Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Najgorsi piłkarze w historii Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 17:06
Najgorszy piłkarz? Drumlak! za to co mowi i robi na kazdym meczu jak z nami gra.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
szwarc92
Kibic
Na forum od 7452 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 17:40
Mirko Poledica.Napewno by sie znalazło jeszce wiecej słabych piłkjarzy ale nie mam na to czasu

bos_man
*uciszony
Na forum od 7630 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 17:51
Ten Chiliczyk nie pamiętam jak on się nazywał ale był najgorszy i szybko go wywalili z Pogoni Rodrigez albo jakoś tak

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Heaton
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 18:44

Maja napisał:  
Mam dyslekcje i w takim razie gdzieś ortografie skoro i tak tutaj nikt nie trzyma się żadnych zasad nawet sportowych i nie mów mi że mam wyluzować bo to już słyszałam

Raczej dysleksje, nie wiesz nawet co masz. Co do najgorszego piłkarza to zgodze sie z Murphym. Tyle, ze nie jest to najgorszy pilkarz pod wzgledem warsztatu.
edit:
Murphy: zauwazylem :D

Ostatnio edytowany przez: Heaton, 31 października 2005, 18:53 [1 raz(y)]

100% PD
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 18:49

Heaton napisał:  

Maja napisał:  
Mam dyslekcje i w takim razie gdzieś ortografie skoro i tak tutaj nikt nie trzyma się żadnych zasad nawet sportowych i nie mów mi że mam wyluzować bo to już słyszałam

Raczej dysleksje, nie wiesz nawet co masz. Co do najgorszego piłkarza to zgodze sie z Murphym. Tyle, ze nie jest to najgorszy pilkarz pod wzgledem warsztatu.

Wiem! dlatego wyraznie napisalem,za to co robi i mowi na kazdym meczu jak z nami gra a technik z niego dobry ale swinia jebana.:]

verte
Kibic
Na forum od 8547 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 19:02
Przypominam niektórym, że historia Pogoni liczy sobie ok 57 lat. Jako że większość piszących ma do powiedzenia cokolwiek o powiedzmy ostatnich może 10 latach, to temat faktycznie lekko bezsensownawy. Ktoś pisze o Stelmasiaku. Nie wiem czy dziś nie bylby gwiazdą pięć razy lepszą od Milara.. Przypominam, że był wspólnie z jeszcze dwoma chyba napastnkami kólem strzelców (lub vice). Skoro jednak zabrałem głos to nie omieszkam dopisać naprawdę zapamiętanego przeze mnie z jak najgorszej strony pilkarza. Żelazowski. Kto pamieta?

21:37
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7454 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 19:22
Jak dla mnie Claudio Milar jest na najlepszej drodze do otrzymania tego "zaszczytnego" tytułu...
Powód? - szeroko pojęte pajacowanie i marnowanie stuprocentówek, a ostatnio w meczu z Odrą kompletnie niepotrzebna, głupia czerwona kartka... Nie trawię gościa nawet jak uda mu się jakimś cudem strzelić gola ...

lol
Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 19:45
No może (podkreślam) może Milar nie jest najlespzym ale na pewno nie jest najgorszym.Ostatnio za dużo gwiazduje itd, ale on zdobywa i zdobywał bramki dla Pogoni.
A co do najgorszych którzy jeszcze są w skałdzie to są to Peskovicz i Tavares.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Porto
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 19:49

bos_man napisał:  
Ten Chiliczyk nie pamiętam jak on się nazywał ale był najgorszy i szybko go wywalili z Pogoni Rodrigez albo jakoś tak

Sebastian Rodriguez :)

apropos moim typem najgorszego pilkarza w historii naszego klubu jest:
Kore Gokmen i Piotr Jacyna ;)

tribu
Kibic
Na forum od 7934 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 19:53

mccnex napisał:  
Jak dla mnie Claudio Milar jest na najlepszej drodze do otrzymania tego "zaszczytnego" tytułu...
Powód? - szeroko pojęte pajacowanie i marnowanie stuprocentówek, a ostatnio w meczu z Odrą kompletnie niepotrzebna, głupia czerwona kartka... Nie trawię gościa nawet jak uda mu się jakimś cudem strzelić gola ...

