompromituje powolujac sie zarowno na ten punkt jak i na rzekomy brak goli. z mojej strony tyle. Bez Pozdro !
a ty kurwo jezdzisz na wyjazdy ze pierdolisz farmazon ?! co robisz w tym kierunku cieciu ?!?
Jesteś zwykłym kibicem? To twoje zdanie gówno się liczy KROPA!
Pamiętaj że nie każdy chodzący na Pogoń jest fanatykiem , tylko zwykłym kibicem lubiącym sport (niestety ci drudzy są w zdecydowanej większosci co pokazały czasy psa Gondora...) i należy to uszanować ...
pozdro
Myśle że temat w tym momencie temat powinien się zakończyć ,dalsza rozmowa poza rozmywaniem go nie doprowadzi do niczego dobrego. Racjonalnie rzecz biorąc niewiadomo kto mówi prawde Ptak czy Olo a wiadomo natomiast że wiecej kibicow stanie po stronie Moskalewicza. Forumowe żale napewno nie wpłyną na decyzje Ptaka która wydaje sie być nieodwracalna. Napewno Olgierd miał jakiś tam wpływ na gre zespołu i był jego walecznym punktem pamiętajmy jednak że piłkaż ten już jest u kresu swojej kariery i wszystko na to wskazuje że Pogoń była jego ostanim klubem szkoda tylko że w ten sposob sie z nią rozstał...
Szacunek dla Ciebie, wreszcie ktos sie znalazl kto ma obiektywne mysli.
Leonikiem nie jestem, ale chciałem zauważyć, że wspomniana przez Ciebie ekipa z dawnych lat była naprawdę liczącą się siłą w polskiej lidze - co by nie mówić, każdy z wymienionych graczy był indywidualnością wybijającą się z ligowej szarzyzny. Teraz sytuacja jest zupełnie inna - drużyna złożona z graczy z naszego regionu grałaby nie miałaby szans nawet w II lidze... No bo jakie indywidualności mamy w regionie? Mikułę? Sikorskiego? Gajewskiego? Kinczela? Gunię? Lol...
Szczerze ? Wolalbym ta Pogon za czasow Jaskulskiego, Dymkowskiego itd. Ale pamietajmy ze to byla juz PRZESZLOSC ! Teraz DOBRYCH ZAWODNIKOW z szczecinskimi akcentami jest bardzo malo, wiec mozna tylko sie pomarzyc.. i nic wiecej. Dlatego realnie wolalbym normalna Pogon czy z Moskalewiczem czy bez ale taka ktora moglaby spokojnie powalczyc o 4-5 miejsce w lidze
...Smieszni jestescie, uwazacie tylko za najlepszych i jestescie najbardziej patriotyczni na calym swiecie
To już czysta PROWOKACJA dajcie spokój będziemy sie wkurwiać bez sensu przecież to jakiś... ehh pozdro
To zadna prowokacja, niewiem o co Ci chodzi.. tylko taka prawda, poprostu jednak wolisz Pogon w IV lidze z szczecinskimi akcentami niz Pogon w I lidze walczaca o tytul mistrza Polski bez szczecinskich akcentow Normalka Nic nie mam do tego zlego, a wrecz przeciwnie, ciesze sie ze takich prawdziwych kibicow jest dookola
a ty kurwo jezdzisz na wyjazdy ze pierdolisz farmazon ?! co robisz w tym kierunku cieciu ?!?
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 13/01/2005 16:43
Widze ze juz zapomnieliscie o co chodzi... gdyby Moskalewicz naprawde grał ogony to aż takiego gadania by nie było ale jakos dziwnie zagral wszystkie mecze w rundzie jesiennej i nie opierdalał sie na boisku! A te tlumaczenia Ptaka to zupelna parodia - co kolejny to coraz bardziej smieszny tym bardziej jak sie czyta opinie Panika czy tez sprostowanie Bosmana... sam sie podkopuje :kwasny:
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 13/01/2005 16:56
Leonik skoro tak bardzo zależy Ci na walce o "najwyższe cele" to przyjmij do wiadomosci ze twoja silna Pogoń za jakiś czas moze rozgrywac spotkania w Łodzi przy alei Piłsudskiego. Możesz mieć troszke daleko na mecz a tak poza tym to o Pogoni Jaskulskiego, Miązka i Dymka powinni sie wypowiadac ludzie ktorzy przez lata oglądali ich w akcji a nie ktoś kto wtedy miał mniej wiecej 10 lat (to tak na marginesie)
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 13/01/2005 17:32
Ja osobiście proponuje zakończyć te spory bo już przenoszą się na sfery osobiste a to nie zwiastuje niczego dobrego Podsumowując to decyzja Ptaka jest śmieszna i widac było, ze od początku szuka pretekstu aby pozbyć się Ola a jego argumentacja jest żenująca. Dla kibiców jednak ważne jest to by zawodnik był waleczny, zostawiał serce na boisku i żeby gra pod godłem szczecińskiego Gryfa była dla niego dumą i wyróżnieniem a te wszystkie grajki, których sprowadza Ptak traktują gre w Pogoni tylko jako kolejny przystanek na swojej karierze co nie jest sympatyczne i z jasnych przyczyn spotyka się z niezadowoleniem. Ptak podejmuje kontrowersyjne decyzje ale niech wie, ze ostatnie słowo może należeć do kibiców, którzy będą walczyć aby Pogoń pozostała do końca szczecińską czy mu się to podoba czy nie... pozdro
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
pozdro
Na Pogoni dla mnie istnieją tylko fanatycy, kibice których motto brzmi "Popcorn i Cola to znak kibola" itp. nie liczą się. Pamietam czasy bekdasa kiedy na stadion prawie nikt nie przychodzil a ja nie oposcilem swojej drużyny i dla mnie to znak prawdziwego kibica, a reszta co przyjdzie popatrzec jak sobie skorokopy ładnie grają to może zostać przed TV.
...Smieszni jestescie, uwazacie tylko za najlepszych i jestescie najbardziej patriotyczni na calym swiecie
Adam (LeOnik) licz się ze słowami bo ja cię znam
P.S. Ogólem z mojej strony bez ciśnienia, bo każdy ma prawo do swojego zdania, pozdro!
Ostatnio edytowany przez: Jarasija, 13 stycznia 2005, 18:37 [5 raz(y)]
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Na Pogoni dla mnie istnieją tylko fanatycy, kibice których motto brzmi "Popcorn i Cola to znak kibola" itp. nie liczą się. Pamietam czasy bekdasa kiedy na stadion prawie nikt nie przychodzil a ja nie oposcilem swojej drużyny i dla mnie to znak prawdziwego kibica, a reszta co przyjdzie popatrzec jak sobie skorokopy ładnie grają to może zostać przed TV.
cos ziomus Ci sie pomylilo bo za Begdasa były pełne trybuny
Chodziło Ci chyba za Gondora
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768941879 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.