Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon-Gks Katowice 4:2! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ted
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8857 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 27/09/2004 08:26
MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR
:luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello:

NIESTETY ZERO OBRONY !!!!!!!

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7882 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 27/09/2004 15:49
> MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR MILAR
> :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello: :luxhello:
>
> NIESTETY ZERO OBRONY !!!!!!!
>
Przydał by się Skrzypek albo Djokovic ;) :)

Tylko Pogoń!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 04/10/2004 18:14

Vaginaler Krebs napisał:  
Niesamowity mecz - baaardzo dawno nie przeżywałem takiej radości, jak wtedy gdy Pogoń strzeliła trzecią bramkę (aż kolano rozjebałem w przypływie emocji, po chuj stoją te płotki między 8 a 9 rzędem??). Sędzia robił wszystko abyśmy tego meczu nie wygrali (zacytuję Gołaszewskiego z Polonii: TO JEST KURWA KRYMINAŁ!), całe szczęście jego trud poszedł na marne. Oby pan Podgórski z Wrocławia skończył jak pan Cwalina z Gdańska - już sam nie wiem, który z tych sędziów jest gorszym nieudacznikiem.
Najlepszym graczem ponownie Milar (jeżeli tacy gracze pykają w regionalnej lidze brazylijskiej, to ja chcę takich więcej). Rewelacyjną zmianę dał Parzy. Jak zwykle świetny występ Julcimara i Łabędzkiego, a chyba najlepszy w tej rundzie Kaźmierczaka. Całkiem dobrze grał Terlecki - fantastyczne długie podania, zajebisty przegląd pola (szkoda tylko, że moja babcia biega szybciej). Bugaj to po prostu tragedia (i tutaj pozdrowienia dla tych, którzy twierdzą że Kucharski nie zmieścił by się u nas w pierwszym składzie). Masternak dość przeciętnie, Michalski i Rodrigo zagrali po prostu padlinę. Grzanka nie bronił źle, podoba mi się w nim to, że "żyje" w bramce - dużo krzyczy, pomaga w ustawianiu się defensywy. Problem w tym, że umiejętności stricte bramkarskie na marnym poziomie (mam na myśli nie tyle drobny błąd przy pierwszej bramce, lecz dwa fatalne kiksy przy dośrodkowaniach).
Jak dojdzie Grzelak, to będziemy mieli niesamowicie groźną parę skrzydłowych - nie zawaham się powiedzieć, że najlepszą w lidze (Wisły nie liczę, bo ta drużyna pasuje do tej ligi jak chuj do ucha - jest po prostu zbyt wielka). Dodajmy do tego Matlaka, Pilarza i Batatę - myślę, że miejsce poniżej ósmego będzie duuużym rozczarowaniem (a po cichu liczę na piątą lokatę).

P.S. Umieszczajcie takie tematy na głównym forum...
P.S. 2: Odjebcie się od Terleckiego, to już się robi żałosne. Nie jego wina, że jest wpychany na siłę do składu. Jak przepracuje ostro okres zimowy i wróci do przyzwoitej formy fizycznej, będziemy mieli kawał rozgrywającego. Lepszy przegląd pola w lidze ma chyba tylko Szymkowiak.

No widzę że się przekonujesz co do Terleckiego... :D Naprawdę gdyby zbił parę kilosów mógłby nawet sobie miejsce w pierwszym składzie wywalczyć bo przegląd ma naprawdę świetny (zresztą zawsze to mówiłem) tylko się rusza jak... jakaś spasiona krowa. Dajmy mu szansę, niech przepracuje zimę i wtedy się okaże co z niego będize. No chba że Ptak znów zacznie wywalanie graczy którzy dopiero co wracali do formy i mógłbyć z nich pożytek (vide Andruszczak).

Co do Michalskiego... to wiesz że Przegląd go do jedenastki kolejki po tym meczu wybrał? :)

PS. Co do kibiców GKSu to czy ktoś z was orientuje się na które forum powinienem wejść jeśli chce się czegoś dowiedzieć o ataku Ruchu na pociąg z kibicami GKSy wracającymi ze Szczecina po meczu w okolicach Kędzierzyna Koźla?

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880315 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005