nie no jakby nie patrzec to Milar ni hu hu nie jest najgorszy. chociaz go nie trawie to musze przyznac ze kilka spotkan dobrych mial. dla mnie z pilkarzy ktorzy w kilku ostatnich latach grali w Pogoni najwiekszym niewypalem jest Mauro:D z tymi swoimi wysmienitymi podaniami do graczy Wisły:D

P.S. Heaton ale po klientce pojechales;)
P.S.2 dzis 550 dni na forum - znakomita okazja aby sie napic:D

100% PD
Heaton
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 20:43

trib napisał:  

P.S. Heaton ale po klientce pojechales;)
P.S.2 dzis 550 dni na forum - znakomita okazja aby sie napic:D

A tam od razu pojechales. Chcialem ja tylko uswiadomic, zeby glupot nie gadala. Co do P.S.2 kazda okazja jest dobra :D.

100% PD
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 21:00
- Poledica
- Adriano
- Silvera

Porto
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 21:07

R0b3rt napisał:  
- Poledica
- Adriano
- Silvera

no masz zapomnialem o Czarodzieju srodku pola lol w sumie to dwoch czarodziejow ;)

sb
Kibic
Na forum od 7384 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 21:16

Plum napisał:  
No może (podkreślam) może Milar nie jest najlespzym ale na pewno nie jest najgorszym.Ostatnio za dużo gwiazduje itd, ale on zdobywa i zdobywał bramki dla Pogoni.
A co do najgorszych którzy jeszcze są w skałdzie to są to Peskovicz i Tavares.

Człowieku... chyba jesteś ślepy. Tavares jest zawodnikiem o naprawdę dużym potencjale. Ma świetne warunki, niezłą technikę i ambicję. W dodatku jest młody i według mnie gra coraz lepiej. Oczywiście nie licząc meczy, które cała Pogoń przeszła "obok".

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 21:22

R.P McMurphy napisał:  
Najgorszy piłkarz? Drumlak! za to co mowi i robi na kazdym meczu jak z nami gra.

Ty to masz niezla bombe. Drumlak najgorszym pilkarzem w Pogini? Zastanow sie co piszesz.

WYCHOWANY NA POGONI
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 09:54

Praga Płd napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

Ty to masz niezla bombe. Drumlak najgorszym pilkarzem w Pogini? Zastanow sie co piszesz.

Kurwa nastepny,dlaczego tu ludzie uwaznie nie czytaja co ktos pisze?? Napisalem chyba WYRAZNIEZA TO CO MOWI I ROBI NA KAZDYM MECZU JAK Z NAMI GRA !! i nie za to jakim jest pilkarzem,ogarnij sie czlowieku i pomysl troche.

nara
Kibic
Na forum od 7679 dni

**

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 10:16
Ostatnio gwiazdą w pomocy był Asis Rosa ;)

Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 10:27
Ambicja u Tavaresa? Gdzie? Jakby ją miał to bysię ruszał po bosiku, walczył...a tak, nie robi nic.
Silvera też miał technikę i ambicję., tylko był młodszy od Tavareesa.On się tu nie nadaje.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Heaton
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 11:01

R.P McMurphy napisał:  

Kurwa nastepny,dlaczego tu ludzie uwaznie nie czytaja co ktos pisze??

Murphy co Ty gadasz :D, kto byl tym poprzednim, ktory nie czytal uwaznie?

Ostatnio edytowany przez: Heaton, 1 listopada 2005, 11:10 [1 raz(y)]

100% PD
SamAxe
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 01/11/2005 11:03

Plum napisał:  
Ambicja u Tavaresa? Gdzie? Jakby ją miał to bysię ruszał po bosiku, walczył...a tak, nie robi nic.
Silvera też miał technikę i ambicję., tylko był młodszy od Tavareesa.On się tu nie nadaje.

Silvera młodszy o Tavaresa? :D:D Może ty mówisz o kimś innym? :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770235 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005