przynajmniej staram sie coś zmieniać, w przeciwieństwie do was
co zmienic ? prosze Cie..... a skad bierzesz calosciowe teksty z Glosu ? i to jakos 5 min po ukazaniu u nas ? na pewno nie ze strony glosu poniewaz tam znajduja sie tylko malutkie fragmenty....
a ska ty bierzesz ? bo pewnie biore tak jak wy z gazety, więc pomyśl zanim coś napiszesz bezsensu. A moze to my pierwsi wrzucamy newsa, tylko gdzie przypadkiem podkreca się zegar co ?
uu chlopcze..... koncze z Toba dyskuje... przekonanmy sie wkrotce...
fajnie sie cwaniakuje ? myslisz ze jestes pepkiem swiata ze dostales sie do redakcji v'lki ? ty jej nigdy tak naprawde nie stworzyles... wiec nie przypisuj sobie zadnych osiagniec
milo bedzie mi porozmawiac na zywo na meczu, pozdro
zostawie to bez komentarza bo wypowiedź jest żałosna, z całym szacunkiem ale to nie ja kopiuje z gazet ctrl c i ctrl v
pewnie, robisz enter w polowie newsa, co zupelnie traci sens wypowiedz redaktora,
przynajmniej staram sie coś zmieniać, w przeciwieństwie do was, skopiowane wasze teksty powiadasz? mhy ciekawe o których masz na mysli
Zoe z całym szacunkiem dla Ciebie pozwól, że przy najbliższej okazji porozmawiamy o tym osobiscie na wizji!! to czy ktoś od kogoś kopiuje, jak i kiedy - pozwól, że ja z naszej strony o tym zdecyduje
żeby nie było niejaśności, bo to nie pranie brudów na ogólnym forum!!
Odp: Turnieje w Niemczech z udziałem Pogoni. - 05/01/2005 22:17
Ale lol. Patrze sobie wcześniej że od jakiegoś meczu zależy że Pogoń wyjdzie. Mysle że historia znów się powtórzy a tu miła niespodzianka. Wróciłem teraz i jeszcze się dowiaduje że Wreder ograliśmy (bądź co bądź graja w 18 LM). Mimo że to turniej halowy to i tak wyniki idą dalej i cieszy postawa portowców. A jak wygrają to będzie po prostu super. Pokażemy Niemcą kto jest najleoszy
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768941874 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.